Olaszország, Montecchio Maggiore
... tette számukra, hogy a globális piacokon vezetőként ismerjék el őket. Ezen kívül a La Nuova Tradizione elkötelezett amellett, hogy folyamatos minőséget garantáljon, és a saját kézműves partnereinek élvonalbeli alapanyagokat és eszközöket biztosítson, amelyek segítenek a technikai problémák leküzdésében.
Olaszország, Alliste
...A Miwa s.r.l. egy nagykereskedés, amely a termékek és alapanyagok elosztására specializálódott éttermek, bárok, cukrászdák, pizzériák, fagyizók, rendezvénytermek, B&B-k, street food, trattoriák, pékségek és szállodák számára. Jelen vannak a Puglia területén, Alliste-ben, és több mint 20 éve vannak jelen a piacon. A Miwa célja, hogy az egyetlen nagykereskedés legyen, amely a termékek és szolgáltatások mellett stratégiákat és eszközöket is biztosít, hogy segítsen neked többet eladni!
...A Gel Cream 2008-ban jött létre Giancarlo alapító intuíciójának köszönhetően, aki a gyermekeivel együtt egy új kalandra vállalkozik, belemerülve a fagylalt "színes" világába. Az alapok már megvannak, és szilárdak, mivel kihasználhatók a húszéves tapasztalatok és tudás, amelyek a Pádai-síkság közepén nőttek és fejlődtek. A létesítmény 5.000 négyzetméteres területet foglal el, amely egyenlően...
Olaszország, Segrate
... Neutro Fruit Cream xs: sokoldalú semlegesítő mindenféle fagylalthoz, mono- és digliceridek nélkül, professzionális használatra Exellent Protein vit: termék, amely puhává teszi a fagylaltot professzionális és ipari használatra natural veggy: vegán fagylalt alap, az egyetlen prebiotikus és nutraceutikus fagylalt professzionális és magán használatra. zero: a szacharóz helyettesítő cukor, egyedi...
Olaszország, Roseto D'abruzzi
...hogy megérdemlik az "olasz fagylalt legenda" címet. Ma Raffaele Magrini a fagylalt iránti szeretetet értelmezi, mindig emlékezve a nagymama tanításaira, amelyeket a jó fagylalt minőségi szabályaivá alakít a cég modern "laboratóriumában", amelyet nap mint nap Graziella Ceci társával, Barbara és Alessandro Magrini gyermekeivel, valamint a vejével, Gianni Iachinival közösen irányít. A történelem és...
Olaszország, Casamarciano
...A Caporaso 1960 óta vezető szerepet tölt be a szárított gyümölcsök előállításában. Az elmúlt 15 évben a B2B értékesítési hálózatban fejlődött, hogy a végfelhasználónak (fagylaltozónak/patisserie-nek) azt a terméket biztosítsa, amelyre mindig is vágyott, optimalizálva a saját folyamataik minőségét, egy megfelelő ár mellett, amely nem szenved a klasszikus 3/4 vásárlási/eladási lépéstől, amelyet az elavult értékesítési hálózat kényszerített szembenézni. A közvetlen kapcsolat a gyártóval és a minőségi alapanyagok teszik a Caporasót az ideális partnerévé a fagylaltozó és cukrászati cégek növekedéséhez.
Olaszország, Bistagno
Giuso: Egy évszázadnyi innováció. Termékek, alapanyagok, félkész termékek és élelmiszerek gyártása és értékesítése fagylaltozók, cukrászatok és pékségek számára: olasz fagylaltok, krémek, kandírozott gyümölcsök, lekvárok, dzsemek, meggy. A küldetés: Összetett alapanyagok és félkész termékek előállítása kézművesek és kisipari vállalkozások számára, folyamatosan innovatív megoldások keresésével és a végső ügyfél teljes megelégedésének céljával.
Olaszország, Silea
1964-ben, a Luigi és Roberto Vanin testvérek vállalkozói kezdeményezésének köszönhetően, fagyikúpok és ostyák gyártására indult kézműves műhelyként, a tevékenység gyorsan fejlődött, és olyan vállalattá alakult, amelynek napi termelési kapacitása meghaladja az 1.000.000 darabot. A több mint 6.000 m²-es fedett területen ma több mint 30 szakképzett technikus dolgozik, akik korszerű gépekkel...
Olaszország, Roma
KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉZÓ RÓMA A Hansel és Gretel cukrászda Róma egyik legjobb kézműves csokoládézója, ahol kézműves csokoládékat kínálnak. A csokoládék teljesen kézműves előállítása a felhasznált alapanyagok kifinomultságáról és minőségéről, formájuk szabálytalanságáról és a választott párosítások merészségéről ismerhető fel. Bármely ügyfél, aki kézműves csokoládét keres Rómában, minden igényét kielégítve távozik.
Portfólió (2)
Olaszország, Berlingo
... rendelkezik. Garantáljuk Önnek a legmagasabb nemzetközi minőségi szabványokat, a nyersanyagok minőségére összpontosítva. Itt: https://www.anticoeremo.it/en , egy virtuális túra a cégünknél és a cégprofilunk Szakosodtunk egyedi receptekre, csomagolásra és címkézésre különböző formátumokban, akár minimális mennyiségek esetén is.
Olaszország, Trino
... specializálódott. Éppen ezért olyan termékválasztékot állítottunk össze, amely minden igényt kielégít, garantálva a gyors szolgáltatást, a kiváló minőséget és egy olyan árlistát, amely megkülönböztet minket a versenytársaktól. A GELPAS több mint egy beszállító. A GELPAS a te megbízható partnered. Közvetlenül a 0161/829544-es telefonszámon érhetsz el minket, vagy látogass el a weboldalunkra: www.gelpasiltuogelato.it, illetve a Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/gelpasiltuogelato...
Portfólió (9)
Olaszország, Formello
A Gelimont termékeket és félkész termékeket kínál a kézműves fagyizó számára, mindent, amire szükség van egy jó kézműves fagylalthoz.
Olaszország, Comacchio
A Segel egy olasz családi vállalkozás, amely 1982 óta készít kiváló minőségű fagylaltokat és sorbeteket, kézműves módszerekkel és válogatott alapanyagok felhasználásával. A Segel termékeit a HO.RE.CA szektorban működő vállalkozásoknak, nagykereskedőknek és a GDO-nak kínálja, mind belföldön, mind nemzetközi szinten.
Portfólió (3)
Olaszország, Roma
... tanfolyam: Az 1. szintű tanfolyam azok számára készült, akik először lépnek be a fagylaltkészítés világába, és szeretnék elsajátítani az alapvető technikákat egy minőségi fagylalt elkészítéséhez. A tanfolyam időtartama: 40 óra (5 nap, napi 8 óra). Ár: 550,00 euró, áfával együtt. Fagylaltkészítő második szintű tanfolyam: A 2. szintű tanfolyam azok számára készült, akik már elvégezték az első szintet...
Olaszország, Coriano
A Crème Caramel Bio egy kézműves laboratórium, amely kiváló minőségű fagyit gyárt nagykereskedelmi értékesítésre. Az ötlet Marco Mazzotti mesterszakácstól származik, 1992-ben, Rimini tartományban. Részletesebben foglalkozunk a magas tápértékű és valódi minőségű kézműves fagylalt gyártásával és nagykereskedelmi ellátásával (a kalóriák 18%-25%-kal csökkentve a kézműves fagylaltok átlagához képest...
Portfólió (1)
Olaszország, Caltagirone
A Zagara cukrászda a megfelelő választás mindazok számára, akik ízletes édességekre vágynak, amelyeket természetes összetevőkből készítenek. Ünnepi torták, büfé sütemények és még sok más, bármilyen eseményhez. Olaszországban és külföldön értékesítjük tipikus szicíliai termékeinket: Mandulás sütemények, színes sütemények, kézműves kekszek és még sok más. Catering szolgáltatást kínálunk az ünnepségekhez, emellett péksüteményeket is ajánlunk. Gyere és kóstold meg barátaiddal az Apericena-t, mindig udvariasságot és szakértelmet találsz nálunk. Látogass el a weboldalunkra és foglald le az eseményedet!
Olaszország, Almenno San Bartolomeo
... szabadalmat kapott. Ez egy speciális rekeszes tároló, amely lehetővé teszi az ízek elkülönítését. A fagylalt mellett különleges csokoládé alapú termékeket is kínálnak, köszönhetően a Belgiumban szerzett tapasztalatoknak, nagy mestercsokoládék, mint Eduard Bechoux támogatásával, valamint prémium cukrászati termékeket, mint teljes kiőrlésű briósok, kekszek, félfagylaltok és plumcake. A Pasqualina Almenno San Bartolomeóban található, ahol a fő székhelye van, valamint Bergamóban és Porto Cervóban, ahol joghurt alapú termékeket is kóstolhatunk.
...amiért a Mondobart kellene választanod hivatalos beszállítóként a vállalkozásod számára: - minden szükséges ellátmány a fagylalt előállításához és értékesítéséhez - gyors és pontos szállítás - tanácsok a fagylaltgyártó berendezések karbantartásához - egyedi és személyre szabott termékek az igényeid alapján - minden általad kért termék elérhetősége, még ha nem is szerepel a katalógusban - a legjobb...
Olaszország, Caltanissetta
... osztályú gyümölcs. Ebbe a keretbe tartoznak a hagyományos ízek és az új termékek, amelyeket az évek során fejlesztettünk ki bárok, cukrászdák, éttermek, catering szolgáltatók és szállodák számára. A kezelt termékek: kézműves fagylalt 3 kg-os tégelyekben; kézműves fagylalt alap (UHT) Bag in Box (különböző ízekben), amely kész a keverésre, szobahőmérsékleten 12 hónapig eltartható; kész alap soft fagylalthoz; kávékrém, citromos granulátum jégkészítőhöz; sorbetek, trüffel, egyadagos félfagylaltok és parfaitok a HO.RE.CA. szektor számára.
Olaszország, Coriano
... alkalmazunk. A fagyinkhoz nem használunk színezékeket, mesterséges aromákat vagy tartósítószereket, mert hisszük, hogy a fagyinak az ízélvezetet kell szolgálnia. Kiváló minőségű, természetes kézműves fagyit kínálunk, különösen ügyfeleink között találhatók fagyizók, bárok, éttermek és szállodák, amelyek tölcsérben vagy pohárban árulják a fagyit. A fagyiból desszerteket készítünk, mint például fagylalt...
Portfólió (1)
Olaszország, Settala
... termékek tanulmányozása, mint például a meleg fagylalt és a teljesen növényi fagylalt, új ízek létrehozása, például a limoncello, amely klasszikussá vált, csak néhány a elért eredmények közül. A kutatás ösztönzése a folyamatos kapcsolattartásból fakad az ügyfelekkel. A kutatási felelősök naponta rendelkezésre állnak, hogy technikai segítséget és támogatást nyújtsanak mind a nagyvállalatok, mind a kézművesek számára.
Olaszország, Costa di Mezzate
A habosított polisztirolból készült fagylaltos edények gyártása már évek óta jellemzi a Domogelt, ezzel márkánkat a szektor vezető cégei közé emelve. Ma széles választékot kínálunk, amely magában foglalja a standard és a testreszabott edényeket egyaránt. Fagylalt, torták és desszertek számára termosztatikus dobozokat, tálcákat, üvegeket, fagyasztókat és termoformált fagylaltos edényeket, poharakat, tálkákat, spatulákat és eldobható fagylaltos kiegészítőket gyártunk.
Olaszország, Cirò Marina
... élményben részesül ezzel a kivételes itallal. A mi Granitánknak rengeteg íze van: Citrom, Eper, Menta, Narancs, Dinnye, Mandula és sok más íz kérésre. A Krém ízei: Kávé, Dió, Mandula és sok más íz kérésre. A Sorbet íze selymes: Citrom, Mandarín, Rózsaszín Grapefruit, Narancs, Eper és sok más íz kérésre. Rengeteg más termék, mint például Joghurt, Ginseng, Árpa, Tea, Fagylalt alapok, Forró és hideg csokoládé és még sok más termék. Cégünk az Ön rendelkezésére áll a termékek VÁSÁRÁSÁRA a SAJÁT LOGÓJÁVAL, és bármilyen egyéb kérésének teljesítésére.
Olaszország, Matera
Olyan összetevőket gyártunk és kínálunk, amelyek megbízhatóságot és teljesítményt garantálnak az élelmiszeriparban, különösen a fagylalt területén. Több mint húsz éves tapasztalattal a hátunk mögött szeretünk együttműködni és interakcióba lépni ügyfeleinkkel, tudásunkat és szakértelmünket a rendelkezésükre bocsátva. A Tecnoblend termékek OGM-mentes, gluténmentes, nem hidrogénezett zsírokkal...
Olaszország, Palermo
... alapanyagokból és egy vadonatúj gyártási folyamat révén készül, olaszországi és külföldi forgalmazásra. További információkat találhat weboldalunkon: www.monsu.it. Ha érdekli a fagyink, a szorbet és a granita siciliana importálása, valamint az üzleti lehetőségek megbeszélése az Ön országában, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Olaszország, Aprilia
Élelmiszeripari területen foglalkozunk a Campania és Szicília jellegzetes édességeinek, valamint fagyasztott termékek forgalmazásával.
Olaszország, Baronissi
... ötletét, sőt, folyamatosan javította annak eredetiségét, garantálva a fogyasztót különböző tanúsítványokkal (HACCP és D.L. 54/97). A vállalat csak olyan cégekkel és személyekkel alakít ki kereskedelmi kapcsolatokat, akik osztják filozófiánkat és irányelveinket, vagyis a minőség mint a minket megkülönböztető elem előmozdítását. Ezért mindig bio alapanyagokat keresünk, amelyek garantálják számunkra a legmagasabb szintű terméket.
Olaszország, Jesi
... az AIC-vel, az Olasz Cöliákiás Szövetséggel, hogy a legjobban szolgálhassuk a cöliákiás ügyfeleinket. A tejre, tojásra és diófélékre érzékenyek számára szója- és rizsfagylaltot kínálunk, emellett cukor nélkül is készítünk fagyit. 60 éves működésünkkel és a minőség folyamatos keresésével a legjobb nemes alapanyagokat választottuk ki, mint például a Nocciola Tonda Gentile Trilobata és a Bronte-i...
Olaszország, Grugliasco
... tette számunkra, hogy kiváló minőségű, piaci igényeknek megfelelő termékeket és félkész termékeket válasszunk ki, amelyek elérhetők kereskedelmi területünkön, Grugliascóban. Termelési területünk Santénában található, ahol kutatás-fejlesztési részlegünk képes egyedi, por alapú és klasszikus, koncentrált pasztákat készíteni a vásárló igényei szerint.
Olaszország, Settimo Milanese
1930 óta készít alapokat és tésztákat fagyikhoz, különös figyelmet fordítva az alapanyagok kiválasztására és olyan ötletek kutatására, amelyek képesek versenyezni a kis cukrászatokkal, válaszként a különböző piacokra. A piac szakértelmet és felkészültséget igényel. Az Anselli együttműködik a fagyikészítőkkel új értékesítési pontok létrehozásában. Segít a helyszín kiválasztásában, az üzlet...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play