Olaszország, Imperia
... (savanyúság) és aszkorbinsavat (antioxidáns) adunk hozzá. Nincs benne kesudió, búzacsíra vagy más, a liguriai hagyományhoz nem illő összetevő. A Calvi DOP genovai bazsalikomos pesto fokhagyma nélkül intenzív zöld színű, és friss, finom ízéről ismert. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások Kiváló fűszer első fogásokhoz. Tárolási mód Száraz, hűvös helyen tárolja, távol a hőforrásoktól. Felbontás után hűtőszekrényben (+4°C) tárolja, és 5 napon belül fogyassza el. Kód: PESTO SA 180...
Portfólió (44)
Olaszország, Santa Ninfa
...Biológiai fűszerek ízesített EXTRA VIRGIN OLÍVAOLAJ alapján. Intenzív, friss és kiegyensúlyozott íz, amely Szicíliára és annak erőteljes ízeire emlékeztet. Tökéletes bármilyen étel ízesítésére, sokoldalú a konyhában!
Portfólió (4)
Olaszország, Milano
...A fekete fokhagyma egyszerűen friss fokhagyma (Allium sativum L.), amelyet csak a hőmérséklet, a levegő páratartalma és a légnyomás kontrollált változásainak hatására fermentálnak egy meghatározott időszak alatt. A folyamat során a gerezdek fehér színűből sötét színűvé válnak, édes ízt kapnak, és a rágási állaguk zselés állagúvá alakul. A fehér fokhagyma fekete fokhagymává való átalakulásának...
Portfólió (7)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...A frissen szedett szicíliai paradicsomok illata gazdagítva a külön sütött friss padlizsán ízével egy tipikus szicíliai receptben, amelyet Vincenzo Bellini híres operájának, a La Normának a megünneplésére készítettek. Ideális tésztaételek ízesítésére, amit reszelt sózott ricottával lehet tálalni a tetején. Hozzávalók: Darabos paradicsom, extra szűz olívaolaj, külön sütött friss padlizsán, friss bazsalikom, friss fokhagyma, só és cukor. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfólió (8)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... tartalmaz Allinát. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen emészthető legyen, és ne hagyjon maga után néha kellemetlen szagot. Röviden, egy csókálló fokhagyma. A szósz elkészítéséhez az aglione teljes növényét felhasználtuk, a virágtól a hagymáig. Ennek eredményeként friss, édes és lágy íz jött létre. Ezért javasoljuk, hogy néhány percig melegítse, mielőtt a tésztára önti. Tökéletes bármilyen tészta ízesítésére, különösen a hagyományos Pici-hez, akár gombával és kolbásszal, vagy kapribogyóval és szardíniával, esetleg érlelt Guanciale-val.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagonia
...Formátum: Üveg edény 212 g Ideális aperitifként ízletes falatokkal. Friss és pezsgő borokkal, mint a Prosecco Di Valdobbiadene, párosítva; a szolgálati hőmérséklet 8°. Nettó súly: 350 g. Bruttó súly: 212 g. . Hozzávalók: Spárga 35%, Szárított paradicsom 30%, Napraforgóolaj 30%, Zsemlemorzsa 5%, Ecet, Só, Fokhagyma, Őrölt fekete bors, Petrezselyem, Citromsav, Aszkorbinsav. Javaslat: Hűvös helyen tárolja, a hőmérséklet +4°C és 20°C között.
Portfólió (55)
Az El Mansoury Import és Export SRLS 2015 óta specializálódott mezőgazdasági termékek importjára és exportjára. Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségű friss gyümölcsöt, zöldséget, dísznövényeket és virágokat kínáljunk világszerte versenyképes árakon. Széles termékválasztékunkban megtalálhatók hagyma, fokhagyma, citrom, narancs, padlizsán, cukkini, burgonya, édesburgonya és mangó. Rizst, lisztet...
Egyéb termékek
articsóka Egyiptomból
articsóka Egyiptomból
Portfólió (1)
Olaszország, Orta Di Atella
Az Orta di Atella-i (Caserta) Del Prete vállalat a friss fokhagyma, hagyma és salottihagyma feldolgozására és kereskedelmére specializálódott. A XIX. század végén alapított Del Prete már a negyedik generációt képviseli. A fokhagyma és dió kereskedelmével kezdte pályafutását, majd később a friss és szárított fokhagyma előállítására, feldolgozására és értékesítésére tért át, végül pedig az import- és exportcégen keresztül hagyma, fokhagyma, salottihagyma és sárgarépa importálásával és exportálásával foglalkozik.