...-vitaminban, K-vitaminban és B6-vitaminnal, emellett magas polifenol koncentrációval rendelkezik, amelyek erős antioxidáns hatású növényi vegyületek.
A KONYHÁBAN
A gránátalmát gyakran használják a konyhában levek, lekvárok, szószok készítésére és ételek díszítésére. Ezenkívül apró narancsai színt és ízt adhatnak különböző receptekhez, mint például salátákhoz, rizottókhoz, húsokhoz és desszertekhez.
...tésztakészítésben, valamint péksütemények gyártásában is felhasználják. Más gluténmentes lisztekkel keverve a tésztákat rugalmasabbá és könnyebben kezelhetővé teszi. Tápláló élelmiszer, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, alacsony zsírtartalmú és magas polifenol tartalmú, amelyek erős antioxidánsok.
Az ILCAR által alkalmazott technológiai folyamatok, amelyek kizárólag mechanikai és hőkezeléseken alapulnak, a CHOCAR-t egy teljesen természetes élelmiszerré teszik, amely mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól.
... extra szűz olívaolaj gazdag lipidekben, trigliceridekben kifejezett zsírsavakban, amelyek a zsírban oldódó E-vitaminokkal és béta-karotinnal együtt antioxidáns hatást fejtenek ki a szervezetre, pozitív hatással vannak az egészségre, erősítik az immunrendszert és csökkentik a koleszterinszintet.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.