Olaszország, Monterotondo
...A Vegantis prémium bio matcha tea, nagykereskedelmi formátumokkal és árakkal, 100%-ban természetes és bio tanúsítvánnyal rendelkezik. Japánban, Kiotó közelében, Uji régióban készül, ahol az időjárási viszonyok ideálisak ennek a növénynek a termesztéséhez, hagyományos és gondos módszerek szerint. A hagyományos termesztési módszer szerint a növény leveleit legalább 20 nappal a betakarítás előtt védik a közvetlen napfénytől. A kőmalommal való őrlés is egy ősi feldolgozási módszer, amely garantálja a végtermék kiválóságát.
Portfólió (10)
Olaszország, Caramagna Piemonte
... rendkívül könnyen tisztítható és fertőtleníthető, megfelel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak. Használatához csupán egy hagyományos szivattyú szükséges egy DN 40 (1''1 / 2) csövön keresztül, amely a levet a GINOX permetezőbe juttatja, ezzel forgó mozgást okozva. A rugalmasság növelése, a telepítés és eltávolítás megkönnyítése, valamint a felhasználás rugalmasságának elősegítése érdekében különböző csatlakozási típusok állnak rendelkezésre (hegesztés, DIN, Garolla vagy flanges), és 90°-os axiális késleltetéssel.
Portfólió (24)
Olaszország, Castronovo Di Sicilia
... érintkezést, és megőrizzük annak minden jóságát és illatát. Ezt követően a betakarított terményt gyorsan a malomba szállítjuk, és miután a gyárba érkezik, a sok munka és fáradtság után minden olajbogyót gondosan megfosztanak a leveleitől, megmossák, majd őrlik. Az őrlés a betakarítást követő 24/48 órán belül történik.
Olaszország, Montecosaro
... tápanyagaikat. A mi kenyerünk munka és filozófia, hogy jólétet és ízt nyújtsunk az asztalnál. A hagyományos édességek, mint a panettone, colomba, mustos kenyér, válogatott alapanyagokból és naponta frissített anyatejből készülnek. Finom brownie-k és muffinok teszik boldogabbá a napjait.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre