...Ez a SAN MICHELE APPIANO Pinot bianco Alto Adige egy magas minőségű fehérbor. Friss és gyümölcsös ízprofilja van, citrusfélék és fehér őszibarack jegyekkel. 100%-ban Alto Adige területéről származó Pinot bianco szőlőből készült, ez a bor ideális halételek és friss sajtok kísérőjeként. Kiválóan élvezhető önállóan is aperitifként.
...Szalámi
Halételek
Fehér hús
SZÍN
Világos szalmagyümölcs
Fényes zöldes reflexek
AROMA
Komplex
Gyümölcs- és citrusjegyek
Virágos és szénás utalások
ÍZ
Száraz
Nagyon friss és ásványos
HŐMÉRSÉKLET: 6-8 °C
ALKOHOL: 12% - 13% vol...
...Extra szűz olívaolaj, amelyet a kelet-szicíliai jellegzetes, illatos olívabogyók felhasználásával készítenek, Nocellara Etnea.
Az eredmény egy harmonikus, bársonyos ízű olaj, amely enyhén gyümölcsös és egy kis csípősséget is hordoz.
Minden ételt gazdagít, ideális tészták, fehér vagy vörös húsok, valamint halételek ízesítésére.
Csomagolás: 0,75 cl; 1,00 lt; üvegpalackokban.
Csomagolás: 3,00 lt; 5,00 lt; fémdobozokban.
...Elengedhetetlen hozzávaló a szicíliai konyhában. A CONSERVE CONTI kézműves módon, mint régen, ugyanazzal a szenvedéllyel és tapasztalattal készíti őket. Ideálisak saláták gazdagítására, halételek ízesítésére, de akár kreatív tésztasaláták elkészítésére is.
...A Dado Pesce halleveskocka a Bauer egyik újdonsága. A tőkehal, garnélarák és dehidratált rák egyesül a kiváló minőségű zöldségekkel. Tenger ízű ételekhez és egy kis eredetiséget csempészhetünk az asztalra. Oldjunk fel 1 Dado Pesce Bauer kockát 500 ml vízben, és forraljuk pár percig, időnként megkeverve. A kocka a főzés során bármilyen mennyiségben hozzáadható az ételekhez (hallevesek, halmártások, levesek, rizottók, halételek).
Fagyasztott halat importálunk és exportálunk, valamint professzionális minőségű készítményeket készítünk a vendéglátás számára. Komoly új partnereket keresünk, hogy külföldön bővítsük termékeinket, mint például tengeri saláták, különféle halételek, rizottó és tenger gyümölcseivel készült készítmények, kipróbált receptekkel, amelyek a vendéglátás igényeihez igazodnak, a felkészülési idő csökkentésére és a raktározási költségek csökkentésére összpontosítva. Minőség, kényelem és praktikum együtt.
... szénhidrát, laktóz és nátrium tartalommal. Megelőzi a csont- és fogbetegségeket, érrendszeri betegségeket és különösen a vastagbél daganatos megbetegedéseit. • Tejallergiások számára: Sok allergiás, gyermek és felnőtt iszik a mi tejünkből, anélkül, hogy bármilyen negatív reakciót tapasztalna. • A fagylaltozók, cukrászdák és éttermek használják fagylaltok, tészták, első és második fogások, hús- és halételek készítésére. • A bárban az első és egyetlen 100%-ban természetes és olasz bivaly cappuccino elkészítésére.
Az Osteria Marina il Peschereccio egy étterem, amely Marina di Pisa központjában található, és friss halételek készítésére specializálódott, amelyek teljes mértékben tükrözik a helyi kulináris hagyományokat. Mindig a legjobb minőségű ételeket kínáljuk ügyfeleinknek, amelyeket a tengerre néző teraszunkon szolgálunk fel. Az épületen belül céges ebédek és vacsorák, évfordulók, diplomaosztók...
A Rinascimento Étterem egy olyan hely, amely széles választékot kínál a mediterrán konyha ételeiből, vegán és vegetáriánus menüvel Vigevano szívében. Hús- és halételek, valamint ízletes, fatüzelésű kemencében sült pizzák készülnek, amelyek mindig friss és eredeti hozzávalókból készülnek. A helyszín rendelkezik egy Lounge Bar-ral is: egy modern kávézó, amely az elegancia és minimalizmus...