Olaszország, Forlì
...A pörkölt mogyorók egy ízletes és tápláló snack. A gondos feldolgozási folyamatnak és a maniacális csomagolásnak köszönhetően hosszú ideig megőrzik minden organoleptikus sajátosságukat. Ezek hámozott, héj nélküli és pörkölt mogyorók, amelyek azonnali felhasználásra készen állnak a konyhában, édes ételek, krémek, sütemények és pékáruk készítésétől kezdve a bonyolult sós ételekig. Karamellizálva...
Portfólió (50)
Olaszország, Giulianova
...Hosszú kutatási és kiválasztási folyamat a legjobb perui, indiai és brazil Arabica kávék megtalálására, amelyeket abszolút precizitással pörköltek, hogy létrehozzanak egy "idillt", és lehetőséget adjanak arra, hogy egy csésze kávé mellett értékeljük az életet. Egy evokatív keverék, rendkívül alacsony savtartalommal, édes, kifinomult és aromás ízvilággal, amelyet a csészében a mogyoró és a piros gyümölcsök illatjegyei emelnek ki.
Portfólió (2)
Olaszország, Forli'
...Kávészemek keveréke, intenzív aroma. A telt íz a legjobb Robusta és a telt Arabica egyesülésének köszönhető; mindez azért, hogy otthon is élvezhessük a kávézóban felszolgált espresso aromáját. A csészében tartós krém található, intenzív mogyoró színű. Az ízlelőbimbók erős és tartós utóízt éreznek; ideális azok számára, akik szeretik a hosszú, kávéval teli utóízt. Család számára alkalmas, és a moka espressohoz is AZ INTENZÍV...CSALÁDBAN...
Portfólió (23)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre