Olaszország, Capo D'orlando
... különleges: a héj narancssárga, a hús intenzív vörös JÓTÉKONY HATÁSOK A narancs egy olyan citrusféle, amely gazdag jótékony tulajdonságokban, és széles körben fogyasztják hazánkban. Az ízletes ízek mellett számos érdekes egészségügyi előnnyel rendelkezik: alacsony kalóriatartalmú (csak 47Kcal/100gr), rostforrás, C-vitamin, tiamin, folsav és antioxidánsok forrása, és hozzájárulhat különböző betegségek kialakulásának kockázatának csökkentéséhez. A KONYHÁBAN A narancs íze lehet savanyúbb vagy édesebb. A narancsok, azon kívül, hogy...
Portfólió (27)
Olaszország, Settimo Milanese
Olaszország, Forlì
... fekete színűek, és intenzív aromájuk jellemzi őket. Jó kalcium-, C-vitamin-, magnézium- és káliumtartalmat biztosítanak. Ezek a kis, finom szemek infúziókhoz és teákhoz is hozzáadhatók, hogy gazdagabb és karakteresebb ízt adjanak. A bio mákszemek nyersen is finomak, mint egy köztes napi snack vagy fizikai aktivitás előtt. A mákszemek természetesen gluténmentesek, így kiválóan beilleszthetők a lisztérzékenyek étrendjébe, de vegánok és vegetáriánusok számára is ideálisak.
Portfólió (50)
Olaszország, Senago
...Érzékeny bőrre készült krém, gazdag nyugtató, védő és lágyító hatású emolliensekkel. Védi a legérzékenyebb és leggyengébb bőrt a Sheavaj, Mandulaolaj és E-vitamin jelenlétének köszönhetően. Újraépíti a bőr védőgátját, helyreállítva és védve a bőr lipid burkát. Fiatalabb bőrre is alkalmas, sminkalapként vagy arctisztítás után. Használat: reggel és este vigye fel a megtisztított bőrre. Masszírozza be teljes felszívódásig. Intenzív hatás érdekében először cseppentsen néhány csepp Speciális Couperose Szérumot.
Portfólió (9)
Olaszország, Torino
... TERMÉKINFORMÁCIÓK. A dehidratált paradicsompor saját termesztésű paradicsomból készül, a paradicsom szárításával és őrlésével. A szárított paradicsompor 100%-ban napérlelt paradicsomból áll. Tartalmazza a friss paradicsom minden édességét és savasságát, ízfokozók, só, aromák vagy csomósodásgátló vegyszerek nélkül. Az íze intenzív és ízletesebb, mint a legtöbb friss paradicsomé. Ideális paradicsom íz és szín hozzáadására a formulákhoz, valamint a szükséges szárazanyag sűrítésére és szabályozására.
Portfólió (10)