... különleges: a héj narancssárga, a hús intenzív vörös
JÓTÉKONY HATÁSOK
A narancs egy olyan citrusféle, amely gazdag jótékony tulajdonságokban, és széles körben fogyasztják hazánkban. Az ízletes ízek mellett számos érdekes egészségügyi előnnyel rendelkezik: alacsony kalóriatartalmú (csak 47Kcal/100gr), rostforrás, C-vitamin, tiamin, folsav és antioxidánsok forrása, és hozzájárulhat különböző betegségek kialakulásának kockázatának csökkentéséhez.
A KONYHÁBAN
A narancs íze lehet savanyúbb vagy édesebb. A narancsok, azon kívül, hogy...
...-vitamin és a Serenoa Repens (más néven saw palmetto), amelyek serkentik a sejtműködést, erősítik a hajtüszőt és visszaállítják a fejbőrt az ideális állapotba. Az U.R.T.O. mozaikszó az Unique Regrowth Treatment Optima-t jelenti.
... fekete színűek, és intenzív aromájuk jellemzi őket. Jó kalcium-, C-vitamin-, magnézium- és káliumtartalmat biztosítanak. Ezek a kis, finom szemek infúziókhoz és teákhoz is hozzáadhatók, hogy gazdagabb és karakteresebb ízt adjanak. A bio mákszemek nyersen is finomak, mint egy köztes napi snack vagy fizikai aktivitás előtt. A mákszemek természetesen gluténmentesek, így kiválóan beilleszthetők a lisztérzékenyek étrendjébe, de vegánok és vegetáriánusok számára is ideálisak.
...Érzékeny bőrre készült krém, gazdag nyugtató, védő és lágyító hatású emolliensekkel.
Védi a legérzékenyebb és leggyengébb bőrt a Sheavaj, Mandulaolaj és E-vitamin jelenlétének köszönhetően. Újraépíti a bőr védőgátját, helyreállítva és védve a bőr lipid burkát.
Fiatalabb bőrre is alkalmas, sminkalapként vagy arctisztítás után.
Használat: reggel és este vigye fel a megtisztított bőrre. Masszírozza be teljes felszívódásig. Intenzív hatás érdekében először cseppentsen néhány csepp Speciális Couperose Szérumot.
...
TERMÉKINFORMÁCIÓK. A dehidratált paradicsompor saját termesztésű paradicsomból készül, a paradicsom szárításával és őrlésével. A szárított paradicsompor 100%-ban napérlelt paradicsomból áll. Tartalmazza a friss paradicsom minden édességét és savasságát, ízfokozók, só, aromák vagy csomósodásgátló vegyszerek nélkül. Az íze intenzív és ízletesebb, mint a legtöbb friss paradicsomé. Ideális paradicsom íz és szín hozzáadására a formulákhoz, valamint a szükséges szárazanyag sűrítésére és szabályozására.