Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Olaszország, Formigine
...A borsófehérjék sárga borsóból származnak. Értékesek táplálkozási profiljuk miatt, amely magában foglalja a magas esszenciális aminosav-tartalmat, például lizin, valamint a jó mennyiségű vasat. A borsófehérje könnyen emészthető, és olyan lehetőség, amely mentes a gyakori allergénektől, mint például a glutén, laktóz és szója, így ideális azok számára, akik ételintoleranciával küzdenek. Ezeket a...
Portfólió (70)
Olaszország, Salzano
...Új érkezők a kekszek kategóriájában, hogy bővítsük a választékot azok számára, akik a gluténmentes vegán termékeket keresik. Friss, könnyű és illatos gluténmentes kekszek, kakaóval és mandulával gazdagítva, laktóz- és tojásmentesen. Kézműves módon készülnek rizsliszt, kukoricakeményítő és cukor alapú tésztából, növényi rostok hozzáadásával. Elérhetők praktikus 38g-os adagokban vagy 150g-os csomagolásban.
Portfólió (10)
Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Olaszország, Messina
...Üvegezett, vákuumcsomagolt mandulatej, tartósítószerek nélkül, laktózmentes, koleszterinmentes, gluténmentes. Tej nélküli tej. 100% szicíliai mandula, nulla laktóz. Fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok és omega-6 forrása. A jó, ami mindenkinek jó. A legjobb szicíliai mandulák, készen a fogyasztásra. És ezek között a híres avolai mandulák. Nemcsak ízletes, hanem kiváló!
Portfólió (10)
Olaszország, Bronte
...Hozzávalók: „O” típusú búzaliszt, pasztörizált tojássárgája, vaj, fruktóz, cukor, természetes anyagú kovászpor (búza), E471 emulgeáló, teljes tejpor, sörélesztő, só, aromák. Töltelék: cukor, 30% mogyorókrém (pörkölt és finomított mogyoró), növényi olajok és zsírok (pálma, pálmaolaj), olaj (napraforgó), zsírszegény tejpor, tejsavópor, emulgeáló (E322 szójalecitin), aromák (vanillin). Burkolat: cukor, növényi zsírok (pálma, pálmaolaj), 10% tiszta mogyorókrém (pörkölt és finomított mogyoró), zsírszegény tejpor, laktóz, 5% mogyoródara, E322, aromák (vanília és tej).
Portfólió (56)
Olaszország, San Fermo Della Battaglia
... laktóz intoleranciában szenvednek vagy nehezen emésztik azt. Fagyasztva, hogy messzire eljusson - a fagyasztás meghosszabbítja azoknak a termékeknek az élettartamát, amelyek - mint a mozzarella - gyorsan romlanak a tejsavbaktériumok hatására, a hideg lánc lehetővé teszi az integritás és a tökéletes tárolás garantálását akár tizenkét hónapig is. Jólét, egészség és a természet tisztelete - a cég biológiai mozzarella gyártására tanúsítvánnyal rendelkezik.
...pollen allergia, laktóz allergia, fűfélék allergiája, latex allergia, háziállatok szőrére allergiák, allergiás köhögés, anafilaxiás sokk. KÉPZÉS Orvosi és sebészeti diplomát szereztem a Rosarioi Nemzeti Egyetemen (Argentína). Allergológiai szakképzést végeztem a Navarrai Egyetemi Kampuszon (Spanyolország). Képzésemet a „University of South Florida”, Tampa (USA) és a „Royal Brompton Hospital” Londonban (Egyesült Királyság) végzett munkával egészítettem ki.
Olaszország, Catania
... ősi hagyományait és az utánozhatatlan receptjeinek és ízeinek értékét. Fagyasztott termékek. Ezen kívül, nem fagyasztott pultos termékeket is gyártunk, mint például a koleszterin-, laktóz- és gluténmentes mandulatej Brik, amely azonnal fogyasztható; klasszikus és mandulával ízesített borok, magas minőségű, D.O.C. szicíliai borok, kekszek, mandulás tészták, rumos Babák GDO csomagolásban, Cannoli és...
Olaszország, Roma
... szénhidrát, laktóz és nátrium tartalommal. Megelőzi a csont- és fogbetegségeket, érrendszeri betegségeket és különösen a vastagbél daganatos megbetegedéseit. • Tejallergiások számára: Sok allergiás, gyermek és felnőtt iszik a mi tejünkből, anélkül, hogy bármilyen negatív reakciót tapasztalna. • A fagylaltozók, cukrászdák és éttermek használják fagylaltok, tészták, első és második fogások, hús- és halételek készítésére. • A bárban az első és egyetlen 100%-ban természetes és olasz bivaly cappuccino elkészítésére.
Olaszország, TRESANA
...A CÉG FRISS HÚSKÉSZÍTETTEKET (COLBASSA, KOCKÁK, LUGANEGA) ÉS ÉRLELT TERMÉKEKET GYÁRT EXKLUZÍVAN OLASZ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HÚSBÓL, GLUTÉN, GLUTAMÁT, LAKTÓZ ÉS SZÍNEZÉK NÉLKÜL, NAGYAPÁINK ÁTADOTT RECEPTJEI ALAPJÁN, A LUNIGIANAI TRADÍCIÓK TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL. A FŐBB TERMÉKEK A KÖVETKEZŐK: A LUNIGIANAI MORTADELLA, A LARDELLATO KOLBÁSZ, A LUNIGIANAI FILÉ, A LUNIGIANAI BRESAOLA (FRISS HÚSBÓL CSOMAGOLVA) ÉS A FIORE ALL'OCCHIELLO, A "DUCA DI TRESANA", EGY BORSOS ÍZŰ LARDÓVAL ÍZESÍTETT FILÉ, VALÓDI KÜLÖNLEGESSÉG A JÓ ÍZŰ ÉTELEK KEDVELŐINEK.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play