Olaszország, Guardiagrele
...Megakadályozza és ellensúlyozza a mikrobiológiai eltérések fejlődését. Minden péksüteményhez alkalmas. Formátum: 10 kg Adagolás: 1%...
Portfólió (91)
Olaszország, Lacchiarella
A Teknolabo A.S.S.I. S.r.l. székhelye Milánó megyében található. 1962 óta fejlett és kifinomult laboratóriumi és ipari berendezéseket gyártunk. Tudományos eszközeinket világszerte a legfontosabb gyógyszeripari cégek és a modern elemző laboratóriumok használják. Termékeink közé tartoznak a teljesen automatizált Elisa analizátorok, Western Blot feldolgozók, immunofluoreszcencia feldolgozók, laborató...
Portfólió (8)
Olaszország, Volla
...Képesek vagyunk veszélyes különleges hulladékok eltávolítására, szállítására és ártalmatlanítására. Fordulj hozzánk a bontási, ártalmatlanítási és az azbeszt, valamint eternit eltávolítási munkálatokkal kapcsolatban Nápolyban és egész Campaniában. A legmodernebb technikáknak és hivatalos, szabadalmaztatott eljárásoknak köszönhetően az analízisekhez (kémiai, fizikai és mikrobiológiai) az iparág...
Portfólió (7)
Olaszország, Roma
...0,10 mg/kg Összes DDT Max. 0,05 mg/kg Egyéb peszticidek (egyedi) Max. 0,01 mg/kg PCB-k Max. 0,01 mg/kg A következő fémek jelenlétét tesztelik: Kadmium Max. 0,02 mg/kg Higany Max. 0,05 mg/kg Réz Max. 0,05 mg/kg Arzén Max. 0,10 mg/kg Ólom Max. 0,10 mg/kg Nikkel Max. 0,20 mg/kg Vas Max. 0,100 mg/kg Mikrobiológiai jellemzők. A következő elemzéseket végzik periódikusan: Összes életképes szám <1000/gr. Salmonella neg./25gr. Lipolitikus m.o. < 10/gr. Élesztő < 10/gr. Penész < 10/gr. Enterobacteriaceae max 10./gr. E-Coli < 3/gr.
Portfólió (4)
Olaszország, Lissone
...A Polietersulfone (PES) membránszűrők steril szűrési, előszűrési és mikrobiológiai terhelés csökkentési alkalmazásokhoz vannak optimalizálva, ahol kivételes felhalmozási képességek, alacsony fehérje affinitás és abszolút baktérium visszatartás szükséges. A FilterPES kiválasztását általában a gyártási folyamat során szükséges visszatartási követelmények, a gyártási folyamat által megkövetelt...
Portfólió (10)
Olaszország, Roma
...A dupla kamrás egységek egy ST inkubátor és egy CHL hűtő kombinációját jelentik (azonos BASIC/COMFORT/PREMIUM verziókban) vagy ZLN 85+. Elérhetők háromkamrás egységek: hűtött inkubátorok és hűtők; számos kombinációs lehetőség! Alkalmazás: BOD meghatározása Mikrobiológiai kutatás Növények termesztése és mikroorganizmusok tenyésztése meghatározott hőmérsékleten Folyadékok és minták tárolása...
Portfólió (10)
Olaszország, Salerno
... cég a nemzeti és európai jogszabályoknak megfelelően működik, önellenőrzési rendszer keretében és a HACCP rendszer elveinek megfelelően. A cég takarítási és fertőtlenítési eljárásokat, kártevőirtást és higiéniai ellenőrzéseket végez, valamint mikrobiológiai és kémiai ellenőrzéseket végez a nyersanyagokon, félkész termékeken, késztermékeken és a feldolgozás alatt álló mintákon. A friss terméket -20 °C-ra fagyasztják le, és legalább 24 órán át ezen a hőmérsékleten tárolják, hogy orvosolják az esetleges higiéniai hiányosságokat.
Portfólió (8)
Olaszország, Campi Bisenzio
...Bakteriális szűrési hatékonyság (BFE): >98% Differenciális nyomás (légáteresztő képesség): <40 Pa/cm2 Mikrobiológiai tisztaság (bioburden): < 30 ufc/g Allergiás érzékenység: NEM érzékenyítő Bőrirritáció: NEM irritáló Citotoxicitás: NEM citotoxikus.
Portfólió (3)
...A Clodia Laboratórium klinikai és mikrobiológiai elemzéseket végez magánintézmények, például laboratóriumok, magán egészségügyi intézmények, állami kórházak és magánfelhasználók megbízásából. A korszerű technológiai berendezések alkalmazása lehetővé teszi a Clodia Laboratórium számára, hogy elvégezze az összes szükséges vizsgálatot klinikai betegségek diagnosztizálásához.
Portfólió (2)
Olaszország, Marano Principato
... arckrémek, tisztálkodási és szépségápolási termékek, valamint esszenciák és kivonatok, testápoló illóolajok, dermokozmetikumok és gyógynövényes kozmetikumok előállításával foglalkozik. A laboratórium minőségellenőrzéseket is végez, és minden termékét a legfrissebb UNI EN ISO szabványok szerint állítja elő, szigorú mikrobiológiai ellenőrzésekkel a nyersanyagokra és a kész kozmetikai termékre vonatkozóan.
Olaszország, Codigoro
... sajtkészítő üzemeknek, valamint mesterkurzusok tapasztalt sajtkészítőknek. Érzékszervi elemzéssel foglalkozik, és szükség esetén mikrobiológiai elemzéssel is, hogy feltárja a sajtok hibáinak forrását, és javasolja a technológiai megoldásokat azok megszüntetésére.
Portfólió (5)
Olaszország, Casamassima
... újrahasznosítható palackokat gyárt, amelyeket újrahasznosított PET-ből készítenek, így hozzájárulva a CO2-kibocsátás csökkentéséhez. Mindezt naponta 1500 kémiai és mikrobiológiai ellenőrzés garantálja, amelyeket a gyártási folyamat minden szakaszában elvégeznek. A Forbes Italia 2021-es listáján a 100 olasz kiválóság között szerepel, és 2022-ben az Év Termékének választották.
Portfólió (2)
Olaszország, Villa Cortese
A Chemica Lab egy környezeti, élelmiszeripari és ipari kémiai és mikrobiológiai elemző laboratórium, amely számos mátrixon működik. A vizsgálatok és ellenőrzések számos beavatkozási területre vonatkoznak, elemzési, mintavételi, tanácsadási és képzési tevékenységekkel. A Chemica Lab s.r.l. teljes személyzete erősen részt vesz a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésében. Analitikai...
Olaszország, Villa Cortese
A Chemica Lab egy környezeti, élelmiszeripari és ipari kémiai és mikrobiológiai elemző laboratórium, amely számos mátrixon működik. A vizsgálatok és ellenőrzések számos beavatkozási területre vonatkoznak, elemzési, mintavételi, tanácsadási és képzési tevékenységekkel. A Chemica Lab s.r.l. teljes személyzete erősen részt vesz a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésében. Analitikai...
Olaszország, Ravenna
... és kiváló minőségű terméket kínáljunk, amely megfelel az Európai Unió élelmiszerbiztonsági előírásainak. Minden exportált termék rendelkezik kémiai és mikrobiológiai elemzési tanúsítvánnyal, valamint a ONSA (marokkói nemzeti élelmiszerbiztonsági hatóság) által kiadott fitosanitárius tanúsítvánnyal, amely a közösség által akkreditált közintézmény. A legfontosabb kapribogyó gyártók és exportálók...
Portfólió (6)
Olaszország, Venezia Marghera
... mennyiségek is) saját vagy az ügyfél formulái alapján • Funkcionális fitokozmetika • Kozmetikai termék biztonsági értékelési tesztje • Kozmetikai termék funkcionális aktivitásának értékelési tesztje • Mikrobiológiai elemzés • Szolgáltatás klinikai kozmetológiához...
Portfólió (2)
Olaszország, Acquaviva Picena
... végez az élelmiszerek tartósítására. a tanúsítványok • a termelés garantálva az ifs food 7.0 szabványnak megfelelően • minőségi tanúsítvány iso 9001:2015 • biológiai termelés tanúsítvány reg.834/2007 CE • élelmiszer-biztonság és higiénia elismerés reg.852/853/ce/2004 • elismerés reg. 1334/1333/2008 ízek és adalékanyagok gyártásához • bejegyzés a fehér borjú védelmi szövetségbe az umbriai-márkói Appennini régióban 5RRRRR • fizikai-kémiai-mikrobiológiai ellenőrzések akkreditált külső laboratóriumok által...
Portfólió (3)
Olaszország, San Salvatore Telesino
... minőségét és biztonságát folyamatosan ellenőrizzük laboratóriumainkban. Különösen az AGRIGES rendelkezik MINŐSÉGELLENŐRZŐ LABORATÓRIUMMAL és MIKROBIOLÓGIAI LABORATÓRIUMMAL, ahol egy magasan képzett kutatócsapat új ötleteket fejleszt, ellenőrzi az új formulák megvalósíthatóságát, és aláveti őket minden szükséges laboratóriumi tesztnek az első validálás érdekében. Az AGRIGES a következő tanúsítványokat szerezte meg: UNI EN ISO 9001:2008 (Minőségirányítás), UNI EN ISO 14001:2004 (Környezetirányítás), BS OHSAS 18001:2007 (Munkahelyi Egészség és Biztonság Irányítás).
Olaszország, Napoli
... dolgoznak. Foglalkozunk a termelési folyamatokból származó szennyvizek ivóvíz-alkalmassági analízisével, valamint a szabadidős és/vagy úszási célú medencék önellenőrzésének bevezetésében nyújtott támogatással. Ezen kívül be tudunk avatkozni az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai analízisébe, valamint az HACCP módszer szerinti önellenőrző rendszerek bevezetésébe. Szakmai tudásunk lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk a légkörbe történő kibocsátások analízisét és értékelését, valamint a beltéri szennyezés értékelését.
Olaszország, Milan
... végeznek. Szakmai csapatunk minőséget tesztel tanúsított és jól felszerelt laboratóriumokban, hogy ellenőrizzük a kémiai és mikrobiológiai méréseket, ezzel közelítve a legfejlettebb nemzetközi szabványokhoz egy kiváló termék érdekében. 2018 óta cégünk megszerezte az ökológiai tanúsítványt az ökológiai sáfrány ellátására. Sáfrányunkat kijelölt területekről állítjuk elő, nyomkövető kóddal, amelyet...
Olaszország, Fornace Zarattini-Ravenna
Agroélelmiszerek, állattenyésztés és környezet számára végzett kémiai-fizikai és mikrobiológiai elemző és kutató laboratórium. Élelmiszer-elemzés: növényvédő szerek, anabolikus szerek, gyógyszerkészítmények, fémek maradványai; kereskedelmi és táplálkozási paraméterek; élelmiszer-higiéniai ellenőrzések (HACCP); géntechnológiával módosított organizmusok (GMO) elemzése. Környezet-elemzés: vizek...
Olaszország, Almenno San Bartolomeo
1912-ben alapították, és kiváló minőségű alapanyagok, mint frissen fejett tej, Amalfi citrom, Calizzano gesztenye és Thun méz előállítására specializálódtak. A gyártási folyamat minden egyes fázisának ellenőrzése megtörténik, a készítéstől a fagyasztásig, rendszeres mikrobiológiai ellenőrzésekkel a maximális biztonság garantálása érdekében. Semmit sem bíznak a véletlenre, még a csomagolás is...
Olaszország, Avola
... kvalifikáltak és specifikusak minden terméktípusra, lehetővé teszik a cégek és beszállítók számára, hogy integrált analitikai szolgáltatásokat (kémiai, mikrobiológiai elemzések), tanácsadást és célzott, személyre szabott kutatási fókuszt vegyenek igénybe egyedi problémákra.
Olaszország, Favara
... van bízva. Stratégiailag a hideg füstölés választása azért született, hogy a termékeknek magas tartósítási képességet biztosítson, és ne változtassa meg a hal organoleptikus tulajdonságait. A vállalat fókusza a gyártási tételek, alapanyagok, környezetek és elsődleges csomagolások minden egyes tételének ellenőrzésére és analitikai vizsgálatára összpontosít. Az Altamarea célja egy biztonságos és minőségi termék forgalmazása, mikrobiológiai és kémiai elemzések révén, amelyek fontos eszközként szolgálnak az élelmiszerek biztonsági és higiéniai szintjének értékelésében.
Olaszország, Carsoli
... Minőségellenőrző Laboratóriumok magas technológiájú analitikai eszközökkel vannak felszerelve: UV és látható spektrofotometria; vékony réteg kromatográfia (TLC); gázkromatográfia GC/MS; nagy teljesítményű folyadékkromatográfia (HPLC); atomabszorpció; TOC (Összes Szerves Szén) mérő; sterilizálási tesztek; mikrobiológiai ellenőrzések; technológiai vizsgálatok. Ezen kívül a gyártási ciklus minden fázisában...
Olaszország, Chiari
... ellenőrzések három típusra oszlanak az elemzés területe szerint: kémiai-fizikai, reológiai és mikrobiológiai. Széles termékválasztékkal rendelkezünk, a puha búzalisztől kezdve egészen más gabonák őrlésének vagy klasszikus és természetes feldolgozású keverékek forgalmazásáig. Több éves tapasztalatunk alapján különböző búzafajtákat választunk és vásárolunk a piaci igények és a minőségi elvek szerint.
Olaszország, Vigevano
Termékek: festékek és reagenszek hisztológia és citológia számára. Mikrobiológiai és hisztopatológiai, hematológiai és parazitológiai festék készlet. Formalin és előre töltött tartályok.
Olaszország, Romans D'isonzo
...amely egy szétválasztási rendszerek tervezésére és gyártására specializálódott vállalat. A Corimpex Service széleskörű szűrési szolgáltatásokat kínál prémium borok számára. A házhoz szállított mobil szolgáltatás egy innovatív ötlet, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy bárhol kipróbálja és élvezze a modern bor előkészítési technológiákat, mint például: tangenciális szűrés, tartar stabilizálás membránon (elektrodialízis), mustok önálló dúsítása, dealkoholizálás és mikrobiológiai stabilitás.
Olaszország, Milano
... minőségi szolgáltatásokat garantál laboratóriumaiban, amelyek kémiai-fizikai és mikrobiológiai vizsgálatokat végeznek, Padova megyében, Vigonza városában. A laboratóriumokban új megoldásokat kutatnak és valósítanak meg az élelmiszerek és italok főzési és csomagolási rendszereinek terén, számos szakképzett szakember, például séfek, biológusok, táplálkozási szakértők stb. közreműködésével. Ezen kívül a...