Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Reggio Emilia
... különleges balzsamecettel érdemes kísérni, egy ellenállhatatlan kombináció, amely az olasz hagyományra jellemző! A ropogós Taralli és az ízletes zöld olajbogyók teszik teljessé a Milano ételdobozt. A Milano Ételdoboz tartalmazza: - Durum búza szemcsés spagetti 500g - Cseresznye paradicsom szósz 690g - Extra szűz olívaolaj 250ml - Parmigiano Reggiano vákuumcsomagolt, 24 hónapig érlelt 240g - Taralli 100g - Balzsamecet 5 évig érlelt 250ml - Hagyományos vákuumcsomagolt szalámi 300g.
Portfólió (10)
Olaszország, Bagnolo San Vito
...bresaola, Milano szalámi, édes és csípős Napoli szalámi, csípős spianata romana, pancetta Sajtkrémek: gombás, trüffeles, balzsamecetes, 4 sajtos, Parmigiano Reggiano sajtos Míg az italok terén különböző olasz régiókból származó borokat forgalmazunk: Veneto: Prosecco és Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese és Pignoletto Marche: Passerina...
Portfólió (2)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre