Olaszország, Bagnolo In Piano
...A Plast Emilia a semleges, fehér és színes polipropilén hengeres adagolók gyártására specializálódott, kifejezetten só, ízesítők, dehidratált reszelt sajt, cukor, kakaó, granulátumok és általános élelmiszerporok csomagolásához. Az edények különböző kapacitásokban kaphatók, 50cc-től 750cc-ig, és különböző átmérőkkel, 35mm-től 82mm-ig, széles magasságválasztékban is elkészíthetők. Minden adagolóhoz...
Portfólió (5)
...A CAFEX-t egy belga-burundi pár alapította azzal a céllal, hogy kiváló minőségű kávét állítsanak elő hazájukból, és azzal a vágyukkal, hogy javítsák a helyi lakosság életét, fenntartható üzleti modellt fejlesztve ki, amely minden fél számára nyereséges, a gazdákkal való kölcsönös részvételen alapulva. Egy illatos kávé, amelyet az áfonya erős jegyei és a barna cukor kerek ízei jellemeznek. SCA Pontszám: 84...
Portfólió (17)
Olaszország, Bellizzi
... növekedésének minden fázisában. Pontosabban a CALCIUM C: - Serkenti az érlelést; - Javítja a cukor koncentrációt; - Javítja a gyümölcsök színét; - Megerősíti a gyümölcsök szöveteit. Megjelenés: Színtelen folyadék Alkalmazás: Levéltrágyázás és csepegtető öntözés Csomagolás: 1L - 5L - 20L - 1000L...
Portfólió (64)
Olaszország, Reggio Emilia
...A rendelkezésre álló szénhidrátok között különböző típusú cukrok és szirupok találhatók. E kategória referenciái között egy gazdag választékot találunk növényi eredetű élelmi rostokból. Tejcukor Kristályos dextróz Fruktóz Cukor CAT. II Porcukor Nyers nádcukor Trehalóz Maltodextrinek és por glükóz szirup 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Folyékony glükóz szirup (40 DE, 60 DE) és fruktóz alapú glükóz szirup Folyékony rizsszirup Citromrost, Burgonyarost és Borsórost Bambuszrost, Búzrost és Glükózrost Zabrost, Zabrost béta-glükánnal, Psyllium 99% rost Inulin Fruktó-oligoszacharidok (FOS) Alfa-ciklodextrin...
Portfólió (5)
Olaszország, Acerra
...A műanyag kiegészítő készlet tartalmaz 150 Poharat 150 Keverőt 150 Cukorcsomagot Kiegészítő készletünk, amely poharakból, keverőkből és cukorból áll, különböző formátumokban érhető el, hogy minden igényt kielégítsen. Mennyiség: 150 KIEGÉSZÍTŐ...
Portfólió (61)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Elegáns ízű köret intenzív aromákkal, ideális húsételekhez vagy kiváló előételek készítéséhez. Minden padlizsánt és egyéb hozzávalót külön-külön választanak ki. ÖSSZETEVŐK: Friss padlizsán (külön olívaolajban sütve), friss piros paprika (külön sütve), paradicsom püré, kapribogyó, friss sárgarépa, hagyma, FRISS ZELLER, zöld olajbogyó, FENYŐMAG, mazsola, cukor, olívaolaj, napraforgóolaj, 36 hónapig érlelt bor ecet. Tartalmazhat olajbogyó magdarabokat. ALLERGENEK: Zeller, fenyőmag. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfólió (8)
Olaszország, Paterno'
...A világ minden táján a szicíliai konyha jellegzetes ételévé vált, és a Mezőgazdasági Politikai Minisztérium P.A.T. listájára is felkerült. Padlizsán, paprika, hagyma, zeller, zöld és fekete olajbogyó, kapribogyó, ecet, só, cukor, helyi paradicsom püré és extra szűz olívaolaj – ezek a CAPONATA cataniai változatának hozzávalói; amelyek a hagyományok tiszteletével és a gyártásban szerzett tapasztalattal együtt hozzájárulnak a szicíliai konyha nevének terjesztéséhez és megőrzéséhez a világban.
Portfólió (9)
Olaszország, Pombia
...A 40%-os fruktóz a cukor invertált szirupja, amely cukorrépából származik, ideális a méhek teleltetéséhez. Különösen alkalmas szirup az apiterápiás felhasználásra minden évszakban. 80%-os invertált cukrot tartalmaz savas úton, állatok számára kifejlesztett kiegészítők hozzáadásával, amelyek a méhek számára készültek. Használható közvetlenül vagy maximum 20%-os hígítással. Összetétel: Fruktóz 40...
Portfólió (200)
Olaszország, Lauro
...Jó minőségű, apróra vágott mandulából készült, aranybarna, ropogós cukorral bevont manduladarabkák rendkívüli ízélményt nyújtanak. Ideális sütemények és torták díszítésére, valamint joghurtok, zabkásák és fagyik gazdagítására. Ez a termék kiemelkedő a cukrásziparban és a kézműves műhelyekben, amely hangsúlyozza minden elkészített étel ízét. A mandulákra jellemző magas kalcium-, magnézium- és foszfortartalom miatt ez a manduladarabkák remek táplálkozási választás is (természetesen, a cukor bevonat miatt, érdemes mértékkel fogyasztani).
Portfólió (10)
Olaszország, Campobasso
... elkerülhető a pektin vagy cukor hozzáadása. A PBG tartály viszont lehetővé teszi bármilyen növényi élelmiszer sterilizálását, amennyiben megfelelő élelmiszer-tartályokban található; továbbá lehetővé teszi a főzést 100°C-ig gőzben, vízben vagy más folyadékokban. A BM50 EASY-D rendelkezik egy egységes tartállyal az élelmiszerek főzésére és sterilizálására. Érintőképernyős kezelőpanelt kínál intelligens vezérlési funkcióval, amely lehetővé teszi a berendezés ellenőrzését és a berendezéssel való interakciót bármikor és bárhol.
Olaszország, Bronte
...400 gramm fehér csokoládé, amelyet tiszta pisztáciapasztával dolgoztak fel, egy elegáns és kifejező doboz, minden évben más és vonzó meglepetés. Bacco húsvéti ajánlata kicsiknek és nagyoknak. Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, tejpor, 10% pisztáciapaszta (pörkölt és finomított pisztácia, klorofill E141, kurkumin E100), tejsavópor, emulgeáló: szójalecitint, vanília kivonat.
Portfólió (56)
Olaszország, Castel D'azzano
...és még a felnőttek sem tudnak nekik ellenállni! Kiváló minőségű tejcsokoládé (kakaó: minimum 31%) Cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaótömeg, emulgeáló: szójalecitin, aromák. Dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes.
Portfólió (1)
Olaszország, San Giorgio Delle Pertiche
... kifejlesztésében, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Rizs-, kukorica- és sok más gabonaféléből készült puffasztott termékek gyártói vagyunk, édes, sós és ízesített változatokban. Termékeink kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek minden egyes fázisban, és 100%-ban természetes módon, gluténmentesen, cukor nélkül, alacsony sótartalommal, vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmasak, és ami a legfontosabb, színezékek nélkül készülnek.
Olaszország, Ferrazzano
... minden arománk kizárólag természetes esszenciákból vagy összetevőkből származik. Amikor csak lehetséges, tejmentes termékeket készítünk, hozzáadott cukor nélkül. Minden termékünk pálmaolaj- és gluténmentes is. Az utóbbi években a Shockino Mix Experience Olaszország-szerte események és kóstolók főszereplője volt, kezdve az EXPO2015-től a Salone del Mobile-on és a Salon du Chocolat-on Milánóban, a Cibus Parmában és a Vinitaly-n Veronában.
Portfólió (2)
Olaszország, Cordenons
... fogkrémekig, szájöblítőkig és természetes kozmetikumokig. Minden termék közös pontja a Stevia jelenléte különböző formáiban és annak jótékony tulajdonságaiban. Jelenleg a katalógus több mint 50 referenciát tartalmaz, és reméljük, hogy mindig új termékeket tudunk bemutatni. Ezen kívül, mint kis kereskedelmi vállalat, a cég bio olasz stevia termesztésével is foglalkozik Szicíliában. Szállítás: A szállítás...
Portfólió (10)
Olaszország, Fontevivo
...csavaros emelő, mikroelem oldószer, degaussáló és még sok más. Ágazataink közé tartozik: gyümölcslevek, BRSA, üdítőitalok vagy ételek, izotóniás és sportitalok, energiaitalok, szénsavas víz, ízesített vizek, likőrök, pürék, töltelékek, szirupok, kenhető krémek és még sok más. Különösen a cukor magas koncentrációjú megoldásaiban is szakértők vagyunk, főként a cukrásziparban való felhasználásra. Teljes vonalmegoldásokat, kiegészítő szolgáltatásokat és telepítéseket is tudunk biztosítani.
Portfólió (3)
Olaszország, Napoli
... a kovász gondos frissítési kezelésen megy keresztül, amíg teljesen megérik 36 óra alatt. Itt születik a "Madre" termékcsalád, amely a Cupiello kreativitásának és a legősibb, legtermészetesebb összetevők egyesítésének gyümölcse: liszt, tojás, cukor, vaj és friss kovász. Fő termelési vonalaink közé tartoznak a Cornetti Madre, a vegán croissant vonal, muffinok és egyadagos torták, péksütemények, nápolyi specialitások és még sok más.
Olaszország, napoli
Cégünk gyártókat keres: cukor, olaj, konzervált élelmiszerek (bab, borsó, lencse, paradicsom és minden egyéb, ami az élelmiszerekkel kapcsolatos).
Olaszország, Rossano
...PEPERCHOC (csokoládé és chili). Ezen kívül bemutatunk egy sor grappa-t babér, édeskömény és édesgyökér ízben. Végül, de nem utolsósorban, újdonságunk a LIKŐR ÉS SAMBUCA. Termelésünk minden fázisában szigorúan kézműves módszerekkel dolgozunk. Édesgyökér likőr 25% vol; Édesgyökér krém 18% vol. (összetevők: tej; cukor; alkohol; tiszta édesgyökér); Csokoládé likőr (összetevők: víz, cukor, alkohol, tiszta édesgyökér, kakaó, természetes aromák). Édeskömény (összetevők: víz, cukor, alkohol, vad édeskömény). Különösen figyelemre méltó az ízek harmonikus összhangja.