Olaszország, Montoro
A Raffael a gesztenyéből készült édességek legjavát képviseli, amelyeket régi és nemes receptek követésével, innovatív módszerek és fejlett technikák segítségével készítenek, megőrizve a legjobb kézműves hagyomány régi ízeit. A Raffael termékeiben található gesztenyék a legjobb olasz termelési területekről származnak: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania. A termékeink minőségét szigorú é...
Portfólió (21)
Olaszország, Giuliano
...Mázal és mogyoróval gazdagított Panettone Gran Torino kötelező. A nyálcsorgató bevonat ezt a Panettone-t az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb finomsággá teszi, különösen azok számára, akik tiszteletben akarják tartani a Panettone hagyományos ízét.
Portfólió (129)
Olaszország, Ferrazzano
...Kávés cappuccino kenhető krém 200g Gourmet kézműves kenhető krém mogyoróval és kávéval, kifinomult és teljes ízélménnyel. A krém a kávé szerelmeseinek készült, tökéletes uzsonnákhoz vagy gazdag reggelikhez. Ideális reggelire és uzsonnákhoz. Próbáld ki panettone és pandoro töltésére, valamint desszertek díszítésére. A Ferrazzano laboratóriumunkban készült. Extra szűz olívaolajjal.
Portfólió (2)
Olaszország, Messina
A La Truscia, fiatal és dinamikus szicíliai vállalat, célja, hogy referencia ponttá váljon a kiskereskedők és magánszemélyek számára a tipikus szicíliai kézműves termékek keresésében, amelyek a legmagasabb minőségű gyártás és kivitelezés jellemzik. A La Truscia a szicíliai gasztronómiai hagyományok megőrzésének és fenntartásának vágyából született, hogy megossza ennek a csodálatos földnek az ízeit...
Portfólió (10)
Olaszország, Torino
...Cod. PRA 25 U/M Kg DOBOZ 1,9 Kg-hoz Leírás Puha IGP Piemonti mogyorókrém, 32%-os tiszta tejcsokoládéval bevonva, egész mogyoróval a felszínen.
Portfólió (97)
Olaszország, Belpasso
...A Paste di Mandorla sütemények mandulalisztből készült kekszek, amelyeket marcipánnak vagy Pasta Reale-nak neveznek, mivel "királyi méltóságú". Ezek a mandulás kekszek valódi kincsei a szicíliai cukrászat hagyományának, amelynek eredete régi. Többféle változata létezik a Pasta di Mandorla-nak, például pisztáciával, narancssal, citrommal vagy mogyoróval készítve. A péksütemények vonalához is elérhető, nagy tételben.
Portfólió (9)
Olaszország, Bronte
...Modica Csokoládé Mogyoróval és Mandulával - kakaópaszta 50%, cukor, mogyoró 5%, mandula 5%.
Portfólió (56)
Olaszország, Monchiero
...mogyorópüré) Kenhető krémek, amelyek 55% mogyorót és csak 3 másik összetevőt tartalmaznak: cukor, kakaó (vagy tej) és vanília. Mogyorós torták (mogyoró, cukor, tojás) Csokoládé és csokoládék mogyoróval. Pralinék, táblás csokoládék, egész mogyorós táblák, húsvéti tojások. Kiskereskedelmi értékesítésre alkalmas csomagolásokat, vagy nagyobb méretű formátumokat tudunk biztosítani cukrászdák és fagyizók számára. Jelentős mennyiségek esetén lehetőség van a receptek testreszabására, az ügyfél igényeihez igazítva.
Portfólió (3)
Olaszország, Piacenza
... lehet használni. A Falicetto cukrászda 1985-ben alakult Aldo Scaglia, egy fiatal piemonti cukrász ötlete nyomán, aki Piacenzába költözött. A naponta frissen sütött termékekben, amelyeket a magas szintű cukrászat hagyományai szerint készítenek, nagy szenvedély és fantázia, valamint folyamatos figyelem a hozzávalókra van jelen. Valóban a legjobb venezuelai, bolíviai és Sao Tomé-i kakaóbabokat választják ki, hogy mandulával vagy mogyoróval dolgozzák fel, így egy olyan csokoládét készítve, amely minden piacenzai számára édes szokássá vált.
Olaszország, Quarrata
... és nagybátyjai nyomdokaiba lép. Ma, felesége, Simona segítségével, Riccardo Costenaro büszkén vezeti a cukrászdát, ahol sikeresen kísérletezett olyan receptekkel, amelyek ötvözik a toszkán és a valtellinai cukrászat hagyományait: híres a „Buccellato”-járól, amely egy tipikus édesség szőlővel, mogyoróval, ánizzsal, mandulával és dióval, egy exkluzív recept, amelyért joggal nagyon féltékeny. A jövőre nézve a Costenaro család álma, hogy tovább bővülhessenek, és már a legnagyobb fiuk, Nicholas is úgy döntött, hogy a Szállodaipari Iskolában tanul, hogy egy nap kövesse a nyomdokaikat.