Olaszország, Imperia
{ "target_language": "A Giuseppe Calvi & C. srl egy régi olajgyártó ház, amelyet 1921-ben alapított Giuseppe Calvi, és ma Gianni és Luca Calvi irányítanak, egy kis, de értékes munkatársi csapattal együtt. \nA székhely mindig is a 56. szám alatt található via Garessio-n, Imperia Oneglia-ban, míg a vállalati olajmalom Pontedassio-ban, az Oneglia-völgy olajfaligetei között helyezkedik el. \nCégünk ...
Portfólió (44)
Olaszország, Biancavilla
A Cuscunà olajüzem, amelyet 1904-ben alapítottak, négy generáció óta az olajiparban tevékenykedik. Több olajfaligetet birtokol a Etna lábánál, egy védett eredetű területen. Cégünk egy teljes ellátási láncot képvisel, és figyelemmel kísérjük a termék feldolgozásának minden folyamatát. A termesztéstől, a betakarításon át, a préselésig, a csomagolásig. Olajfaligeteink Szicíliában találhatók, az alább...
Portfólió (8)
Olaszország, Caccamo
Olajunkat azzal a területtel azonosítjuk, ahol előállítják. Két Monocultivar Nocellara Etna-t árusítunk, Biancolilla-t, amely egyszerre organikus, tanúsított talajból származik, és egészséges, valamint egy megfázásból kinyert. Termeléseink során próbálja megérezni a föld kesernyés ízét és keménységét, a nap földjének illatait, valamint Szicília népének körülölelő melegét.
Portfólió (2)
Olaszország, Crotone
Portfólió (2)
Olaszország, Palagonia
A Sicilian Goodness, egy fiatal és dinamikus szicíliai vállalat, a Sicilian Goodness márkájú termékek gyártásával és szicíliai jellegzetességek kereskedelmével foglalkozik viszonteladók és magánszemélyek számára. A termékek exportálva vannak, és jelen vannak a különböző európai piacokon. További információkért kérjük, kérjen tőlünk árajánlatot, küldjön e-mailt az info@siciliangoodness.com címre, ...
Portfólió (55)
Olaszország, Cerignola
...Félkész asztali olívák. A legjobb asztali olívák válogatása Pugliából: Bella di Cerignola, Leccino, Peranzana, Termite di Bitetto fajták.
Portfólió (3)
Olaszország, Casoria
...Gaeta olívák, magozott olasz Gaeta típusú olívák, óriási olasz zöld olívák, papaccelle (paprikák) 5 kg-os vödrökben. Scarole, friarielli, padlizsán és articsóka olajban 1 kg-os üvegekben, töltéshez vagy előételekhez tökéletesek.
Portfólió (7)
Olaszország, Messina
A La Truscia, fiatal és dinamikus szicíliai vállalat, célja, hogy referencia ponttá váljon a kiskereskedők és magánszemélyek számára a tipikus szicíliai kézműves termékek keresésében, amelyek a legmagasabb minőségű gyártás és kivitelezés jellemzik. A La Truscia a szicíliai gasztronómiai hagyományok megőrzésének és fenntartásának vágyából született, hogy megossza ennek a csodálatos földnek az ízeit...
Portfólió (10)
Olaszország, Palagianello
...A természetes élelmiszer par excellence, számos erénnyel rendelkezik, hozzájárul a test növekedéséhez, különösen antioxidáns tulajdonságai miatt. Az olívaolajat az olajfa gyümölcseiből nyerjük, hideg préseléssel az olívák pépjéből. Palackjaink megőrzik az összes jellegzetes illatot, vagy a körülölelő ízt, amely kis keserű utóízzel, de egyben lágy és finom is, valamint a tipikus színt, amely aranysárgától zöldig terjed. A Soledòr Extra Szűz Olívaolajat gondosan válogatott és szedett olívákból állítják elő, hogy megőrizzük a minőséget és az ízt, amelyet sokan választanak termékünkből.
Portfólió (9)
Olaszország, Ravenna
...Fekete olívák sós lében, különböző méretekben...
Portfólió (6)
A San Giovanni Battista Olajüzem egy 1969-ben alapított szövetkezet, amely ma 139 olajbogyótermelő tagot számlál, akik az egyetlen beszállítói a feldolgozott olajbogyóknak. Ezek az olajbogyók kizárólag Colletorto mezőgazdasági területén készülnek, amely egy Molise-i település, közepes domborzatú földrajzi elhelyezkedéssel, különösen alkalmas az olajbogyótermesztésre. A Torre Angioina csúcsáról, a ...
Portfólió (6)
Olaszország, SALZANO
...Az egyetlen hűtött koktélpult, amely teljes egészében rozsdamentes acélból készült, Olaszországban gyártva. Professzionális hűtött koktélpult alsó tárolókkal. A koktélpult a következőkkel rendelkezik: 2 medence, amely 12 üveg tárolására alkalmas. 1 medence a jég tárolására. 1 munkafelület polietilénből. 3 db 1/6-os tároló citromok, narancsok, olívák vagy menta számára. 2 tartalék cella.
Portfólió (6)
... használta ki. Még ma is csodálhatók a régi kerék és a helyiségekben található ősi malmok, amelyek búza- és gesztenyeliszt előállítására szolgáltak. Az olajpréselő tevékenysége októbertől márciusig tart, és magában foglalja az olívák feldolgozását harmadik fél számára, valamint olaj előállítását értékesítés céljából. Ebben az időszakban szabadon látogathatók a helyiségek, és meg lehet tekinteni az olívák...
Olaszország, Grumo Appula
... 300%-kal is meghaladja! A Coratina olíva 100%-ban a "Smeraldo" olívaolajunk "intenzív zöld gyümölcsös" változatában található. A fiatal, zöld olívákban, ahogyan mi is feldolgozzuk őket, a fenolos vegyületek és az α-tokoferol összmennyisége a legmagasabb. Így az ezekből az olívákból készült olajok jelentősen hozzájárulnak az olívaolaj-poli-fenolok beviteléhez. Extravergine (Extranativ) Bio olívaolajunk Apuliában (Olaszország sarkában) található, a tenger és a "Magas Murgia" nemzeti park között elhelyezkedő ültetvényeken, amelyeket családunk már 5 generáció óta művel.
Olaszország, Biancavilla
... Olívatermésünk a D.O.P. Monte Etna területén található, pontosan a vulkáni eredetű Biancavilla és Santa Maria di Licodia községek területén (555 méter tengerszint feletti magasságban), itt dolgozzuk fel olíváinkat vegyi anyagok használata nélkül. Az olívák, amelyek a Szicíliai napon és a meleg vulkáni földeken érnek, november és január között kizárólag kézzel, "Brucatura" módszerrel kerülnek betakarításra. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy olajunk megőrizze minden minőségét és kiváló organoleptikus anyagait.
...Én Ferdinando Pappalardo vagyok, egy több generációs mezőgazdasági vállalkozói családból származom, és harminc éves tapasztalattal rendelkezem az olívaolaj feldolgozás terén. Az extra szűz olajom a kézzel szedett, megfelelő érettségi fokon lévő olívák első préseléséből származik, a Bari földjéről származó két fajtából: a "Cima di Bitonto", más néven Ogliarola vagy Nostrana, és a "Coratina". Az...
Olaszország, Castelvetrano
olaj és asztali olívák feldolgozása, átalakítása és csomagolása Nocellara del Belice olívák nagykereskedelmi üvegekbe és éttermek számára kis vödrökbe, csomagolás turisták számára tasakban, zöld és fekete olívabogyó pástétom, fűszeres olívabogyó pástétom, articsóka, gomba és szárított paradicsom pástétom, darabolt articsókát is csomagolunk üvegben. Harmadik fél számára is csomagolunk és dolgozunk, ügyfél címkéjével.
Olaszország, Ribera
...1953 óta működünk az olajiparban. Szicíliai Ribera környékén tevékenykedünk. A feldolgozási időszak október elejétől november közepéig tart, amikor az olívák még zöldek, és az olajban megőrzik teljes aromájukat. Az olívákat 24 órán belül megőröljük. A kiválasztott olaj, amely a legjobb minőségű, a "Professzor olaja" márkanevével kerül forgalomba, 0,50 l és 0,75 l üvegben, valamint 3 l és 5 l konzervben. Az éttermek számára 10 l és 25 l konzervet csomagolunk. DOP Val di Mazara olajat és bio olajat is termelünk.
Olaszország, Rocchetta Nervina
A Cuvea Farm teljesen organikus és hidegen sajtolt liguriai olívaolajat termel az olasz Riviérán. A taggiasca olívaolaj mellett tipikus olasz szószokat (mint például bazsalikomos pesto, piros pesto) és taggiasca olívából készült termékeket (mint például magozott taggiasca olívák, taggiasca olíva krém és magozott taggiasca olívák) is készítünk, amelyeket online boltunkban árusítunk. Az...
Olaszország, Napoli
A Ceriellolive s.r.l. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, amely egy erős családi hagyományra épül, amelyet apáról fiúra örökítettek át már három generáción keresztül. A vállalat 1911-ben alakult, Giuseppe nagypapa szeretetéből és elkötelezettségéből, amelyet mindig is az olívák iránt tanúsított. A Ceriellolive s.r.l. szervezeti felépítése és kiterjedt értékesítési hálózata ma lehetővé teszi, hogy bármilyen ügyféligényt kielégítsenek... a klasszikus viszonteladóktól a nagykereskedelmi forgalmazásig.
Olaszország, Vasto
Extra szűz olívaolaj és Leccino olívák értékesítése Abruzzóból.
Olaszország, Sarzana
A Frantoio és a Molino Ambrosini évek óta az olaj- és gabonapiacon tevékenykedik, az olívák feldolgozására, kiváló minőségű extra szűz olívaolaj előállítására és a búza kőmalommal való őrlésére specializálódva, prémium lisztek gyártásához. 90 éves tapasztalatunk a minőség folyamatos keresésében az Ambrosini olajat a piacon a szakértők számára készült termékként emelte ki. Számos ínycsiklandó...
Portfólió (2)
Olaszország, Maruggio
... az ősi bonsai rendszer alatt nőttek, amelyet több mint kétezer évvel ezelőtt a görögök ültettek, emlékeztetve a múlt varázsára. Az olívaolaj kinyerése két hideg feldolgozó vonal jelenlétével és a mai napig hat fekete gránit malomkő használatával történik, amelyek lehetővé teszik a kiváló minőségű hideg olaj kinyerését. Az olívák, miután elérték a megfelelő érettségi fokot, közvetlenül a növényből...
Portfólió (8)
Olaszország, Torremaggiore
...valamint a gépek gondos tisztítását. Ezenkívül egy tárcsás befejező rendszer lehetővé teszi az olívák tartózkodási idejének csökkentését a malomban, ezáltal csökkentve a termék oxidációnak való kitettségét. A szüret és az olívák megfelelő érettségi állapotban történő feldolgozása között eltelt idő rendkívül rövid, és jól szellőző tárolókban tartják őket, kiválasztott gazdák földjeiről származnak. A szüretelési módszer kizárólag a fáról történik, kézi szedéssel vagy mechanikai eszközök segítségével. Végül az olaj tárolása.
Olaszország, Montesano Sulla Marcellana
... történetre is, amely a termékeket a területükhöz köti: szárított vagy töltött paradicsomok, grillezett padlizsánok, tökkrémek, articsókák, brokkoli, töltött olívák, töltött paprikák és csípős paprikák csak néhány a Cilento helyi termékei közül, amelyeket olajban eltett boccacciákká alakítottak.
Olaszország, Roma
A vegyszermentes módon művelt, évszázados olajfákból hideg sajtolással készítjük el extra szűz olívaolajunkat, kézműves gyártási módszerekkel, tiszteletben tartva a hagyományokat és a leginnovatívabb minőségi standardokat. Az olívák betakarítása valóban a megfelelő érési időket követi. Ezt követően, két órán belül megkezdődik a préselés. Így az olaj megőrzi minden tápanyagát, mint például a polifenolokat és más természetes antioxidánsokat, amelyek végül az olajnak a frissen szedett zöld olíva jellegzetes ízét adják.
Kis családi kézműves vállalkozásunk különleges termékeket kínál ügyfeleinek, akik az étterem, a kiskereskedelem, valamint a nagykereskedelem és a disztribúció területén tevékenykednek. Különösen az extra szűz olajok, a liguriai pesto, az olívák és a különféle fűszerek és szószok terén. A kóstolás terén szerzett nagy tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy hasznosak legyünk a fogyasztók és a szakmai szereplők bevonásában, valamint népszerűsítő és képzési tevékenységeket szervezzünk Olaszország határain kívül is.
Olaszország, Agrigento
... és a fejlődés folyamatos keresésével. Szoros kapcsolatokat alakítunk ki a világ különböző részein működő beszállítókkal (Olaszország, Kalifornia, Argentína, Görögország, Spanyolország, Törökország stb.), garantálva a termékek magas minőségét az állandó innovációs keresés révén.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre