Olaszország, Petilia Policastro
... egyetlen gyártója van, lehetővé téve a közvetlen kapcsolatot a végfelhasználóval, aki igény szerint jelen lehet a préselés során is, így nem marad le az EVO csodálatos létrehozásának egyetlen pillanatáról sem.
Portfólió (2)
Olaszország, Catania
...A "Prezioso" olaj egy különleges olajfa fajta, a "Nocellara Etnea" származéka, amelyet szinte kizárólag az Etna lábainál termesztenek. Az olajbogyók, amelyek biogazdálkodásból származnak, kézzel kerülnek betakarításra november hónapban, amikor még zöldek, feláldozva a hozamot, hogy egy gyümölcsösebb ízű olajat nyerjenek. A préselés, amelyet a betakarítást követően 6-12 órán belül végeznek, egy...
Portfólió (8)
... biztosítják, és hozzáadott értéket képviselnek a jövő generációi számára. A termesztett fajták közé tartozik a Leccino, a Frantoio, de a domináló fajta az őshonos Itrana. A gondos termesztés, a betakarításra való odafigyelés és a préselés iránti figyelem révén kiváló minőségű extra szűz olívaolajat nyerünk, amely intenzív színű, friss illatú, olíva, paradicsomlevél és vágott fű emlékével, elegáns...
Portfólió (1)
Olaszország, Roma
A vegyszermentes módon művelt, évszázados olajfákból hideg sajtolással készítjük el extra szűz olívaolajunkat, kézműves gyártási módszerekkel, tiszteletben tartva a hagyományokat és a leginnovatívabb minőségi standardokat. Az olívák betakarítása valóban a megfelelő érési időket követi. Ezt követően, két órán belül megkezdődik a préselés. Így az olaj megőrzi minden tápanyagát, mint például a polifenolokat és más természetes antioxidánsokat, amelyek végül az olajnak a frissen szedett zöld olíva jellegzetes ízét adják.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play