Mi kézművesek vagyunk, termékeink a Cuneo (Piemont) területére jellemzőek, kiválasztott alapanyagok kombinációjával készülnek, és kézzel dolgozzák fel, hogy a legigényesebb vásárlókat is kielégítsék:
- AMARETTI: 25 ízben kapható mandulás édesség (klasszikus, mogyoró, körte, gesztenye stb.) - eltarthatóság: 8 hónap
- CSOKIK: DIAVOLI (cuneesi) habcsók + krémes töltelék (alkoholos és alkoholmentes...
...A L'E-Commerce DaCarrara .it egy vágyból született, hogy a carrarai kulináris, borászati és szobrászati művészetet nemzeti és nemzetközi szinten terjessze. Carrara, amely a Apuani Alpok lábánál található Massa Carrara megyében, látogatók sokaságának célpontja a világ minden tájáról. Számos vállalat foglalkozik bor, édesség és lardo előállításával, valamint dizájn tárgyak készítésével; a kedvező...
Üdvözöljük édes weboldalunkon, ahol lehetősége van édesség- és tortadíszítő termékek, torta tervező és cukorművészet eszközök, születésnapi torta és cukrászati alapanyagok, valamint sok más termék vásárlására. Boltunk a következő termékek értékesítésére specializálódott: cukorművészet, torta tervezés, fondant, cukorkák, cukrászat, torta, születésnapi torta, tortadíszítések, édes receptek...
...A scorzetta egy tipikus hagyományos bernaldai édesség, amely ma már egy kifinomult és keresett klasszikussá vált. A történelmi L'Orchidea cukrászdában, Bernalda intézményében, amely mély hagyományokkal rendelkezik a Matera megyében, Vincenzo Zito cukrász több mint 50 éve készíti a bernaldai scorzette-t a régi hagyományos recept szerint, gondosan válogatott alapanyagokkal és kiváló minőségű...
... és nagybátyjai nyomdokaiba lép. Ma, felesége, Simona segítségével, Riccardo Costenaro büszkén vezeti a cukrászdát, ahol sikeresen kísérletezett olyan receptekkel, amelyek ötvözik a toszkán és a valtellinai cukrászat hagyományait: híres a „Buccellato”-járól, amely egy tipikus édesség szőlővel, mogyoróval, ánizzsal, mandulával és dióval, egy exkluzív recept, amelyért joggal nagyon féltékeny. A jövőre nézve a Costenaro család álma, hogy tovább bővülhessenek, és már a legnagyobb fiuk, Nicholas is úgy döntött, hogy a Szállodaipari Iskolában tanul, hogy egy nap kövesse a nyomdokaikat.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.