Olaszország, Schio
...biológiai szektor és gluténmentes, valamint szénhidrátmentes tészták előállítására. Ez egy moduláris gép, amely az ügyfél egyedi igényei szerint alakítható. Néhány paraméter megadásával a vezérlőpanelen az összes termelési adatot rögzítheti és tárolhatja, csak ki kell választania a recept nevét, és a gép automatikusan elkezdi a működést.
Portfólió (7)
...Kis, lédús, hosszúkás paradicsomokból készült. A klasszikus paradicsom pürékhez képest a datterino püré édesebb, és kevés fűszerrel is sok recept elkészítésére alkalmas, vagy egyszerűen egy ízletes tésztaétel ízesítésére. Nettó súly: 290 g.
Portfólió (10)
Olaszország, Laterina Pergine Valdarno
... terület régi hagyományos receptjeire épül, vagyis arra a "vidéki" toszkán gasztronómiára, amely világszerte elismertté vált. Az öko-tudatosság tiszteletben tartása érdekében főként helyi, 0 km-es termékeket használunk. Néhány recept biológiai termékeken alapul, mint például házi készítésű édességek, tészta és helyi gyümölcslekvár. Ezen kívül vegetáriánus ételek választékát is kínáljuk, és kérésre...
Olaszország, S. Giovanni La Punta
A BARBAGALLO DOLCIARIA EGY ŐSI CATANAI CÉG, AMELYNEK CÉLJA TRADICIONÁLIS SZICÍLIAI KÉSZÍTÉSŰ KÉSZÍTÉSEK ELŐÁLLÍTÁSA. AZ IDŐ ELŐREHALADTÁVAL, A TERMÉKEK MELLETT, AMELYEK A KÍNÁLATÁBAN TALÁLHATÓK, BELEFÉRNEK A CANNOLI KÉSZÍTÉSŰ KÉSZÍTÉSEK IS. A RECEPT, AMELYET EGY ÖREG CUKRÁSZTÓL KAPTUNK, A KIVÁLASZTOTT NYERSANYAGOK HASZNÁLATÁVAL EGYÜTT EGY OLYAN METIKULÓZUS FOLYAMAT KÍSÉR, AMELY TISZTELETBEN...
Portfólió (1)
Olaszország, Lozzo Di Cadore
Sütödénk 1952-ben alakult, és egyre inkább a híres ízű kekszek gyártására specializálódik. Egy régi és értékes recept, egy kidolgozott és még mindig kézműves feldolgozási módszer, valamint a kiváló minőségű alapanyagok együtt alkotják termékeink egyediségét és eredetiségét. A múlt, amelyet más időkből származó receptek ügyes újraértelmezése képvisel, és a jelen, amelyet a legmodernebb gyártási...
Olaszország, Albano Laziale
A Pinsa Romana egy történelmileg gazdag étel, amelynek gyökerei az Ókori Rómába nyúlnak vissza. A recept újragondolása egyedivé tette ezt a terméket: a tészta egy búza, rizs és szója keverékéből áll, magas víztartalommal, anyatejjel, és nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket. A főbb jellemzők: - ovális forma - ropogós szélek - magas emészthetőség, amelyet 48-72 órás kelesztés biztosít. A Pinsa 2.0 projekt célja, hogy a hagyományos terméket modern köntösbe öltöztessük, mindenki számára elérhetővé téve!
Olaszország, Catania
A SWEET FOOD SICILY A BARBAGALLO DOLCIARIA EGYIK ÁGA, EGY ŐSI CATANESE CÉG, AMELYNEK CÉLJA TRADICIONÁLIS SZICÍLIAI KÉSZÍTÉSŰ KÉSZÍTÉSEK ELŐÁLLÍTÁSA. AZ IDŐ ELŐREHALADTÁVAL, A TERMÉKEK MELLETT, AMELYEK A KÍNÁLATÁBAN TALÁLHATÓK, BELEFÉRNEK A CANNOLI KÉSZÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES KÉSZÍTETT LAPOK IS. A RECEPT, AMELYET EGY ÖREG CUKRÁSZTÓL KAPTUNK, A KIVÁLASZTOTT NYERSANYAGOK HASZNÁLATÁVAL EGYÜTT EGY OLYAN...
Olaszország, S. Giovanni La Punta
A BARBAGALLO DOLCIARIA EGY ŐSI CATANAI CÉG, AMELYNEK CÉLJA TRADICIONÁLIS SZICÍLIAI KÉSZÍTÉSŰ KÉSZÍTÉSEK ELŐÁLLÍTÁSA. AZ IDŐ ELŐREHALADTÁVAL, A TERMÉKEK MELLETT, AMELYEK A KÍNÁLATÁBAN TALÁLHATÓK, BELEFÉRNEK A CANNOLI KÉREG IS. A RECEPT, AMELYET EGY ÖREG PASTICCERE MESTERTŐL KAPTUNK, A KIVÁLASZTOTT NYERSANYAGOK HASZNÁLATÁVAL EGYÜTT EGY OLYAN GONDOS ELJÁRÁST KÖVET, AMELY TISZTELETBEN TARTJA AZOKAT A...
Olaszország, Sabaudia
1988 óta foglalkozunk étrend-kiegészítők fejlesztésével, gyártásával és csomagolásával harmadik fél számára, követve ügyfeleinket a teljes gyártási folyamat során. Fő termékeink a szeletek, de gyártunk fehérjeporokat, zabpehelylisztet, fehérje krémeket és palacsinta keverékeket, por alakú és tablettás aminosavakat. Választhat az előre elkészített több mint 1200 recept közül, vagy módosíthat és...
Olaszország, Fara Gera D'adda
Cégünk egy régi családi receptből született: kreativitás, tapasztalat, versenyképesség, tervezés, szenvedély a munka iránt. Ez egy recept, amelyet már nagyon régóta használunk, pontosabban 1950 óta, amikor Enrico Castellazzi megalapította a kézműves műhelyt. Azóta a Casa Del Dolce mindig is a mi otthonunk volt, és az, hogy a cég irányítását és tulajdonát a családban tartottuk, fontos...
Olaszország, S,egidio Alla V.
Kézműves édességtermékek vállalkozása, természetes alapanyagokból, adalékanyagok vagy vegyi tartósítószerek nélkül. Különlegességünk az Abruzzói Sassi, egy tipikus édesség, amelynek egyedüli gyártói vagyunk az eredeti recept alapján 1928 óta. Ezen kívül készítünk egy 90%-os mandulás ropogós édességet, amely páratlan, valamint alacsony hőmérsékleten olvasztott és temperált étcsokoládét, amelyet...
Olaszország, Zola Predosa
Olaszország vezető IGP tanúsítvánnyal rendelkező mortadella gyártója. Exkluzív, és tanúsított minőségű, a valódi mortadella előállítása a bolognai hagyományos recept szerint - Tanúsítványok: VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Gluténmentes mortadella. Márkák: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Exportálás világszerte.
Olaszország, Calenzano
... Nutrimento receptjei a családi, értékes és ősi receptgyűjteményből merítenek, amely számos inspirációt tartalmaz egy olyan hagyományból, amelyet a fogyasztók még ma is keresnek. A vállalat képes harmadik fél márkájú termékek fejlesztésére is, követve a létrehozási projektet: a recept elkészítésétől a csomagolás testreszabásáig. A Il Nutrimento a receptjeihez számos, Olaszországban termesztett alapanyagot használ, hogy biztosítsa a rövidebb ellátási láncot, támogassa az olasz biogazdálkodást, és csökkentse a szállítások környezeti hatását.
Olaszország, Cinisello Balsamo
... recept értelmezése. A szektorban szerzett tapasztalat és a folyamatosan emelkedő minőségi standardok lehetővé tették a Percin Doner számára, hogy teljes mértékben kielégítse a legigényesebb fogyasztók igényeit. A folyamatos befektetések a technológiákba, a kutatásba és az emberi erőforrásokba képezik az eddig elért pozitív eredmények alapját. A minőség és a higiéniai feltételek fenntartását és...
Olaszország, Villorba
... hónapon belül hozhatja az első eredményeket. Az első helyzetfelmérés után ellenőrizzük a különböző csatornák jelenlétét és a célcsoportod elköteleződésének mértékét a különböző érintkezési pontokon. A célcsoport meghatározása, a tipikus ügyfél, a vásárlói út, a rendelkezésre álló belső/külső erőforrások és a költségvetés figyelembevételével újra tervezhetjük és időben kidolgozhatjuk a célodnak megfelelő kommunikációs tervet. Az omnichannel jelenlét és az adatalapú megközelítés a nyerő recept szükséges összetevői.
Olaszország, Notaresco
... szenvedélyekkel, lehetőséget adott a rokonokkal és barátokkal való megosztásra, valamint a hagyomány régi és egészséges ízeinek visszatérésére. Lépésről lépésre, számos kísérlet és recept után, a vállalkozó pár jelentős szakértelmet szerzett a tönköly előkészítésében, amelyet minden klasszikus recept helyettesítőjeként használnak. A tönköly tészta, amely a vállalat zászlóshajó terméke, évek tanulmányainak és gyakorlatának eredménye. Giacomo úr és Maria Grazia asszony a vállalatba vitték a természetesség és az "asztalaink" ételeinek egyszerűsége iránti szenvedélyüket.
Olaszország, Roma
A 101ProServices különböző nyelveken kínál tolmácsolási és fordítási szolgáltatásokat: román, angol, francia, spanyol, olasz, német, orosz, moldáv, lengyel, portugál, albán. Fordítás, legalizálás és apostille - jogi dokumentumok (születési anyakönyvi kivonatok, házassági anyakönyvi kivonatok, állampolgársági igazolások stb.), iskolai (diplomák, bizonyítványok), orvosi (nyugták, recept...
Olaszország, Como
...A 250 évvel ezelőtti recept képezi a Panettone Baj kiválóságának alapját, amely egy hagyományos milánói desszert, és amely egy kivételes anyatésztát és magas minőségű hozzávalókat ötvöz, kivételes kézművességgel. Az "anyatészta" 100 éves, és generációk óta gondosan őrzik a cukrászok. Folyamatosan fejlesztik és a legnagyobb gondossággal ápolják. A Panettone Baj lassú keverési folyamaton megy...
Elly szeszei: az olasz gin, amely a világ esszenciáiból merít inspirációt. Mi a titka a kézműves ginünknek? Az alapanyagokat gondosan mérjük és keverjük a recept szerint, a ginünk desztillálása hagyományos réz lepárlóban történik. A forralókamrában kezdődik a lassú gyártási folyamat, a gőz felkúszik a tisztító oszlopon, ahol újra kondenzálódik, a legtisztább és legkönnyebb gőzök elérik a végállomást. Az egyedülálló íz és finomság biztosítása érdekében csak a desztillátum valódi szívét tartjuk meg, így elvetjük a fejet és a farkat.
Olaszország, Tricerro
...Az ERBITAL 1983 óta működik a dehidratált termékek, például a kevert rizottók, a durumtésztával kevert recept hozzávalók és a szárított porcini gombák területén. Minden termékünk feldolgozási fázisa a Vercelli tartománybeli Tricerro-i üzemünkben zajlik, amely Európa legfontosabb rizstermő vidéke, a Monferrato dombjai lábánál. Termékeink minőségét és csomagolását a Piemonte Régió 'KÉZMŰVES...
Olaszország, Romano D'ezzelino
A 9am.it segítségével a fotókönyvek készítése kellemes kreatív tevékenységgé válik. Szabadjára engedheted a képzeletedet a Mac és PC számára készült ingyenes szoftverrel, és nyomtathatod ki a minőségi fotókönyvedet. Eszközeinkkel könnyű fotókönyvet készíteni, akár profi fényképész vagy, akár egyszerű hobbi fotós, létrehozhatod a saját esküvői, recept, utazási, családi vagy baráti pillanataidat...
...A scorzetta egy tipikus hagyományos bernaldai édesség, amely ma már egy kifinomult és keresett klasszikussá vált. A történelmi L'Orchidea cukrászdában, Bernalda intézményében, amely mély hagyományokkal rendelkezik a Matera megyében, Vincenzo Zito cukrász több mint 50 éve készíti a bernaldai scorzette-t a régi hagyományos recept szerint, gondosan válogatott alapanyagokkal és kiváló minőségű...
Olaszország, Orzivecchi
... BOR értékesítése, KÓSTOLÁSOK és ételek előkészítése, amelyeket a „D’AMAR”-ban vásárolhatnak, BOR, ÉTEL, FŰSZEREK párosításával, hogy felfedezzék minden recept egyszerűségében a kevésbé tapasztalt ügyfelek számára is a megvalósíthatóságot. KÖVESS MINKET A FACEBOOK-ON. D'AMAR HAL ÉS TOVÁBBI TERMÉKEK...
Olaszország, Quarrata
... és nagybátyjai nyomdokaiba lép. Ma, felesége, Simona segítségével, Riccardo Costenaro büszkén vezeti a cukrászdát, ahol sikeresen kísérletezett olyan receptekkel, amelyek ötvözik a toszkán és a valtellinai cukrászat hagyományait: híres a „Buccellato”-járól, amely egy tipikus édesség szőlővel, mogyoróval, ánizzsal, mandulával és dióval, egy exkluzív recept, amelyért joggal nagyon féltékeny. A jövőre nézve a Costenaro család álma, hogy tovább bővülhessenek, és már a legnagyobb fiuk, Nicholas is úgy döntött, hogy a Szállodaipari Iskolában tanul, hogy egy nap kövesse a nyomdokaikat.
A Sapori Verde magas minőségű élelmiszereket gyárt és értékesít: extra szűz olívaolaj, liguriai taggiasca olaj, liguriai Pigato bor, liguriai Vermentino bor, genovai pesto DOP egy régi genovai recept szerint. A termékek rendelhetők interneten, telefonon és házhoz szállítással történő kóstolás keretében. Fizetni lehet bankkártyával vagy a termék átvételekor, szállítási költség nélkül.