A létesítményben zajlik a marhahús teljes feldolgozási ciklusa. Minden héten körülbelül 500 állatot, köztük szarvasmarhákat és borjakat vágnak le. A műhelyekben ezután csontozzák és dolgozzák fel őket, ...
Teljes berendezéseket és rendszereket gyártunk baromfi és vadállatok vágásához kis termelési mennyiségekhez. Különösen alkalmasak falusi turizmushoz és vidéki gazdaságokhoz.
A weboldalunkon letölthet egy példát egy professzionális vágóhíd elrendezéséről, amely 10,000 baromfi éves feldolgozására készült.
A cég Bortigali-ban található a "Tancas De Mesu" helyszínen, és több éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. A minőségi hús előállítása a siker kulcsa; ezen kívül ...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.