...Ez a legfiatalabb Parmigiano Reggiano, nemrég töltötte be a 12 hónapot. Ez a minimális érlelési idő, amely lehetővé teszi a Konzorcium számára, hogy D.O.P. megnevezést adjon neki.
A tészta még puha és sima, különösen alkalmas azok számára, akik a tej lágyabb és édesebb ízeit szeretnék élvezni. A szakértők „friss” vagy „főzéshez való” néven emlegetik, mert még nem rendelkezik a fejlettebb érlelésre jellemző szemcsés állaggal.
...A friss bazsalikom frissessége és a sült koktélparadicsomok aromája életet ad egy egyedülálló terméknek, amely felejthetetlen élményt kínál.
Sűrítőanyagok nélkül - gluténmentes.
Minden összetevő olasz és természetes.
...Olajbogyó-termelési terület S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultúrás Coratina olajok, amelyek közepes-intenzív gyümölcsösséggel, keserűséggel és csípősséggel jellemezhetők, friss mandula domináló illatával és enyhe fű/levél és articsóka érzésekkel.
... cég a nemzeti és európai jogszabályoknak megfelelően működik, önellenőrzési rendszer keretében és a HACCP rendszer elveinek megfelelően. A cég takarítási és fertőtlenítési eljárásokat, kártevőirtást és higiéniai ellenőrzéseket végez, valamint mikrobiológiai és kémiai ellenőrzéseket végez a nyersanyagokon, félkész termékeken, késztermékeken és a feldolgozás alatt álló mintákon. A friss terméket -20 °C-ra fagyasztják le, és legalább 24 órán át ezen a hőmérsékleten tárolják, hogy orvosolják az esetleges higiéniai hiányosságokat.
...A szicíliai Zagara különböző formákban kapható a piacon, de mindig megőrzi jellegzetes friss citrus illatát, amelyet más termékekben nem talál. Hol találhatja meg a szicíliai Zagarát és milyen formában?
...A spenót jól alkalmazható mind szabadföldi, mind fóliasátras termesztésre. Betakarítható baby leaf formájában friss fogyasztásra, vagy felnőttként, főzés előtt. A húsos levelek jellegzetes ízűek, és gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például magnézium, kálium és vas.
Baby leaf változat. Felhasználható vegyes saláta készítésére.
Fekete ládákban vagy hőhegesztett polisztirolban kapható 500 g és 1 kg-os kiszerelésben.
...Ez a természet és az ember mesterműve.
Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz.
Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége.
Közepes méret: kg. 9.5-11
Darabok száma: 2...
...A SNACK vonalban kizárólag saját termesztésű zöldségeket használunk, amelyeket szakértőink ellenőriznek és figyelemmel kísérnek, garantálva ezzel egy EGÉSZSÉGES terméket, amelyet a biológiai-elvek tiszteletben tartásával termesztettek. Minden zöldségünket a megfelelő érési időszakban szüreteljük, majd azonnal dehidratáljuk; így megőrzik a friss zöldségek összes organoleptikus tulajdonságát. Egy...
...SAMPOON: vitamin B csoporttal gazdagított, kíméletes formula. Finom, törékeny és sérült hajra ajánlott, serkenti a mikrokeringést, javítva a hajhagymák állapotát, így egészségesebb és erősebb növekedést biztosít. Friss citrusos illatot kölcsönöz a hajnak, miközben gyengéden tisztítja azt. Színezett hajra is ajánlott. Teljesen mentes a SLES-től, SLS-től és parabénektől.
REGENERÁLÓ: spray, amely...
...Hozzávalók: Csiperkegomba (agaricus bisporus), napraforgóolaj, nyári szarvasgomba 5% (tuber aestivum vitt.), só, fűszernövények, aroma, természetes aroma. Friss gomba felhasználás 110 g 100 g késztermékhez.
Minőségmegőrzési idő: 24 hónap.
Felhasználási mód: Ideális kenyérfalatokhoz és első fogások ízesítésére.
Allergének: A termék nem tartalmaz allergén anyagokat. Nem tartalmaz glutént vagy tartósítószereket.
Tápérték 100 g-ra: Energia Kj 1108 / Kcal 269 Zsír 25,1 g, ebből telített zsírsavak 2,7 g Szénhidrát 2,9 g, ebből cukrok 0 g Rost 7,5 g Fehérje 4,1 g Só 0,5 g...
...Friss karakter és kellemesen komlós.
A Birra San Marco Pils egy könnyű testű sör, tiszta, frissítő ízzel. Megjelenése természetesen zavaros az élesztők jelenléte miatt, habja finom és tapadós.
A maláta enyhe édessége tökéletesen kiegyensúlyozza a nemes komlók száraz keserűségét, amelyek friss virágos és fűszeres jegyeket adnak neki.
A ropogós és körülölelő lecsengés ideálissá teszi ezt a sört halászléhez, rákokhoz, tenger gyümölcseihez, vadhoz és lágy fűszeres sajtokhoz.
...Láthatatlan Fekete & Fehér
A Láthatatlan Fekete & Fehér Friss Permet a legjobb NIVEA védelmet nyújtja világos és sötét ruhák számára egy új, friss illatban. Nem hagy fehér maradványokat a sötét szöveteken. Csökkenti a sárga foltok kialakulását a világos szöveteken.
Dermatológiailag tesztelt formulája az AIDECO, az Olasz Dermatológiai és Kozmetológiai Szövetség által jóváhagyott.
Nem hagy fehér maradványokat a sötét szöveteken.
Csökkenti a sárga foltok kialakulását a világos szöveteken.
48 órán át szabályozza az izzadást
Dermatológiailag bizonyított bőr tolerancia...
...Padló- és Edénytisztító.
Kellemes virágos, friss és dezodoráló illat, a Saving levendula illóolajának köszönhetően.
Padlók
Hígítva használható.
Minden kemény felülethez alkalmas, ahol a szokásos háztartási tisztítószereket használják.
Kíméletes felületeken javasolt először egy rejtett sarokban tesztelni a terméket, és megfelelően hígítva használni.
Edények
Környezetbarát zsíroldó hatású...
...A Cannonau szőlő tiszta feldolgozásából nyert válogatás.
A héjon való erjesztés 15-20 napig tart, majd francia tölgyfahordókban legalább 12 hónapig érlelődik, ezt követi további 6 hónap palackos érlelés fekvő helyzetben.
Fényes rubinvörös szín, amelyet szembetűnő ibolya árnyalatok élénkítenek, előrevetítve a friss mediterrán növényzet, rozmaring, piros gyümölcsök és bogyók, meggy és mirtusz...
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Frissességéről, lágy ízéről és sokoldalúságáról ismert.
Illatában intenzív friss gyümölcsös jegyek, mint eper, cseresznye, gránátalma, szilva és vad rózsa virágos aromái bontakoznak ki.
Sokoldalúságának köszönhetően ideális aperitifekhez, tenger gyümölcseiből készült ételekhez, halételekhez és halas fritőzéhez.
...Mindenki ízlésének megfelelő, mindenféle formában. A fogainkat a süteményeinkbe és pralinéinkba mélyeszteni az első lépés egy ízletes és kielégítő élmény felé.
Minden részletet a legapróbb részletekig gondosan megterveztek, kezdve a mindig friss és természetes alapanyagok kiválasztásával.
...Finom és gazdag emulzió, csiganyál és selyemfehérjék alapú összetétele együttműködik a kiváló minőségű növényi olajokkal, hogy több szinten védje, táplálja és regenerálja a fáradt, stresszes, dehidratált bőrt, valamint a ráncokkal és hiperpigmentált foltokkal érintett bőrt, amely a fényöregedés következménye. A krém napi használata lehetővé teszi, hogy néhány hét alatt a bőr hidratált, friss és ragyogó legyen. A selyemfehérjékkel formulázott kozmetikumok bioadhéziós mechanizmusokon keresztül lépnek kapcsolatba a bőrrel, rugalmas filmet képezve, amely biztosítja a megfelelő bőrhidratálást.
...A Levicika csökkenti a látható, friss és meglévő hipertrofikus hegek és keloid hegek jeleit.
Többfunkciós hatás szilikonokkal a hegek kezelésére:
• Műtétből
• Császármetszésből
• Vágásokból és szakadásból
• Horzsolásokból
• Égési sérülésekből
• Akne
• Lézerkezelés után
SZILIKONOK
• Az 2002-es Nemzetközi Klinikai Ajánlások szerint a hegek kezelésére az első vonalbeli kezelésnek számítanak...
...A mai piacon fontos, hogy friss és modern vállalati arculatot mutassunk be. Ne hagyja, hogy az új ügyfelek elcsússzanak a versenytársaihoz egy elavult weboldal miatt, amely nem felel meg a jelenlegi technológiai szabványoknak.
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo
Termelési terület: Taranto keleti területe
Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel
Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello
Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év
Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő
Szüret: Szeptember
Szőlőszüret módszere: Kézi
Alkoholtartalom: 11% -12% vol.
Szín: Élénk rózsaszín
Illat: Karakteres boros
Íz: Száraz, nagyon harmonikus
Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C
Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
...A Ricottás Torták a hagyományunk különlegességei.
A készítés A friss ricottát jól megszárítják és lecsöpögtetik a hűtőkamrákban, majd a megfelelő mennyiségű cukorral keverik össze, és steril vödrökbe helyezik. A csomagolás után a vödröket a hőmérséklet-csökkentő alagútba viszik, ahol néhány óra alatt a cukrozott ricotta krém hőmérséklete -18 °C-ra csökken, és speciális kamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi egy magas minőségű termék előállítását. Különböző méretekben készülnek: 1,2 kg (egységes csomagolás) és 110 g-os egyadagos tortácska (12-es csomagolás).
...Piemonti csilipaprikák tonhalas töltelékkel 280g - l'Artigiana del Fungo-Sassello
Az Artigiana del Fungo-Sassello töltött csilipaprikái kézzel készített gombócok, amelyek kiváló minőségű friss piemonti paprikából készülnek, tonhalas töltelékkel, extra szűz olívaolajban. Kiválóan fogyasztható előételként vagy aperitifként.
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány.
Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
...A kereskedelmi kamarákkal való telematikai kapcsolaton keresztül a King Szolgáltatások ügynökségei lehetővé teszik számodra, hogy lekérdezd a cégkivonatokat és tanúsítványokat, mérlegeket, okiratokat, tulajdonosi struktúrákat és friss információkat az egyes vállalatokról.
Gyors és biztonságos megoldás, fáradság nélkül.
a King Szolgáltatásokkal teheted:...
...Világos szalmás sárga szín arany reflekszekkel, virágos aroma fűszeres vanília jegyekkel. Száraz íz, kellemesen friss és tartós. Párosítások: Ideális aperitifként, fehér húsokkal, halételekkel, tengeri sünökkel és kagylókkal, osztrigákkal.
... folyamata teljesen fizikai, természetes. Nem használnak semmiféle adalékanyagot vagy vegyi anyagot.
A fokhagyma ételekben való felhasználása, valamint a táplálkozási vagy egészségügyi tanulmányok nem mutatnak ki semmilyen negatív biológiai hatást. Az utóbbi években a séfek nagy figyelmet fordítottak a fekete fokhagymára, és azt használják a csirke, hal stb. ízesítésére.
A friss fokhagymához képest a fekete fokhagyma nem bocsát ki erős és agresszív ízt, köszönhetően az allicin csökkentett tartalmának, amely a gyártási folyamat során antioxidáns vegyületekké alakult.
...Mandulasavval készült regeneráló krém. Simává és egységessé varázsolja a bőrt.
Napi használat mellett, mint megújító kezelés, új bőrt kölcsönöz,
javítva a tónust, simaságot és ragyogást. A mandulasav jelenlétének köszönhetően
(ami a mandula szívéből származik) hatékony hámlasztó hatást fejt ki a bőrön,
eliminálva a toxinokat, szennyeződéseket és az elhalt sejteket, így elősegítve
az új sejtek termelődését, ami hihetetlenül friss és élettel teli arcbőrt eredményez.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.