... biztosítják, és hozzáadott értéket képviselnek a jövő generációi számára. A termesztett fajták közé tartozik a Leccino, a Frantoio, de a domináló fajta az őshonos Itrana. A gondos termesztés, a betakarításra való odafigyelés és a préselés iránti figyelem révén kiváló minőségű extra szűz olívaolajat nyerünk, amely intenzív színű, friss illatú, olíva, paradicsomlevél és vágott fű emlékével, elegáns...
Portfólió (1)
Olaszország, Pisciotta
... alapanyagokból készült ételeket kínáló étteremnek, ahol friss tésztát is készítenek. A családi vállalkozás húsz éves tapasztalattal rendelkezik a turizmus területén. Ezért örömmel üdvözöljük Önöket, és szívesen együttműködünk, ha szeretnék, hogy foglalásokat bonyolítsunk le, amelyek a terület felfedezésére, a jólétre, a természetre és ízeire összpontosítanak. A Resort tengerre néző, a szobák...
Portfólió (1)
Olaszország, Carasco
...Stúdió és gépek, valamint berendezések építése friss, száraz, töltött tészta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti stb. gyártásához. Tésztagépek, extruderek, hengergépek, tésztanyújtók, ravioligép, gnocchigép és egyéb tésztagyártó gépek 5-től 200 kg/h kapacitással. Automatikus tésztakészítők és főzőállomások gyorséttermek számára, tésztára alapozva. Gépek, berendezések és felszerelések helyi vagy etnikai termékekhez, mint például sebadas, empanadas, pierogi vagy hasonlók... Pasztörizáló, előfőző és szárító berendezések, amelyek a vevő igényei szerint készültek.
Olaszország, Castelnovo Di Sotto
... választékot kínál friss halételekből, amelyeket mesterségesen készítenek el, mindig a legjobban válogatott alapanyagokkal. A gyönyörű étterem konyháját a helyiségben található csodálatos fával és szenet használó grillező is jellemzi. Beszélnek angolul, németül és spanyolul.
Olaszország, Altamura
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljes kiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.
Olaszország, Poncarale
1960-ban alakult a bresciai zöldségpiacon történő közvetlen értékesítés céljából, ma a Facchini az egyik vezető észak-olasz vállalat a késztermékek (IV. Gamma) feldolgozása és csomagolása, valamint a friss zöldségek és gyümölcsök (I. Gamma) csomagolása terén, amely a hazai piacon és egész Európában működik. A tulajdonában lévő földek biztosítják a termeléshez szükséges hozam jelentős részét. 5 csomagolóvonal garantálja a tasakok, flow packek, polisztirolok és tálak előállítását. A Facchini jelen van az olasz és a külföldi piacon. A vállalati filozófia a termék minőségére összpontosít.
Portfólió (9)
Olaszország, Pordenone
Küldetésünk, hogy a piacon csak magas minőségű termékeket kínáljunk, amelyek mindenki számára elérhetőek. Számunkra az állataink egészsége az első. Kutatásaink természetes termékekre épülnek, tartósítószerek, színezékek nélkül, friss hússal, állati liszt nélkül, de ami a legfontosabb, ellenállunk mindenféle állatkísérletnek. Cégünk prioritása az állatok iránti szeretet, ezért a CRUELTY FREE...
Olaszország, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino üzem A Sonnino üzem, amely 1987 óta működik, a következő termékeket állítja elő: tehén mozzarella, ricotta, vaj, friss sajtok, Zarina mozzarella. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia üzem A Pontinia üzem az első üzem, amelyet a cég épített, ahol bivaly mozzarella, ricotta és bivaly vaj készül; a Campania DOP bivaly mozzarella konzorciumának tagja. Francia Mozzarella...
Olaszország, Castel Guelfo Di Bologna
... ki kézműves módon előállított természetes termékcsaládokat. A húskészítő sonkákat, extra friss kolbászt, szárított kolbászt, Luganegát, Zia Ferrarese kolbászt, grillezhető Guelfo kolbászt, paraszt kolbászt és nagyobb helyi kolbászt, Milano, Magyar, Felino, Ferrarese, Nápolyi, Fabriano kolbászt, érlelt guancialét, fejhúsos sonkát, tepertőt, cotechino-t és zampone-t, bondiolát, pap kalapot és egyéb különlegességeket kínál kiskereskedelmi, GDO és vendéglátóipari értékesítésre.
Olaszország, Giavera Del Montello
... újdonság: a friss kenhető sajt, amely egyedülálló ízélményt nyújt. A Nonno Nanni sajtok ízének titka a gondosan kiválasztott tejben rejlik, amely kiváló minőségű és biztos forrásból származik, a tej feldolgozása során a tej jellemzőinek tiszteletben tartásában, valamint a gyártás során használt berendezések folyamatos technológiai fejlődésében. A Nonno Nanni a tészta világában is bemutatja ízletes termékeit, mint például a gnocchi, töltött gnocchi, chicche és ízesített chicche.
Olaszország, Carate Brianza
Több mint 30 éve vezető szervezet a friss virágok, száraz virágok, művirágok, kiegészítők, ajándéktárgyak és növények nagykereskedelmében. Látogasson el új weboldalunkra, a www.planet.euroflorasrl.it-ra, amely teljes mértékben a menyasszonyi tervezők és vizuális tervezők számára készült, ahol széles választékot talál ajándéktárgyakból, bombonierákból és kiegészítőkből, hogy felejthetetlen eseményeket szervezhessen.
Olaszország, Busto Arsizio
A La Castellanza spa a tejtermékek és sajtok, például mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra és sok más finomság gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mindig friss tejet használva. Az egyik specialitásunk a kecskesajtok, amelyek emésztési képessége a többi sajthoz képest kiemelkedő. Ezen kívül kiváló minőségű burrot és mascarponét is gyártunk.
Olaszország, San Vito Dei Normanni
... kiszerelésben, az ügyfeleink igényei szerint. A cég több mint 200 munkatárs szakértelmét és a legfejlettebb technológiákat alkalmazza az élelmiszer-konzerválás területén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a zöldségeket közvetlenül a friss állapotból, néhány lépésben és mindig néhány órán belül a betakarítást követően dolgozzuk fel. Megkaptuk az élelmiszeripar legfontosabb minőségi tanúsítványait, köztük a BRC food, az ISO 9001:2008 és az ICEA Biológiai Tanúsítványt. Az utóbbi években a Slow Food együttműködésének köszönhetően a Torre Guaceto Fiaschetto paradicsom pürét állítjuk elő.
Olaszország, Roseto D'abruzzi
A történetünk: Maria Magrini az 1930-as években kezdi el az első kézműves fagyik készítését a régi Caffè Magrini-ban, ahol a kiváló minőségű és friss alapanyagok választása lehetővé tette, hogy a fagylalt szerelmeseinek találkozóhelyévé váljon. A jó fagylalt története Rosetóban folytatódik a gyermekei által, akik az első olyan fagyikelyheket készítik, amelyek olyan exkluzívak és fantáziadúsak...
Olaszország, Termoli
Olasz gyártású professzionális vendéglátóipari termékek. Friss tésztához készült gépek, dagasztók és bolygókeverők, pizzériák, rotiszériák és cukrászdák felszerelése, kiegészítők. Szakmai tanácsadás.
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva...
Portfólió (9)
Olaszország, Modica
... köszönhetően garantálni tudják egy friss termék minőségét, amely néhány órával a csomagolás után már a piacon van. Jelenleg a SI.A.M. képes gyorsan kielégíteni a piac igényeit, amelyek egész Szicíliából, Kalábrából, Máltáról és részben más külföldi államokból érkeznek. Az innovatív módszerek és eszközök folyamatos keresése, valamint a rendkívül technológiai rendszerek kísérletezése arra ösztönzi a vállalatot, hogy folyamatosan fektessen be a termelési és elosztási folyamatokba, hogy új célokat érjen el.
Olaszország, Gravina In Puglia
A Micotec egy Gravina in Puglia-i cég, amely gombákat és gombafélékhez való szubsztrátumot (pleurotus eryngil) állít elő. Ideális helyen található a termesztéshez, az Alta Murgia Nemzeti Park lábánál. Modern gépeket alkalmaz, amelyek lehetővé teszik a folyamatos termelést, a csomagolt vargányák, friss gombák, feldolgozott gombák értékesítését és a szupermarketek ellátását. Cégünk garantálja a minőséget és a szakértelmet a gombatermesztés terén, köszönhetően egy automatizált ipari folyamatnak, amely az egész évben történő termelésre összpontosít.
Olaszország, Torino
... bonyolultságú rendszereket biztosítani, akár "kulcsrakész" megoldásokat is, a különböző termékek kezelésére és csomagolására az élelmiszer és FMCG szektorban: a péksüteményektől a kekszekig, a csokoládéig és általában a cukrászati termékekig, nem feledkezve meg a száraz, friss, hűtött és fagyasztott termékekről, a por és granulált termékekről, egészen a személyes és háztartási higiéniai termékekig és még sok másig.
Olaszország, Atessa
...amelyek mindig kísérték őket tevékenységük során, amely mára fejlődött, és lehetővé teszi a S.Z. TARTUFI számára, hogy megossza történetét, tapasztalatait és a trüffel iránti elkötelezettségét a világ konyháival. Mindenféle friss, fagyasztott és szárított trüffelt forgalmazunk. Széles választékot kínálunk trüffeles termékekből (beleértve a Private Label szolgáltatást is). Termékeink széles választéka elengedhetetlen garanciát nyújt: a magas minőség, a kedvező ár, a gyártási folyamat során a minőségellenőrzési rendszer betartása és a megfelelő megoldás minden ügyféligény kielégítésére.
Portfólió (3)
Olaszország, Erbusco
Cégünk, amely 1951-ben alakult, friss virágok és növények expressz szállítására specializálódott. Elmondhatjuk, hogy mélyreható ismeretekkel rendelkezünk a virágok és növények szállításával, tárolásával és elosztásával kapcsolatos problémákról, amelyeket 50 éves tapasztalatunk során szereztünk. Több mint egy évtizede szolgáltatásaink közé tartozik a friss és száraz élelmiszerek szállítása és...
Olaszország, Collecchio
A Pasta Ravelli egy új módja a friss tészta élvezetének, amely csak a legjobb alapanyagokat választja, a parmai gasztronómiai hagyományok tiszteletben tartásával dolgozva fel őket, és azonnal lefagyasztva, hogy az asztalra hozza a főételek minden örömét: nincs tartósítószer, maximális minőség, olyan jók, mint a frissen készítettek. Sőt. Sokkal több.
Olaszország, Mercatale Di Sassocorvaro Auditore
... termékük egyedüli közvetítői. A friss, nagyon friss, éppen „begyűjtött” szarvasgombák a lehető leghamarabb eljuthatnak az Ön asztalára és konyhájába. A Tontini unokatestvérek a királyi étel mellett szószokat, készítményeket és egyéb termékeket is kínálnak.
Olaszország, Amelia
...hogy a Podere San Giuseppe gazdag tengeri menüt kínál, amely friss és kiváló minőségű halételekből áll, beleértve a hideg előételeket, főételeket és másodételeket. A létesítmény emellett egy nagy sósvizes medencével is rendelkezik, amelyet a Podere-ban tartózkodók a nyári szezonban használhatnak.
Olaszország, Ferrara
...<p>A La Ori Frigo több mint 30 éve tevékenykedik a friss és fagyasztott gyümölcs- és zöldségtermékek hűtött tárolásának területén. Összesen 82 hűtőkamrával rendelkezik, amelyek térfogata 500-tól 5500 köbméterig terjed, a tárolás - akár kontrollált és dinamikus légkörben is - -2° C és +15° C közötti hőmérsékleten körülbelül 25.000 tonna ömlesztett termék tárolására alkalmas, valamint 2300...
Olaszország, Santa Maria In Fabriago
... készült tartályok), és a szakemberek számára a praktikusság és a biztonság garanciáját jelentik, mivel a pasztörizált termék minden előnyét kínálják, a friss tojások azonos tulajdonságaival. A por állagú tojástermékek a pasztörizált folyékony termékből készülnek. Két évig eltarthatók, és szobahőmérsékleten tárolhatók. Ezek a tojástermékek, amelyek minden tartási rendszerből származó változatban elérhetők, világszerte exportálhatók.
Portfólió (1)
Olaszország, Boncore-Nardò
...tortákat és édességeket. A sós ízek kedvelőinek: La friseddhra (tipikus salentói pirított kenyér) paradicsommal és idényzöldségekkel (spureddhra-meloncella) és más salentói finomságok, amelyek a helyi paraszti kultúrára építenek. Friss, egészséges és ízletes termékek!
Olaszország, Ferrere
A Luiset Agrisalumeria egy rövid ellátási lánccal működő mezőgazdasági vállalkozás, amely sertéstenyésztésre és a hozzá kapcsolódó, gluténmentes hús- és felvágottfeldolgozásra specializálódott, tipikus piemonti termékekkel. Ferrerében (AT), az Astigiano Monferrato területén, szabadban neveljük a sertéseket, amelyekből friss sertéshúst nyerünk, mint például bordák, nyaksonka, karaj, valamint a...
Olaszország, Bellizzi
Az ORTODEC mezőgazdasági szövetkezet a tagjai által beszállított zöldségtermékeket forgalmazza. A forgalmazott friss zöldségtermékek körülbelül 15 tagtermelőtől származnak, akik a Sele síkságán találhatók, és körülbelül 60 hektáron termesztik őket fóliasátor alatt. A Sele síksága, Salerno megyében, termékeny földekkel és a mezőgazdaság számára kedvező éghajlati viszonyokkal rendelkezik. A...
Olaszország, Sassello
Az L’ Artigiana del Fungo gyár 1996-ban alakult, mint egy családi műhely, amely tartósított élelmiszereket állít elő. Akkor és most is megőrzi eredeti irányelveit: a nyersanyagok minősége, amelyeket gondosan választanak ki, valamint a friss termékek keresése, amelyeket egyenként ellenőriznek. Tartósított termékeink választéka az előételektől a cukrászati termékekig terjed. Könnyen találhat egy...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play