Olaszország, Pergola
...Gondolj a színekre! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb színkombinációt a rendelkezésre álló lehetőségek közül a szerkezethez, az oldalfalakhoz és a tetőhöz. A "Kert"-től eltérően a "Kert SZÍN" változatban, a kültéri verzióban a kocsi el van választva a sütő testétől, és egy különböző műszerkonzollal van felszerelve, valamint a standard füst- és gőzszelepekkel. Barna vagy láva szürke festett szerkezet. További tűzálló lemez, pizza lapát, porchetta grill, további rácsok és tálcák. Az égéstér ajtaja opcionális üveggel, mindkét modellhez.
Portfólió (153)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Siena
... húsának feldolgozása történik, egy több mint 40 hektáros ősi tölgyerdőben, 700 méter magasan, a Barbischio dombjain Gaiole in Chianti közelében. Ebben a térben az állatok szabadban élnek, egy kiváló természeti értékű erdős környezetben, ahol vezetett túrákat szerveznek. A hús feldolgozása után a szabadban nevelt sertések sonkái hosszú érlelésre kerülnek a Radda középkori falai között, a 16. századi régi pincében. Ízletesek a pulyka sült, a karaj és a porchetta is, amelyeket szeletelve kínálnak fogyasztásra.
Olaszország, Pederobba
Húsáruk és porchetta értékesítése...
Sertéshús feldolgozása, tipikus felvágottak Forró Porchetta - Nagykereskedelmi ellátmányok...
Olaszország, Montefalco
Bevagna-i Porchetta gyártás...
Sertéshús (friss, érlelt, főtt) bárányok, csirkék, nyulak, susianella, porchetta...
Olaszország, Montespertoli
Kézműves porchetta és sült porchetta mellszobrok gyártása...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre