...Gondolj a színekre!
Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb színkombinációt a rendelkezésre álló lehetőségek közül a szerkezethez, az oldalfalakhoz és a tetőhöz. A "Kert"-től eltérően a "Kert SZÍN" változatban, a kültéri verzióban a kocsi el van választva a sütő testétől, és egy különböző műszerkonzollal van felszerelve, valamint a standard füst- és gőzszelepekkel.
Barna vagy láva szürke festett szerkezet.
További tűzálló lemez, pizza lapát, porchetta grill, további rácsok és tálcák.
Az égéstér ajtaja opcionális üveggel, mindkét modellhez.
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
... húsának feldolgozása történik, egy több mint 40 hektáros ősi tölgyerdőben, 700 méter magasan, a Barbischio dombjain Gaiole in Chianti közelében. Ebben a térben az állatok szabadban élnek, egy kiváló természeti értékű erdős környezetben, ahol vezetett túrákat szerveznek. A hús feldolgozása után a szabadban nevelt sertések sonkái hosszú érlelésre kerülnek a Radda középkori falai között, a 16. századi régi pincében. Ízletesek a pulyka sült, a karaj és a porchetta is, amelyeket szeletelve kínálnak fogyasztásra.