Olaszország, Milano
...Extra „Ievulese” sárgabarack lekvár és kiváló „Trifoglio” méz. Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül. Csak friss, szezonális gyümölcs és saját készítésű kézműves méz. 100% olasz termék. A legjobb állag elérése érdekében ajánlott 5-10 °C közötti hőmérsékleten fogyasztani. Hozzávalók: Sárgabarack 65%, „Trifoglio” méz 35% PÁROSÍTÁSOK Ideális torták és piték töltésére, reggelire kenyérre és pirítósra kenve. Próbálja ki érlelt és ízletes sajtokkal.
Portfólió (116)
Olaszország, Trecastagni
Olaszország, Giarre
A szenvedély a földünk iránt és az abból származó termékek iránt azt eredményezi, hogy képviselőink nap mint nap a legjobb termékeket választják közvetlenül a mezőkről, ahol a gazdáink munkája és verejtéke a magas minőség és a valódiság jele. Az a küldetésünk, hogy népszerűsítsük szigetünk mezőgazdasági termékeit, megismertessük azok organoleptikus sajátosságait, és eljuttassuk őket ezer fogyasztó...
Portfólió (9)
Olaszország, Torino
...Az Ekoterra különféle IQF gyümölcsöket kínál, mind bio, mind hagyományos változatban. Átalakító partnerünk a gyümölcstermelőkkel együttműködve dolgozik, hogy a gyümölcsöket éppen érett állapotban, fogyasztásra készen szüreteljék. Citrom Narancs Eper Cseresznye Kumquat Füge Sárgabarack Gránátalma Szeder...
Portfólió (10)
Olaszország, Partinico
...Feldolgozó üzemek darabolt gyümölcsökhöz, joghurthoz, fagyasztva szárított és szárított gyümölcsökhöz, tervezési lehetőségek. Gyümölcs- és bogyófeldolgozó üzem, sárgabarack, áfonya, gránátalma, naspolya, különböző gyümölcsök.
Portfólió (7)
Olaszország, San Pietro In Casale
...paradicsomok, spárgák: mind a mi területünkről, mind pedig szigorúan eredeti és ellenőrzött. Az Agribologna szezonális gyümölcsöket is kínál: cseresznye, eper, őszibarack és nektarin, szilva, sárgabarack, kakiszilva, dinnye, görögdinnye. A Szövetkezet a következő tanúsítványokkal rendelkezik: UNI EN ISO 9001:2008, BIO, SPC BIO, Etikai Kódex, GlobalGap.
Olaszország, Omignano
... gyümölcsök, mint például eper, erdei eper, sárgabarack, dinnye, füge, szárított gyümölcsök, kínai mandarin feldolgozásával és fagyasztásával. Ezen kívül citromhéjat, epret, gesztenyét, stb., fagyasztott vargányát és szarvasgombát is kínálunk. A termelési ciklus friss és sterilizált gesztenyék csomagolásával, valamint azok hámozásával és fagyasztásával zárul. Ha szüksége van termékeinkre, állunk rendelkezésére.
Olaszország, Turin
...édeskömény, rozmaring, zsálya), hagyományos és bio gyümölcslé koncentrátumokból és NFC-ből (alma, sárgabarack, gránátalma, sárgarépa, meggy, citrom, narancs, őszibarack, körte, fekete sárgarépa, vörös cékla), NFC gyümölcslevek, napra szárított sárgabarack, füge, mogyoró (bél, liszt és paszta), pisztácia, lencse, csicseriborsó, szuperélelmiszer-összetevők, növényi alapú fehérjék és paradicsompürék. Folyamatosan bővítjük bio összetevőink kínálatát, amelyeket közvetlenül bio termelőktől és gyártóktól kínálunk Törökországban, Olaszországban és az EU-ban.
Portfólió (10)
Olaszország, Cesena
... termékek megjelenését, organoleptikus és táplálkozási jellemzőit. A Ser.mac vezető szerepet játszik a paraguayo (lapos őszibarack) feldolgozására szolgáló berendezések tervezésében és telepítésében, valamint az avokádó, paradicsom, citrusfélék, őszibarack, nektarin, alma, körte, sárgabarack, kakiszilva, gránátalma, szilva, kiwi és cukkini esetében. A Sermac legnagyobb beruházásai már régóta az...
Olaszország, Casalvelino
A La Val Fruit srl a Cilento szívében található, egy olyan területen, amely gazdag növényzetben, különösen gesztenyésekben és gyümölcsösökben. A vállalat olyan gépekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zöldség- és gyümölcstermékek feldolgozására irányuló gyártási folyamatot. A tevékenység az év különböző időszakaiban zajlik, saját és harmadik fél részére történő feldolgozással és fagyasztással, idénygyümölcsök, mint például eper, sárgabarack, dinnye, füge. A gyártási ciklus friss és sterilizált gesztenyék csomagolásával, valamint azok hámozásával és fagyasztásával zárul.
Olaszország, Scanzano Jonico
A NICOFRUIT, székhelye Scanzano Jonico - Matera - Basilicata, a dél-olasz gyümölcs- és zöldségtermelők egyik vezető szervezete. Integrált termelési minőségi rendszert alkalmaz szőlő, eper, kapor, saláta, karfiol, narancs, clementine, kiwi, sárgabarack, őszibarack és nektarin esetében. Önkéntes termék- és rendszerkeretek szerint tanúsított. A tanúsítványok a következők: IFS, BRC, GLOBAL GAP és UNI...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play