Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Grassobbio
... márkanevével (gyümölcs alapú termékek, zselék és bevonó csokoládék) és a Sucrea márkanevével (ízesítők és ízesítő paszták, krémek, mousse és bavaresi stabilizátorok, sűrítőszerek és egyéb különleges keverékek cukrászat és gasztronómia számára); továbbá a Kessler Gmbh (D) termékeit a Kessko márkanevével (mandulapaszták, marcipán, csokoládé bevonatok) és a Diabella (cukormentes cukrászati félkész termékek).
Olaszország, Ibi
Fior di Latte mozzarella gyártása Napoli vágás, kockázva, reszelve, csak tejből, oltóból, sóból és tejsavbaktériumokból, tartósítószerek nélkül, sűrítőszerek nélkül...
Portfólió (3)
Olaszország, Legnago
A jóság egyszerű összetevőkből áll... A Stringhetto cég szilárd gyökerekkel rendelkezik: 1983-ban alakult Legnagóban (VR), a zöldség-gyümölcsipari vállalat kézműves lekvárok, krémek és csokoládék előállítására specializálódott, kínálva eredeti és kiváló minőségű termékeket, színezékek vagy sűrítőszerek hozzáadása nélkül. A cég állandósága abban rejlik, hogy a jóságra és a nyersanyagok presztízsére fektet hangsúlyt, a föld és a régi hagyományok tiszteletben tartásával növekszik, amelyek alapvető követelmények egy megkülönböztethető termékhez a piacon.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre