...Színezékek,
Tartósítószerek,
Antioxidánsok és savszabályozók,
Sűrítőszerek, stabilizátorok és emulgeálószerek,
Savszabályozók és csomósodásgátlók,
Ízjavítók,
Édesítőszerek...
... márkanevével (gyümölcs alapú termékek, zselék és bevonó csokoládék) és a Sucrea márkanevével (ízesítők és ízesítő paszták, krémek, mousse és bavaresi stabilizátorok, sűrítőszerek és egyéb különleges keverékek cukrászat és gasztronómia számára); továbbá a Kessler Gmbh (D) termékeit a Kessko márkanevével (mandulapaszták, marcipán, csokoládé bevonatok) és a Diabella (cukormentes cukrászati félkész termékek).
Fior di Latte mozzarella gyártása Napoli vágás, kockázva, reszelve, csak tejből, oltóból, sóból és tejsavbaktériumokból, tartósítószerek nélkül, sűrítőszerek nélkül...
A jóság egyszerű összetevőkből áll... A Stringhetto cég szilárd gyökerekkel rendelkezik: 1983-ban alakult Legnagóban (VR), a zöldség-gyümölcsipari vállalat kézműves lekvárok, krémek és csokoládék előállítására specializálódott, kínálva eredeti és kiváló minőségű termékeket, színezékek vagy sűrítőszerek hozzáadása nélkül. A cég állandósága abban rejlik, hogy a jóságra és a nyersanyagok presztízsére fektet hangsúlyt, a föld és a régi hagyományok tiszteletben tartásával növekszik, amelyek alapvető követelmények egy megkülönböztethető termékhez a piacon.