Az Olympia Ceramica 1979-ben alakult a Civita Castellana ipari körzetében, a Tuscia Viterbese-ben, és azonnal bizonyította, hogy képes megfelelni a kor ízlésének és trendjeinek. A cég tiszteletre méltó helyet foglal el a globális piacon: ma a termelés körülbelül 65%-át exportálják, és az Olympia made in Italy 40 különböző országban jelen van. Nagy érdem illeti a teljes fürdőszoba bútorok gyártási ...
...A sokoldalú megoldás kétféle főzési móddal: közvetlen, közvetett vagy mindkettő.
A tűz közvetlenül a főzési kamrában elhelyezett tűzhelyen gyújtható meg, vagy az alatta található égéstérben. A főzési kamrába egy rács behelyezésével egy második polc hozható létre, amely lehetővé teszi több serpenyő egyidejű behelyezését.
Ezért a tűz közvetlenül a főzési kamrában vagy a különálló égéstérben, vagy mindkettőben egyszerre meggyújtható, az előnyével, hogy az utóbbi esetben a főzési felület hosszabb ideig melegen marad.
... enzimek működését. Ez a stabilizálás történhet szárazon – speciális, homorú serpenyő-szerű edényekben – levegővel vagy gőzzel. A további lépések nagyon eltérőek attól függően, hogy milyen terméket szeretnénk előállítani. Ezt követően a leveleket megszárítják és készen állnak a csomagolásra. Választhat Kukicha, Zagara és Zöld Licsi között.
...Scialatielli 081
A szenvedély és a hagyomány a nagy sikerünk összetevői, amelyek életre keltik Campania igazi specialitásait, egy olyan régiót, amely híres gasztronómiai kultúrájáról és a friss, kézműves tészta élvezetének öröméről, amelyet a régi hagyományok szerint készítenek.
A Scialatielli neve a nápolyi nyelv két szavából származik: "scialare" (élvezni) és "tiella" (serpenyő). Ez a...