Olaszország, Lauro
... nélküli mandulák alkalmasak ízletes és sós ételek elkészítésére egyaránt. Felhasználhatók salátákban, joghurtban, édes és sós péksütemények készítésénél. Kiválóak reggelire, például joghurtba keverve, de önálló snackként is ízletesek. Végül, széles körben használják a cukrászatban: a mandulával készíthető desszertek választéka valóban széles, mivel ez az egyik alapvető összetevő a sütik, péksütemények és torták elkészítéséhez.
Portfólió (10)
Olaszország, Verona
... Tartalmaz: Tehéntej*, Görög Méz, Méhviasz, Görög Olívaolaj, Csipkebogyó *Fagyasztva szárított, kriogén sterilizált Tehéntej. Maximális hasznos tartalom 0,6%-ra kiegyensúlyozva, ami 6%-nak felel meg nyers Tehéntej esetén. Ph: 9,0-9,5 100gr és / 3,53oz PAO: 12M...
Portfólió (9)
Olaszország, Mortara
... gomba* (Boletus Edulis és kapcsolódó csoport) (3,7%). *Összetevő (szárított/fagyasztva szárított). TERMÉK EGY OLYAN ÜZEMBEN KÉSZÜLT, AHOL HASZNÁLNAK: ZELLERT, SZEZÁMMAGOT, MUSTÁRT, SZÓJÁT. Tápérték nyilatkozat 100 g-ra: Energia: 335 kcal / 1403 kJ Zsír: 1,0 g - ebből telített zsírsavak: 0,2 g Szénhidrát: 74,0 g - ebből cukrok: 0,4 g Rost: 1,1 g Fehérje: 7,3 g Só: 2,5 g Adagok: 2/3...
Portfólió (3)
Olaszország, Castelnuovo Berardenga
... rendkívül erős és hatékony összetevő. Ez a szérum természetesen olyan anyagokat tartalmaz, mint az allantoin, kollagén, elasztin, fehérjék és vitaminok, amelyek képesek regenerálni a bőrt a kötőszövet sejtjeiből kiindulva, belülről regenerálva azt. Hatékonyan kezeli a leggyakoribb bőrproblémákat antibakteriális, gombaellenes, sebgyógyító és fertőtlenítő tulajdonságainak köszönhetően.
Portfólió (3)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre