Olaszország, Milano
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik. Helyszín: Corquin, Copan Ültetvény: Carlos Estevez Mejia Magasság: 1450 – 1550 msm Fajta: Red Catuai Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
Portfólió (25)
Olaszország, Pozzuoli
A Care For Guest egy olyan vállalat, amely a szállodák számára készült kényelem termékek tervezésére és gyártására specializálódott. A Care For Guest széles választékot kínál cikkekből és testreszabott megoldásokból, így megfelelve mindenféle ügyfél igényeinek, a divatmárkáktól kezdve a turizmus és szállodaipar, wellness központok, charter társaságok, magánklinikák, panziók területéig.
Portfólió (2)
Olaszország, Codigoro
...Michele Grassi, a tejtermékek technológiájának szakértője, az olasz nyers tejből készült sajtok technológiai kutatásával foglalkozik. Sajtkészítési tanácsadó és oktató a szakemberek képzésében. Számos, a sajttal foglalkozó kötet szerzője, többek között az Aroma, egy szenzoros utazás az olasz DOP sajtok között, Tamellini kiadó, és a Manuale del Casaro, amelyet a Hoepli adott ki.
Portfólió (5)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Pézsma sajt körtével ízesítve. Súly: 350 g. Vákuumcsomagolt termék. Jellemzők: Szemcsés állagú, nagyon morzsolódó, kifejezett körte íz. Szenzoros jellemzők: Érlelés: körülbelül 60 nap. Formátum: tálcás. Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, pasztőrözött juhtej, körte aroma (min 1%), só, oltóanyag, kultúrák. Olívaolajjal kezelt héj. Nem ehető héj. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Átlagos lejárati idő: 120 nap.
Portfólió (10)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
...A láb az emberi test alapvető szervét képviseli, mind a biomechanikai tevékenysége, mind pedig a neuro-szenzoros receptor funkciója szempontjából, amely meghatározó az egyensúly és az egész poszturális rendszer szempontjából. A láb helytelen támaszkodása negatívan befolyásolja a motoros és neuro-szenzoros tevékenységet, és arra kényszeríti a testünket, hogy helytelen testtartást vegyen fel, ami diszharmonikus oszteo-izom fejlődést eredményez.
Portfólió (3)
Olaszország, Catania
...0,75 l-es üvegpalackos bor. 6 palackos csomagolás. MANDULÁS INZOLIA BOR. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros megjelenés: Átlátszó bor, világos sárga színnel. Édes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, fehér bogyós gyümölcsök aromájával, erős keserű mandula illattal és ízzel. MANDULÁS NERO D'AVOLA. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros...
Olaszország, Ortona
...amelyek a élesztők metabolikus igényeit hivatottak kielégíteni, ezáltal biztosítva a szabályos és hibamentes erjedéseket, valamint maximalizálva az aromák termelését. A cég emellett széles választékban kínál tanninokat és segédanyagokat az érleléshez, hogy elérje a szín stabilizálására, a struktúra hozzáadására, az antioxidáns hatásra és a szenzoros egyensúlyra vonatkozó célokat. Teljes körű...
...A szerelemből, szenvedélyből és az olajfák iránti elkötelezettségből, a megfelelően válogatott időszakból és a hagyományos olajmalomból az "Azienda Agricola Tola Salvatore" rendkívüli tulajdonságokkal bíró extra szűz olívaolajat készít a gazdag Partinico és Monreale területén, Palermóban (Olaszország). Az organoleptikus és szenzoros jellemzői egyedivé teszik, kiválóan alkalmas főtt vagy...