...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik.
Helyszín: Corquin, Copan
Ültetvény: Carlos Estevez Mejia
Magasság: 1450 – 1550 msm
Fajta: Red Catuai
Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció
Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
A Care For Guest egy olyan vállalat, amely a szállodák számára készült kényelem termékek tervezésére és gyártására specializálódott. A Care For Guest széles választékot kínál cikkekből és testreszabott megoldásokból, így megfelelve mindenféle ügyfél igényeinek, a divatmárkáktól kezdve a turizmus és szállodaipar, wellness központok, charter társaságok, magánklinikák, panziók területéig.
...Michele Grassi, a tejtermékek technológiájának szakértője, az olasz nyers tejből készült sajtok technológiai kutatásával foglalkozik. Sajtkészítési tanácsadó és oktató a szakemberek képzésében. Számos, a sajttal foglalkozó kötet szerzője, többek között az Aroma, egy szenzoros utazás az olasz DOP sajtok között, Tamellini kiadó, és a Manuale del Casaro, amelyet a Hoepli adott ki.
...A láb az emberi test alapvető szervét képviseli, mind a biomechanikai tevékenysége, mind pedig a neuro-szenzoros receptor funkciója szempontjából, amely meghatározó az egyensúly és az egész poszturális rendszer szempontjából.
A láb helytelen támaszkodása negatívan befolyásolja a motoros és neuro-szenzoros tevékenységet, és arra kényszeríti a testünket, hogy helytelen testtartást vegyen fel, ami diszharmonikus oszteo-izom fejlődést eredményez.
...0,75 l-es üvegpalackos bor. 6 palackos csomagolás.
MANDULÁS INZOLIA BOR.
Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%).
Szenzoros megjelenés: Átlátszó bor, világos sárga színnel. Édes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, fehér bogyós gyümölcsök aromájával, erős keserű mandula illattal és ízzel.
MANDULÁS NERO D'AVOLA.
Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%).
Szenzoros...
...amelyek a élesztők metabolikus igényeit hivatottak kielégíteni, ezáltal biztosítva a szabályos és hibamentes erjedéseket, valamint maximalizálva az aromák termelését. A cég emellett széles választékban kínál tanninokat és segédanyagokat az érleléshez, hogy elérje a szín stabilizálására, a struktúra hozzáadására, az antioxidáns hatásra és a szenzoros egyensúlyra vonatkozó célokat.
Teljes körű...
...A szerelemből, szenvedélyből és az olajfák iránti elkötelezettségből, a megfelelően válogatott időszakból és a hagyományos olajmalomból az "Azienda Agricola Tola Salvatore" rendkívüli tulajdonságokkal bíró extra szűz olívaolajat készít a gazdag Partinico és Monreale területén, Palermóban (Olaszország). Az organoleptikus és szenzoros jellemzői egyedivé teszik, kiválóan alkalmas főtt vagy...