...A fekete sertés sonkája, mélyvörös színével és intenzív ízével, az erdő illatát idézi, és mély édessége a tartási módtól és a szabadban való táplálkozástól származik. A feldolgozás is teljesen kézműves módon történik, tiszteletben tartva emiliai hagyományainkat.
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
...Fejkupola, más néven dobozos fej, amelyet a fej húsából készítenek, és a sertés nemes részeivel egészítenek ki. A "régi disznóvágók" készítik, és ügyesen átörökítették a régi receptet. Enyhén citrommal és narancssal ízesítve, finom uzsonnaként vagy extra szűz olajjal és chilivel fűszerezve második fogásként. Ízletes.
Az UNIMEAT egy olyan vállalat, amely sertés-, marha- és juhhús vágására és feldolgozására szolgáló gépek és teljes berendezések tervezésével és szállításával foglalkozik. A húszéves tapasztalatunk során megszerzett szakmai tudás lehetővé tette számunkra, hogy olyan műszaki ismereteket fejlesszünk ki, amelyekre ma sok vállalatnak szüksége van ahhoz, hogy megoldja az új élelmiszeripari üzem létrehozásával vagy egy meglévő üzem átalakításával kapcsolatos számos problémát, teljes mértékben betartva az iparági higiéniai és egészségügyi előírásokat.
...A Buggiani Domenico & C. snc cég a marha-, sertés-, juh- és baromfihús nagykereskedelmében működik, kis hentesboltoktól kezdve éttermekig és nagykereskedelmi forgalmazókig.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.