...A karob tejcsokoládé jó alternatíva a hagyományos csokoládéval szemben. Karobból készül (amely természetes édességet ad), szárított tejből, kiváló minőségű organikus kakaóvajból és más organikus összetevőkből - diókból, gyümölcsökből és urbechből (hidegen sajtolt mag- és diós pép). Nem adunk hozzá cukrot vagy más káros adalékanyagokat. A karob szelet jó napi snack azok számára, akik nem fogyasztanak cukrot, beleértve a gyermekeket, a várandós nőket és a szoptató anyákat.
Nettó tömeg: 75 g
Energiaérték 100 g-ra: 540 kcal
Minőségmegőrzési idő: 9 hónap...
...250g üveg jar (rendelhető 30g jar)
Fényes, gazdag cseresznye íz. Az édes cseresznye pép és a finom savanyúság a méz-szuflé ízében manduladarabokkal kombinálva. Igazi téli íz, amely jól illik péksüteményekhez, mézeskalácshoz, gofrihoz vagy ünnepi palacsintákhoz!
*Az összes hasznos tulajdonság megmarad, mivel a hőmérsékleti viszonyokat szigorúan ellenőrzik.
Minőségmegőrzési idő: 24 hónap a gyártási dátumtól számítva...
...Az aloe maszk egy intenzív hidratáló maszk. Minden bőrssejtet megtölt nedvességgel, és hosszú ideig segít fenntartani a nedvesség egyensúlyát. Az aloe lé mélyen hidratál, simít és nyugtat. Ez egy azonnali megoldás a kényelem helyreállítására még a túlszárított és fáradt bőr számára is. Az aloe pép erőteljes bőrhidratálást biztosít, és fenntartja a hidrolipid egyensúlyt.
...A termék pasztőrözött.
Összetevők: KÖZVETLENÜL KISZORÍTOTT VAD ÁFONYALEVES 19%,
édesítő szer – bio agávé szirup, víz.
Tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok nélkül.
Tartsa közvetlen napfénytől távol,
+2°C és +25°C közötti hőmérsékleten
és legfeljebb 75%-os relatív páratartalom mellett.
Tároláskor természetes üledék, pép részecskék formájában megengedett.
Fogyasztás előtt alaposan rázza fel.
Felbontás után legfeljebb egy napig tárolja
+2°C és +6°C közötti hőmérsékleten.
A szavatossági idő 24 hónap a gyártás dátumától, amely a címke alján található.
STO 65532222–007–2021...