...mint a nyers, de jellegzetesebb ízű.
A hajdina értékes forrása az összetevőknek és tápanyagoknak. A fehérjék, polifenolok, poliszacharidok és ásványi anyagok különösen fontosak.
A hajdina magas ásványianyag-tartalommal rendelkezik, mint például kálium, magnézium, vas és vitaminok.
Lehet önálló étel, hús vagy zöldség kísérője, vagy akár az ebéd vagy vacsora alapja is.
A pörkölthajdina és a pörkölthajdina szemek ugyanazt jelentik. Mindkét gabona hőkezelésen esik át.
...- pörkölt hajdinaliszt; - köles; - sárga borsó félben; Az ajánlatunkban szerepelnek továbbá: - pörkölthajdina; - kölespehely; - zabpehely; - kölesliszt; - világos hajdinaliszt (fehér); - sötét hajdinaliszt (pörkölt). Várom a kapcsolatfelvételt mind a termékek forgalmazóitól, mind a nyersanyagok beszállítóitól.