...Eredet: A paradicsom egy gyümölcs, amely a paradicsomnövényből (Solanum lycopersicum) származik. Kulinaris szempontból a paradicsom zöldségnek számít. A paradicsom eredete Mesoamerikában található, ahol az aztékok és maják ősei kis fajtákat termesztettek. 1750-ben a paradicsom még sárga gyümölcs volt, de több keresztezés után pirosra színeződött. Tápanyagok. A paradicsom sok C-vitamint, karotint...
...Lykopin 96% paradicsom por kivonatból; Lykopin 90% paradicsom por kivonatból; Paradicsom por
Minőség: élelmiszeripari, korlátozott felhasználásra
Feldolgozott növényi rész: gyümölcs
Kivonószer: N-Hexán
Hordozóanyag: Maltodextrin
Tudományos név: Lycopersicum esculentum
A paradicsom gazdag antioxidánsokban, mint a lykopin, C-vitamin és A-vitamin, amelyek potenciális egészségügyi előnyöket kínálnak...
...A biológiai paradicsom, latin neve Solanum Lycopersicum, a Solanaceae családba tartozik. A betakarítást követően a biológiai paradicsomokat megmossák, felvágják és megszárítják, majd IQF fagyasztásra kerülnek.
Biológiai gazdálkodásból származó paradicsom: 100%
Összes energia: 85 Kcal 358 kJ
Élelmi rost: 4,38 g
Fehérjék: 3,21 g
Só: 1,5 g...
...BIOCOS - Solanum lycopersicum
A desztillációs kivonás terén szerzett szakértelmünk lehetővé teszi, hogy Önnek kiváló minőségű kozmetikai vizeket kínáljunk.
A paradicsom desztillált vize friss gyümölcsök desztillálásával készül a desztilláló egységünkben.
Alkalmazások, tulajdonságok:
Astringens, világosító, tisztító, ápolja a zsíros és aknés bőrt
Tanúsítvány: Bio kozmetikum
Tartalmaz alkoholt: Nem
Összes egység súlya (kg bruttó): 1
Sűrűség: 1
Egység térfogata literben: 1...