Ausztria, Wallern An Der Trattnach
...A 2017/2018-as aktuális fő katalógusunkat az alábbi linken találja: www.rausch-packaging.com/at/hauptkatalog-lebensmittelverpackungen A RAUSCH 40 éve a vezető partnere a élelmiszer-, szolgáltatás-, értékesítési- és szállítócsomagolásoknak. Ügyfeleink például pékségek, konditóriumok, hentesek, catering szolgáltatók, éttermek, kiskereskedők, gazdasági boltok, event-szervezők, klinikák, öregek...
Franciaország, Paris
...az étkezéshez való segítségnyújtás, a sétáltatás, a ruházat karbantartása, a bevásárlás és a háztartási segítség. Személyre szabott nyomon követést kínálnak a családok számára, hogy felmérjék igényeiket. Adminisztratív segítség is elérhető az ápoló alkalmazásával, a számlázással és a végzett szolgáltatások nyomon követésével kapcsolatban. A Hoomiz által kiválasztott otthoni segítők szigorú és szelektív toborzási folyamaton mennek keresztül. A Hoomiz-t 2018-ban alapította Párizsban Andréa Temime.
Németország, Pleystein
2018 április A felújítási munkálatok megkezdése az eredeti helyiségekből egy forgácsoló gyártóhelyiségbe, gépjármű részleggel, emelőállvánnyal, szerelő- és kiegyensúlyozó géppel. 2018 december A felújítások befejezése, beleértve a padlófűtést az egész csarnokban, irodával. Az emelőállvány szállítása és felállítása. 2019 január Költözés az új gyártócsarnokba és az új 3-tengelyes CNC-megmunkáló központ szállítása. 2019 február A CNC-megmunkáló központ üzembe helyezése.
Németország, Hückeswagen
...A PSF UG & Co.KG cég 2018 februárjában alakult, és az alkatrészek automatizált megmunkálására, csiszolására és polírozására specializálódott, előkészítve a végső felületkezelést. Ennek során dekoratív és funkcionális felületek jönnek létre. Ezek az alkatrészek elsősorban cink- vagy alumíniumöntvényből készülnek, és megtalálhatók a szaniter, zár- és bútoriparban, valamint az autóiparban.
Németország, Buttenwiesen
A SURTECO GmbH-ról A SURTECO GmbH a dekoratív papír- és műanyag felületek világvezető teljes választékát kínáló vállalat. A cég anyagok közötti tökéletesen összehangolt termékeket fejleszt a dizájn, a szín és a felület tekintetében. Mint teljes körű szolgáltató, a SURTECO GmbH jövőbe mutató mércét állít fel a felület és a szélek kombinációjában. A vállalat 2018-ban jött létre a nemzetközileg...
Németország, Hannover
... hozzák nyilvánosságra. Itt a legjobb cégeinket is díjazzák és elismerik. Ellenőrzési kritériumok A minőség az összes ügyfélre vonatkozó komponens optimális együttműködésének összessége. A Q-Check 2018 értékelési kritériumai: • Megjelenés mint SYSTEM LIFT partner • Szervezés • Ügyfélképzés • A bérbeadott gépek állapota • Felszereltség és szolgáltatás • Munkabiztonság és környezetvédelem...
Portfólió (10)
Németország, Neuburg
... rendelkező minőségirányítási rendszert és ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező környezetirányítási rendszert működtetünk. A technikai vegyipari termékek kezelése lehetőségeket és kihívásokat egyaránt jelent. Ezért a FormiChem GmbH 2018 óta részt vesz a Bayern-i Környezetvédelmi Paktumban. Több mint 120 munkatársunk dolgozik két gyártóhelyszínen. Munkatársaink közül sokan hosszú évek óta a vegyiparban dolgoznak, és értékes tapasztalatokat szereztek.
Németország, Bötzingen
... Elsőrangú tanácsadás képzett és motivált munkatársaktól. Az Ön megrendeléseit kérésre klímasemleges módon is előállítjuk. 2009. december 1-től 2018. február 28-ig a termelésünk során 139627 kg CO2-t takarítottunk meg!
... folyamatosan bővült. Külön köszönet illeti az összes ügyfelünket, akikkel folyamatosan kapcsolatban állunk - az ő javaslataiknak köszönhetően folyamatosan fejleszthetjük gépeinket! Különösen a mobil technológia terén is sok minden történt nálunk - például itt van a „TYRON” előtörőnk, vagy 2018 óta a „ARTHOS” kalapácsmalom.
Portfólió (1)
Németország, Teistungen
Cégünket 2008-ban alapították. 2016-ban terjeszkedés és új telephely Teistungenben. 2018 márciusa óta a WHG szerint tanúsított szakvállalat a TÜV Süd által. Azóta mindent forgalmazunk a tartály-, tároló- és edénytechnika területén. Nálunk kiváló minőségű tankolástechnika, tankberendezések, friss olaj- és zsírszolgáltatás, valamint műhelytechnika áll rendelkezésére. Szolgáltatásaink: - Pótlási...
Németország, Ludwigslust
... / energiaigények elkészítése. 2018-ban az első nagyobb projektek az energiahatékonyság tervezése és megvalósítása terén folyamatban vannak, illetve már megvalósultak. 2019-ben FLIB-tanúsítványt kapott Hirschfeldt úr, mint "Tanúsított épületlégzárósági ellenőr az EnEV értelmében".
Bosznia és Hercegovina, Vrbanjci-Bosnien Und Herzegowien
Az AGANBEGOVIĆ D.O.O. egy fiatal és rugalmas vállalat, amelyet 2018 májusában alapítottak. Spektrumunk kiterjed az egyedi alkatrészek gyártásától a komplex komponensek sorozatgyártásáig a CNC marás és CNC esztergálás területén! Hol vagyunk? Grazból: kb. 403 km Bécsből: kb. 590 km Münchenből: kb. 760 km Zürichből: kb. 1070 km Bremenből: kb. 1500 km ÜZLETI TEVÉKENYSÉGEK + CNC – nagy pontosságú...
Svájc, Bühler
... fejlesztés után, LED-technológiával, 2018 óta a GENIFOS® professzionális LED mikroszkóplámpánk a piacon van, amely új korszakot nyit és mércét állít fel. A GENIFOS® LED mikroszkóplámpa csúcs teljesítményt garantál innováció, minőség és megbízhatóság révén, és új szintre emeli a mikroszkópiát.
Németország, Hammersbach
...A RTM RIEDL & TSCHIERSCHKE MONTAGE GMBH 1994-ben alakult, székhelye Frankfurt am Main. A folyamatosan képzett munkaerőbe és egy nagy gépparkba történő befektetések 2018 végén saját irodaházhoz, valamint egy szomszédos műhelyhez és raktárhoz vezettek a 63546 Hammersbachban. A gép- és berendezés-összeszerelés, valamint az innovatív szállítási technikák területén szakosodott vállalat a Riedl-csoport részeként világszerte tevékenykedik.
Németország, Berlin
... ügyfélelégedettség a legfontosabb paraméterek, amelyeket vállalatunk figyelembe vesz. Vállalatunk felelősséget vállal az ember, a természet és a környezet iránt. Adószám: 37/229/50386, ÁFA-azonosító szám: DE326770939 Tanúsítványok: Kivitelezési osztály EXC3 az EN 1090-2, EN 1090-1: 2009 + A1: 2011, EN 1090-2: 2018, EN ISO 3834-2, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018 szerint.
Lengyelország, Opole
Inventum Polska – dinamikusan fejlődő cég, amely 2018 óta működik Lengyelországban és az Európai Unió területén. A cég a hőszigetelő munkák kivitelezésére specializálódott. Foglalkozunk kazánok, elektroszűrők, szeparátorok, ventilátorok, tartályok, csővezetékek, gőzcsövek, szellőzőcsatornák és egyéb olyan objektumok hőszigetelésével, amelyek magas hőmérsékletű rendszereket igényelnek. A...
Portfólió (10)
... KELLER Spezialtechnik-Pyro GmbH néven, 1990-ben pedig a KELLER GmbH MSR üzletágává alakult, majd egy átszervezést követően 2018-ban KELLER ITS néven folytatta működését. A KELLER ITS ma folyamatosan növekvő globális szereplő és megbízható partner az érintésmentes hőmérsékletmérés területén.
Portfólió (10)
Törökország, Marmaris
Cégünk főként napi kirándulásokra összpontosít Marmarisban és Icmelerben, valamint magán túrákra és privát transzferekre. Ezen engedéllyel rendelkező szolgáltatások nyújtása mellett weboldalunk és munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak, hogy információt nyújtsanak a Marmarisban eltöltött tartózkodása alatt, és segítsenek Önnek egy nyugodt és szórakoztató vakáció eltöltésében. 2018 óta...
Dánia, Hinnerup
... megoldásokat, valamint billentyűzeteket és egereket tartalmaz. Ügyfeleink többek között az automatizálás, élelmiszeripar, vegyipar és gyógyszeripar, egészségügy, mesterséges intelligencia és mélytanulás, gépi látás, terepi szolgáltatás és a tengeri ipar területén dolgoznak. Tekintse meg az összes iparágat. A Blue Line központja 2018-ban új székhelyre költözött Hinnerupba, Aarhus közelében. Itt zajlik a gyártás, adminisztráció, tervezés és raktározás. Ezen kívül a Blue Line több országban is képviselteti magát.
Törökország, Kayseri
18 éves tapasztalattal 2018 óta Kayseriben működünk. Számos érintettel együttműködve ügyfeleink igényei szerint megoldásorientáltan dolgozunk. Ügyfeleink saját projektjeikhez szükséges késztermékek és félkész termékek előállítása mellett a gyártási területen szerzett tudásunkat tervezési munkákkal gazdagítva alternatívákat kínálunk. Mi az ügyféllel kezdjük és visszafelé dolgozunk. Az ügyfél...
A Maltalingua Angol Nyelviskola egy EAQUALS nemzetközileg akkreditált intézmény, amely több mint 11 kiválósági ponttal rendelkezik, és számos díjat nyert, többek között a Legjobb Nyelviskola Máltán 2018-ban, a Leginspirálóbb ELT Tanár 2019-ben, valamint a ST STAR Nyelviskola Európában 2020-ban. Az iskola Saint Juliansban található, mindössze néhány lépésre a Balluta-öböltől és a Spinola-öböltől, épülete tágas és világos tantermekkel, terasszal és medencével, valamint egyéb kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik.
Franciaország, Paris
Dr. André Philippe Davody urológus sebész, 1984 óta a Párizsi Orvosi Kamara tagja, általános sebészet, urológiai sebészet és robotsebészet (Da Vinci) szakértője. 1999 óta a Párizsi Közigazgatási Fellebbviteli Bíróság szakértője is. 2018 óta a Kúria által akkreditált és szerepel a szakértők országos listáján.
Spanyolország, Mataró
Nataliya az Atelier Nataliya Fashion igazgatója, amely a Montserrat utca 33. szám alatt található Mataróban, 2018 decemberi megnyitása óta. Egyedi ruhák és tervek, haute couture.
Tervez egy szalonfelújítást, fodrászüzlet-új építést, renoválást, vagy csak új székeket szeretne? Mi, mint a legjobb szalonberendező 2018-ban, minden kérdésben rendelkezésére állunk a fodrászati berendezésekkel kapcsolatban, és minden igényre egyedi megoldásokat kínálunk. Több mint 25 éve vagyunk a szakmai fodrászati berendezések terén a legfontosabb partner. A borbélyüzletek, kisebb 2...
Románia, Cristuru Secuiesc
... varázslatukat tanulták meg. A gyárban található korszerű gépek lehetővé teszik, hogy ezek a tehetséges kezek a legmagasabb szintű minőséget nyújtsák, mindezt virtuozitásukkal összefonva. A gyár 1999-ben alakult, kezdetben belső ajtók gyártásával foglalkozott, majd 2002-re gyorsan bővítette a fa ablakok és teraszajtók gyártósorát, és az évek során egyre nagyobbá vált. 2014-2015-ben, valamint legutóbb 2018...
Egyesült Királyság, Holmfirth
A 1010 Boutique hivatalos forgalmazója a luxus órakiegészítők széles választékának és a Baume et Mercier karóráknak. 2018-ban alapították, és szenvedélyes órakedvelők birtokában és irányítása alatt áll, akik osztoznak és megértik az órák iránti szenvedélyét. Gondosan válogatott óratekercseket, óradobozokat és óratekercseket kínálunk vezető márkáktól, a legmagasabb szintű ügyfélszolgálat támogatásával.
Én vagyok Berber van den Brink, képkészítő, illusztrátor és grafikai tervező. Leeuwardenből dolgozom szabadúszóként különböző projekteken. Az elmúlt 15 évben sok tapasztalatot szereztem a grafikai szakmában. A logótervezéstől és arculatoktól kezdve a weboldalakig és nyomtatványokig, de gyermekillusztrációk és kereskedelmi kampányokhoz készült képek is szerepelnek a portfóliómban. 2018 óta úgy...
A.M.D. Déménagements, a Genf kantonban, Meyrinben található cég, az Ademi testvérek alapították. Rövid összefoglaló: Több mint 20 éves tapasztalat 2011: az egyik testvér 2011-ben önállósítja magát. 2015: az Ademi testvérek társulnak, hogy megalapítsák az A.M.D. Déménagements-t. 2018: a 2018-as évben megnyílik a fióktelep Spreitenbachban, Zürich közelében. A siker nem marad el. A költöztetés A-tól...
A Coenda 2006 óta globálisan szolgálja ki a nagykereskedelmi és kiskereskedelmi szolgáltatásokat élelmiszer- és orvosi termékek terén. Cégünk egy globális vállalat, amely Amerikában, Kanadában, Hollandiában, Kínában, Szingapúrban és Törökországban működik. A Coenda 2018-ban bővítette tevékenységi területeit és kereskedelmi szegmenseit, és nagy sikerrel lépett be az online kereskedelmi piacra az egészségügyi és orvosi termékek terén. Cégünk különféle beszállítói megállapodásokkal rendelkezik helyi és globális vállalatokkal, és sikeresen folytatja erőfeszítéseit ezen a területen.
Törökország, Ankara
2018-ban Ankarában alapított Ottomech először nehézgépalkatrészek értékesítésével kezdte kereskedelmi életét. Az ezt követő években célul tűzte ki, hogy az autóipari utópiac minden területét lefedje, hozzáadva az autómechanikai alkatrészeket, akkumulátorokat és motorolaj szegmenst. Tevékenységeit vezető autóalkatrész-beszállítóként végzi, gyors elosztóhálózattal szolgálva. Víziónk: Olyan vállalat...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play