...A gyorsaságot és hatékonyságot ötvöző töltőberendezés a delikát termékekhez
A Filler EVC-2000 az a berendezés, amelyre szüksége lesz a delikát termékek töltéséhez. Chorizo, friss kolbász, virsli, szalámi stb. Egy 10 lapátos motoros tápláló rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a veszteségeket és megakadályozza a foltok és buborékok kialakulását, miközben pontosan szabályozza a porciók méretét...
1978-ban kezdődött a hagyomány egy kis kolbászműhelyben, ahol a termékeit az ősei által használt alapanyagokkal és a Guarda régióra jellemző kézműves módszerekkel készítette. Folytatjuk a belső-beirai régió hagyományait, így termékeik az ország északától dél felé, valamint a határokon túl is elismerésnek örvendenek.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda egy 30 éve a húsfeldolgozó piacon működő vállalat. Helyi kolbászokat, mint például a Mirandela-i Alheirát, a linguiçát és a salpicãót; Húsipari termékeket, mint a sonka, a sonka, a bacon és a füstölt lábszár; Élelmiszer-biztonsági rendszer bevezetése 1998 óta. ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat. PME Lider.
... nemzetközi piacokon.
A Beirã célja, hogy ezeket a kiváló minőségű termékeket eljuttassa a világ különböző pontjaira, támogatva a kézműves termelést az általuk képviselt érték miatt, amely megkülönbözteti őket: egyedi és kiváló minőségük!
... friss termékek szállítására és a sokkhatások elviselésére terveztek. Hűtőgélekkel kísérve garantálják, hogy minden termék hűvösen marad, amíg el nem ér otthonába, bármilyen külső hőmérséklet mellett.
24/48 órás szállítás egész Európában
Minden csomagunkat a DHL futárszolgálattal küldjük 24/48 órán belül, akár Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Írországban van...
...füstölt termékek, pástétomok, készételek és sajtok terén. A PROBAR termékeit a legszigorúbb higiéniai és élelmiszerbiztonsági feltételek mellett dolgozzák fel. A HACCP módszertan biztosítja minőségi elkötelezettségünket. A PROBAR egész Európába exportál, és már jelen van a portugál nyelvű országokban is. Innoválni szeretnénk és válaszolni a piaci igényekre, ezért folyamatosan keresünk új ügyfelekkel való partnerség fejlesztésének lehetőségeit.
... Természetvédelmi Parkban, előnyben részesítve a kapcsolatát e csodálatos régióval.
A Bísaro - Hagyományos Húsüzem minőségirányítási rendszere 2005 óta tanúsított, a következő szabványok szerint:
- NP EN ISO 9001:2008;
- NP EN ISO 22000:2005.
- IFS - Élelmiszer.
Egyik fő célunk a transmontanói hagyományos kolbászok és füstöltáruk népszerűsítése, garantált minőséggel, a helyi alapanyagok által.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.