...A bivalyricotta egy lágy sajt, amelyet a bivalymozzarella feldolgozása során keletkező savóból készítenek. Az állaga puha és szemcsés, de soha nem homokos. A bivalytej illata nem olyan intenzív, mint a mozzarellaé, ezért jól illik édes és sós ételekhez egyaránt. Egy friss sajt, amely gazdag
Típusok és Formátumok
Darab: 250 g és 1 kg
Hőszigetelt tálca
Kódok: 321 / 321b
Minőségmegőrzési idő: 21 nap...
...Intenzív fekete csokoládé coulant, egy puha csokoládéból készült desszert kívül, és egy lágy, olvadt csokoládé szív belül. Fagyasztva szolgálják fel, és a mikróban mindössze 60 másodperc alatt kész. Minden darab súlya 90 g, a doboz 12 coulantot tartalmaz.
Ajánlott a terméket -18°-on tárolni, és felhasználás előtt kiolvasztani. Újra fagyasztani nem ajánlott.
...KIFEJEZETTEN TEJ PASTEURIZÁLÁSÁRA ÉS FELDOLGOZÁSÁRA, PUHA SAJT, MOZZARELLA ÉS RICOTTA ELŐÁLLÍTÁSÁRA TERVEZVE.
Teljes egészében rozsdamentes acélból készült, a Caseartecnica Bartoli Minipolivalente készüléke egy mobil kocsira van szerelve, amely lehetővé teszi a felborítást és megkönnyíti a tisztítást.
Kapacitás: 5 Q.
Tartozékok:
Rozsdamentes acél pengével ellátott keverő.
Frangicagliata lira.
Kérésre elérhető tartozékok:
Kocsi a formákhoz.
Túró adagoló.
CE szabványoknak megfelelően készült.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.