...Trüffeles pirítós, Trüffeles pizza, Trüffeles húsos szósz, Trüffeles tészta, Trüffeles rizottó, Trüffeles lasagne, Trüffeles sajt, Trüffeles püré, Trüffeles hal, Trüffeles saláták vinaigrette-tel, és bármilyen más étel, amit csak el tudunk képzelni. Az olaj alapú fűszereket nem szabad főzni, a hő tönkretenné az ízüket, kész ételek ízesítésére kell használni. Az „hidroxitiroszol” gyulladáscsökkentő hatását egy bizonyos allergiaellenes képesség erősíti, amely a „tuber melanosporum” trüffel kivonatainak tulajdonítható. Fogyasztása nyersen.
A Quality Pizzafresh-nél a friss és előkészített pizzatészták gyártására specializálódtunk. A pizzatésztákat teljesen kézi módszerrel gyúrjuk és nyújtjuk, hogy pizzáink megőrizzék az ízét és a ropogós, puha textúráját, ami minket jellemez. Friss és előkészített pizzatésztáink ideálisak vendéglátóipari vállalkozások számára, mint például pizzériák, éttermek, kávézók, szendvicsbárok vagy bárok. Pizz...
...A MayoVegana a hagyományos majonéz vegán alternatívája.
Tojás és tejtermékek nélkül készül, és gluténmentes. Könnyű textúrájú, lágy ízű szósz, enyhe mustár ízjeggyel, amely kivételes ízű termékké teszi ezt a szószt.
Tökéletes bármilyen étel kísérőjeként, mint például saláták, tészta, zöldségek és a klasszikus orosz saláta.
VEGÁN · GLUTÉNMENTES...
... extrudálásnak nevezett technikával. Ezt a technikát évtizedek óta széles körben alkalmazza az élelmiszeripar. Olyan ételek, mint a tészta vagy a snackek készülnek ezzel a technikával, és a mi esetünkben folyamatos főzési folyamatként tekinthetjük. Ennek az ambiciózus és innovatív projektnek az eredménye egy új termék, amelyet Legumeat®-nak nevezünk, hús állagú étel, amely bárki számára alkalmas, és...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.