Spanyolország, Geneto San Cristobal De La Laguna
...ALAPTERMÉKEK: Inzolia őshonos borok. Graduáció: 12,8 fok. CUKOR: 50 gr. lt. AROMÁZÁS: a természetes keserű mandula jellegzetes íze. ALAPTERMÉKEK: Nero D'Avola őshonos borok. Graduáció: 14,2 fok. CUKOR: 50 gr. lt. AROMÁZÁS: a természetes keserű mandula jellegzetes íze.
Portfólió (6)
Spanyolország, Murcia
... bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75L","Taste":"Jó egyensúly a szájban, a savak és a tanninok harmóniában. Hosszú, tiszta és aromás, fűszeres karakterű lecsengés.","Aroma":"Az orrban jól integrált vanília és fahéj, fekete bogyós gyümölcsökkel és szilvával.","Farming":"Bio gazdálkodás","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}...
Portfólió (178)
Spanyolország, Murcia
...Black by Sinner Wine - Vörösbor Évjárat: 2019 Pincészet: Aranda del Duero, Burgos, Spanyolország Tempranillo fajta – Alkohol: 13,5% Látványos fázis: Vörösbor lévén, cseresznye vörös színű, kékes szélekkel. Illatfázis: Az orrban egy lágy, gyümölcsös és aromás bor, amelynek ízében a fiatal bor édessége érezhető. Borok Spanyolországból...
Portfólió (4)
Spanyolország, Granada
...Szín: Sötét gránátvörös, téglaszínű peremmel és ibolyás árnyalatokkal, fényes és éles. Illat: Erőteljes aroma, enyhe fekete bogyós gyümölcsökkel, pörkölt héj jegyekkel és fűszeres tónusokkal, amelyek az aljnövényzetre emlékeztetnek, édes emlékekkel és hosszú aromás lecsengéssel. Íz: Intenzív a szájban, erőteljes és elegáns finom csokoládé utóízzel. Eléggé édes és kellemes tanninok, édesgyökér...
Portfólió (5)
Spanyolország, La Seca-Valladolid
...Aperitif bor, javasolt nagyon, nagyon hidegen, 3º és 5º Celsius között, frappé vagy glacé formában tálalni. Ajánlott tengeri ételekkel, kőhalakkal és pácolt halakkal, kék sajtokkal, valamint mindenféle pástétommal és desszerttel párosítani. Eredetvédett címke: Castilla és León földjei Fajta: Verdejo - természetes édes Évjárat: 2019 Érlelés: 100%-ban verdejo szőlőből készült, kontrollált erjesztéssel, 9º alkoholtartalomig megállítva Kóstolási jegyzetek: Elefántcsont színű. Tiszta, magas aromás profillal és kiváló térfogatú ízélménnyel.
Portfólió (12)
Spanyolország, Olite, Navarra
...Szín: vonzó, intenzív vörösáfonya szín, világos lila árnyalatokkal. - Aromák: összetett aromák az érlelésből, kiemelkedő érett vörös gyümölcs és finom gyümölcsös, tejtermékes árnyalatok, amelyek nagy aromás eleganciát adnak a bornak. - Íz: enyhe tanninok kombinálódnak a gyümölccsel, hogy egy nagyon jól kiegyensúlyozott és tartós bort biztosítsanak.
Portfólió (10)
Spanyolország, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...A hagyományos készítési módszer a mi régiónkban. Az egész fürtöket egy tartályba helyezik, ahol természetes erjedés zajlik szén-dioxid gáz atmoszférájában. Az eredmény egy aromás, gyümölcsös ízvilágú bor, amely lila színű.
Portfólió (1)
Spanyolország, Santiago De Compostela
...Komplex és aromás, arany színű és közepes savasságú. Zöldalma árnyalatokkal és bársonyos érzéssel a szájban. Tökéletesen párosítható fehér hallal (grillezett és füstölt), tenger gyümölcseivel, fehér hússal, vegetáriánus ételekkel, tésztával, sült csirkével, szárnyas ételekkel tejszínes szósszal és kevés fűszerezéssel, valamint csípős ételekkel.
Portfólió (9)
Spanyolország, Etxauri-Navarra
... borászat egy védett eredetmegjelöléssel rendelkező szőlőültetvény, amely a legmagasabb kategóriát képviseli Spanyolországban, garantálva ezzel a borok kiválasztását és utánozhatatlan személyiségét. A borok kivételes mikroklímával rendelkeznek, atlanti hatásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy élénk színű, aromás és nagyon friss borokat készítsenek. Ezen kívül a szőlőjük kiváló savtartalma miatt megkülönböztető karakterrel bír, lehetővé téve, hogy az alkohol tökéletesen beépüljön, és elősegítse a hosszú érlelést. Bodega Otazu: Bor, Művészet, Történelem, Természet...
Spanyolország, Barcelona
A barcelonai Cavalló Graula a brut nature, rosé és reserva cava különleges beszállítója. Folytatjuk a Penedés régióban a cava készítésének évszázados hagyományát. Gondos kézműves gyártási folyamat és a legjobban válogatott helyi szőlők felhasználásával jutunk el a fermentációs folyamatig, amely friss, aromás és elegáns bort eredményez. Célunk, hogy megkülönböztessük magunkat azzal, hogy a piacon a legjobb minőségű terméket kínáljuk, amely folytatja a kézműves gyártási technikák hagyományát.
Spanyolország, Nules (castellón)
...Élelmiszer-kiegészítők, Élelmiszer-aromák, Fűszerek és Ízesítők; Szárított és fagyasztva szárított gyümölcsök, zöldségek és zöldségek; Aromás és gyógyfüvek, Borok és Pálinkák, az export számára, mindezek Spanyolországban készülnek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play