... termeléshez, a terméktől és a modelltől függően. 50-200 kg/óra.
- Könnyű és gyors váltás a különböző kiegészítők között, hogy több terméket is elő lehessen állítani.
- Intelligens termeléskezelés IHM panel segítségével, receptek programozása.
FILOZÁS ÉS FORMÁZÁS SZÉLES VÁLASZTÉKBAN: Sűrű vagy kemény tésztákhoz.
FORGÓ ÉS FIX FÚVÓKÁK: Félkemény tésztákhoz.
SZIVATTYÚ FEJ: Félkemény vagy folyékony tésztákhoz.
Spanyolország, San Sebastián De Los Reyes (madrid)
1989
20-49
Szállítás: Világszerte
Gyártás
...Az EQM-402 keverő malom nagyszerű szövetséges a minták előkészítése során, mivel képes gyorsan zúzni, keverni és homogenizálni kis mennyiségű mintát. Kifejezetten a kemény, félkemény és törékeny minták végső előkészítésére lett tervezve – akár 50 ml-ig. Képes két mintát párhuzamosan előkészíteni, és azokat 0,8-1,5 mm-es kezdeti méretről gyorsan, 10 μm alatti szemcseméretre csökkenteni – 1-4 perc alatt.
...ELLÁTÁSI LEHETŐSÉG
Bevonat nélkül: Annealed, félkemény és kemény huzal (Szürke)
Bevonattal: Annealed horganyzott és kemény horganyzott (Szürke)
BEVONATTÍPUSOK: Horganyzott - Megerősített horganyzott - ZA - Megerősített ZA...
A VEGA MANCHA a QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS és QUESERIA LAFUENTE által készített tejtermékek nemzetközi védjegye. Hagyományos juhsajtkészítő farmunk egy kis pásztorfaluban található, nem messze Albacetétől, a La Mancha régióban. Sajtjainkat ősi eljárásokkal készítjük, amelyek különleges ízt és minőséget adnak ennek a 100%-ban helyi juhtejből készült sajtnak, mind nyers, mind...
...November 2-án a norvégiai Bergen Grieghallenben megrendezték a "World Cheese Awards" nemzetközi sajtfesztivált. 230 zsűritag 3.472 sajtot vizsgált meg 41 országból egy maratoni napon.
A QUESOS NAVALMORAL a következő díjakat nyerte el:
Manchego DOP Félkemény sajt: ARANY ÉREM
Manchego DOP Érett sajt: EZÜST ÉREM
Manchego DOP Régi sajt: BRONZ ÉREM
Ibériai sajt: BRONZ ÉREM
Ezek a díjak megerősítik napi elkötelezettségünket a minőség és a kiváló sajtgyártás iránt.