... készíthetjük tejszínnel, vaníliával és csokoládéval.
Ízletes fagyasztott joghurtot, tejszínt, vaníliát vagy csokoládét kapunk.
Ezen kívül van egy kis konzerv gyümölcs ízekből, amelyeket hozzáadva (a joghurthoz vagy a tejszínhez) az előbbiekhez, megkaphatjuk az adott íz ízét.
Például mangós fagyasztott joghurt.
Négy liter tejet kell önteni, hozzáadni egy tasak előkészített joghurtot, és egy kis konzerv...
... legtradicionálisabb termékeivel szeretné a legjobb ízélményt átélni. Összesen több mint 15.000.000 liter tárolókapacitással és napi 100.000 palackos termelési kapacitással készen állunk ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Az általunk előállított termékek a következők: Fehér és vörösbor ecetek. Ízesített ecetek (tárkony, fokhagyma, finom fűszerek). Gyümölcs ecetek. Alkohol ecetek. Különleges ecetek. Balzsamecetek. Extra szűz olívaolajok. Fehér és vörös borok. Koncentrált must.
A teljes borászati folyamatot a szőlőtől a palackig végezzük, és minden köztes folyamatban értékesítjük. Így a bor palackban vagy nagy tételben is elérhető. Az általunk előállított bor átlagos mennyisége körülbelül 25.000.000 liter. Az általunk készített borfajták: Fehér: airen, sauvignon blanc, macabeo, verdejo. Piros: Tempranillo, Garnacha, Syrah.... A borászatunk filozófiája a bor készítéséről a szőlőültetvényeken kezdődik, jóval a szüret előtt. Jelentős időt töltenek a gazdák a szőlőültetvényeken, hogy biztosítsák a gyümölcs tökéletes egyensúlyát.