Spanyolország, Valencia
...1 literes palack, 5 literes tartály Hogyan készítsük el: 1 liter jégkása koncentrátum + 7 liter víz = 8 liter kész jégkása Típusok: eper, málna, kék málna, citrom, áfonya, erdei gyümölcs, kiwi, cseresznye, eper-banán, menta, dinnye, zöld alma, narancs, görögdinnye, banán.
Portfólió (6)
Spanyolország, Murcia
... készíthetjük tejszínnel, vaníliával és csokoládéval. Ízletes fagyasztott joghurtot, tejszínt, vaníliát vagy csokoládét kapunk. Ezen kívül van egy kis konzerv gyümölcs ízekből, amelyeket hozzáadva (a joghurthoz vagy a tejszínhez) az előbbiekhez, megkaphatjuk az adott íz ízét. Például mangós fagyasztott joghurt. Négy liter tejet kell önteni, hozzáadni egy tasak előkészített joghurtot, és egy kis konzerv...
Spanyolország, Tomelloso
... legtradicionálisabb termékeivel szeretné a legjobb ízélményt átélni. Összesen több mint 15.000.000 liter tárolókapacitással és napi 100.000 palackos termelési kapacitással készen állunk ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Az általunk előállított termékek a következők: Fehér és vörösbor ecetek. Ízesített ecetek (tárkony, fokhagyma, finom fűszerek). Gyümölcs ecetek. Alkohol ecetek. Különleges ecetek. Balzsamecetek. Extra szűz olívaolajok. Fehér és vörös borok. Koncentrált must.
Spanyolország, Quintanar de la Orden (Toledo)
A teljes borászati folyamatot a szőlőtől a palackig végezzük, és minden köztes folyamatban értékesítjük. Így a bor palackban vagy nagy tételben is elérhető. Az általunk előállított bor átlagos mennyisége körülbelül 25.000.000 liter. Az általunk készített borfajták: Fehér: airen, sauvignon blanc, macabeo, verdejo. Piros: Tempranillo, Garnacha, Syrah.... A borászatunk filozófiája a bor készítéséről a szőlőültetvényeken kezdődik, jóval a szüret előtt. Jelentős időt töltenek a gazdák a szőlőültetvényeken, hogy biztosítsák a gyümölcs tökéletes egyensúlyát.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre