Spanyolország, Puntal, El (espinardo)
Spanyolország, La Llagosta-Barcelona
... adagolás ellenőrzése szervomotoros rendszer által történik. -A érintőképernyőnek köszönhetően a felhasználó ellenőrizheti az adagok mennyiségét, valamint a termék betöltési és kiürítési sebességét. -A gép különböző adagoló elemei testreszabhatók: fúvókák száma, tálca szélessége, fűtött tartály, szállítószalag, hogy alkalmazkodjanak az adagolandó termék jellemzőihez. MÁR A MUFFINOK, TORTÁK, KÉSZÍTETT KÉSZÍTETTEK, GÉNOISEK, PONKETEK, BROWNIEK, PLUM-CAKE, SOBAOS, PALACSINTA, MARBLE CAKE, KRÉMEK, JOGHURTOK, TARTOK, SZÓSZOK, LEVES, FLAN, BRANDADE, MOUSSE, KROKETT TÉSZTA... A TERMÉKED.
Portfólió (83)
Spanyolország, Tudela
...Tengeri étel leves a legjobb hozzávalókból, hagyományos módon elkészítve.
Portfólió (4)
Spanyolország, Sta. Eulalia Ronçana, Barcelona
A Bio Can Marti a legnagyobb bio tojásfarm a barcelonai térségben, amely minőségi héjas tojásokat kínál. Barna és fehér tojások forrása, eljárásaink megfelelnek a bio előírásoknak és tanúsítványoknak. Havi 1 millió tojótyúk termelési kapacitással rendelkezünk. Mindenféle csomagolás elérhető, és az Incoterm tárgyalható - ExW, FOB, CIF stb. Saját logisztikai és egészségügyi szabályozási szolgáltatás...
Portfólió (3)
Spanyolország, Avinyonet Del Penedès
Spanyolország, Varea
Ökológiai méz- és pollentermelők (bio tanúsítvány évei), tiszta méztermelés, kiválasztott mézek a következőkből: rozmaring, kakukkfű, hanga, tölgy, narancs, citrom, propolisz és hordós hidroméz. Különböző nemzetközi díjakkal elismert mézek (nagy- és kiskereskedelmi értékesítés, valamint saját márkás csomagolás). Látogasson el hozzánk kötelezettség nélkül, méheinkkel különböző spanyol területekről ...
Spanyolország, Valencia
...Teljes felszerelést biztosítunk (10/12 adag paella, gázégő, kések, vágódeszkák, keverőlapátok, adagolólapátok, konyharuhák, vágóeszközök, a leves megkóstolásához és főzéshez szükséges eszközök), valamint az összes hozzávalót (hús, hal, zöldségek, olaj, só, sáfrány, víz... mindent), hogy 10/12/14 fős csoportok elkezdhessék elkészíteni a paellát egy paellát készítő szakács irányítása alatt, aki...
Portfólió (9)
Spanyolország, Cordoba
A gazpacho egy lágy és frissítő hideg ital vagy leves, amely a Földközi-tenger térségéből származik, és elsősorban nyáron fogyasztják. A salmorejótól eltérően a hagyományos gazpacho receptje egy italt eredményez, vagyis a gazpachót közvetlenül pohárból lehet inni, míg a salmorejót kanállal és körettel fogyasztják. A gazpacho receptek olcsók, frissítenek és nagyon táplálóak, és itt lépésről...
Spanyolország, Paterna