...Tápanyag szempontjából az extra szűz olívaolajat nagyon értékelik magas mono- telítetlen zsírsavtartalma miatt, különösen az olajsav miatt, valamint természetes antioxidánsok, például polifenolok és E-vitamin forrásaként. Ezek az összetevők nemcsak az ízéhez és stabilitásához járulnak hozzá, hanem fontos egészségügyi előnyöket is kínálnak, mint például a szív- és érrendszeri betegségekkel...
...Az organikus tamanu növényi olajat a calophyllum inophyllum magvak első hideg sajtolásával nyerik. Ez egy fás növény, amely Indiából, Afrikából, valamint az ausztrál és maláj partokról származik. Ezenkívül az olajsav túlnyomó részesedéssel bír a összetételében. Ennek következtében nyugtató és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik a gyógyulási folyamatok során. A tamanu növényi olaj egy természetes termék, amely organikus termesztésből származik.
INCI: CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL
CAS: 241148-25-4
EINECS: 607-323-1...
...A édes mandula növényi olajának hosszú és gazdag története van. Dél-Ázsiából és Észak-Afrikából származik, és évszázadok óta használják a hagyományos orvoslásban és a kozmetikában különböző bőrproblémák kezelésére.
Az édes mandula növényi olajat a Prunus dulcis fájának érett manduláinak hideg sajtolásával nyerik. Az olaj gazdag telítetlen zsírsavakban, mint az olajsav és a linolsav, valamint E...
... képessége miatt. Az olajsav és a linolsav gazdag forrásaként a shea vaj mélyen behatol a bőrbe, segítve annak természetes nedvességvédő gátjának helyreállítását. Ez különösen előnyös a száraz bőrrel, ekcémával vagy pikkelysömörrel küzdő emberek számára.
...Korai olajbogyó fajta
Penész ellenállás: 9
(Értékek: 1-3: Érzékeny / 4-6: Közepes – Jó / 7-9: Toleráns – Kiváló).
Kiváló egészségügyi profil, tolerancia a phomopsiszal, verticiliummal és teljes ellenállás minden lisztharmat fajtával szemben.
Kiváló zsírtartalom, magas olajtartalom és olajsav tartalom.
Jó ellenállás a dőléssel szemben.
Nagyon kevéssé érzékeny a Phomopsisra.
...500 ml-es csomagolás. Blanqueta.
Változat: Blanqueta
A nevét a gyümölcs érésének kezdetén kialakuló fehéres árnyalatról kapta, amely az Alicante tartományból származik.
Savasság: 0,21% olajsav.
Kóstolás: Könnyű olaj az ízlelőbimbók számára, finom, enyhe keserűség és csípősség.
...Extra szűz olívaolaj, amely Picual fajtájú olívabogyóból készült, kiváló zsírsav-összetételével és természetes antioxidánsainak mennyiségével. Magas olajsav-mononitrált tartalma segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, emellett alacsony linolsav-tartalma és magas polifenol-tartalma teszi a legstabilabb olajjá, egy testes, érett olajról van szó. Ízében kiegyensúlyozott a keserűség és a csípősség, emlékeztet a paradicsomra és a zöld mandulára.
...Galíciában (Spanyolország) készült.
Kaméliaolajunk hideg sajtolással készül, vegyi eljárások nélkül, hogy nyers olajat nyerjünk, és megőrizzük a kamélia magjainak minden előnyét, mint például a magas olajsav-, linolsav- és linolénsav-tartalom, szkvalén, katekinok, A, B, D, E vitaminok és ásványi anyagok. Ezzel a módszerrel kinyert olaj magasabb antioxidáns koncentrációt tartalmaz, mint más eljárásokkal kinyert olajok.
BIO és VEGÁN tanúsítvánnyal rendelkező japán kaméliaolaj.
...amelyek során csak dekantálás, centrifugálás és szűrés történt
Kivonási módszer: Hideg sajtolás
Savtartalom: ≤ 0,8%
Peroxid index: ≤ 20
Előnyök: Magas E-vitamin, polifenol és olajsav tartalom. Ez teszi a világ egyik legegészségesebb AOVE-jává.
Íz: Intenzív zöld, enyhén keserű és csípős, tartós a szájban, friss és gyümölcsös utóízzel, articsóka, dió és keserű mandula ízjegyekkel.
Aroma: Zöld gyümölcsös, paradicsom, friss fű, articsóka, zöld banán és zöld körte.