Az orr finom, egzotikus ízekkel nyílik, mint a passiógyümölcs és az ananász, miközben bőségesen virágos. A szájban nagyon friss, őszibarack és körte a...
Szőlőfajta: 100% Nebbiolo.
Borászat: hagyományos erjesztés, körülbelül 18 napos áztatással.
Érlelés: 18 hónap nagy tölgyfahordókban, Szlavóniából.
Szí...
Szőlőfajta: 100% Barbera.
Borászat: hagyományos erjesztés, körülbelül 18 napos áztatással.
Érlelés: 18 hónap francia tölgyhordóban.
Szín: mély rubinvö...
A BORGOBRUNO Vino Bianco Toscana IGT egy elegáns, kiváló minőségű toszkán fehérbor, amely tökéletesen illik a halételekhez és a könnyű sajtokhoz. 75 c...
A vörösbor a világ egyik legkedveltebb alkoholtartalmú itala, amely fekete vagy vörös szőlő erjesztéséből származik. Mély színe rubintól gránátig vált...
A fehérbor, amelyet főként világos húsú szőlőből készítenek, frissességéről és könnyedségéről ismert. Gyakran élénk és gyümölcsös, citrusfélék, alma, ...
Engedjen a Bourgogne vörös eleganciájának, egy bor mélységével és figyelemre méltó összetettségével. Gondosan érlelt francia tölgyfahordókban, ez a bo...
A J.P. CHENET cabernet syrah vörösbor egy elegáns és kifinomult szőlőfajták keveréke, telt testtel és intenzív ízzel. Minden 75 cl-es palack egyedi íz...
A gin egy kifinomult szeszesital, amely híres egyedi aromás karakteréről, amelyet elsősorban a borókabogyó dominál, ez a fő összetevője. Gabonafélékbő...
A bor egy évezredes ital, a barátság és a jó élet szimbóluma, amely a világ legszebb borvidékeiből ered. Legyen az vörös, fehér vagy rozé, minden bor ...
A pezsgő a világ legelőkelőbb habzó bora, amely az elegancia és az ünneplés szimbóluma. Kizárólag a francia Champagne régióban készül, hagyományos, sz...
Szőlőmag kivonat >75% OPC, >85% polifenol, vízben történő kivonással készült, 100% vízben oldódó - italok előállítására alkalmas.
Fenntartható termelé...
A szőlőalapú természetes édesítőszerek teljes mértékben a szőlőlé kivonásán és kristályosításán alapulnak.
Főbb előnyök:
• Sokféle alkalmazási terüle...
Francia Fajta
Grenache N
Felhasználás
Borszőlő fajta
Fenológia
Bimbózás időpontja: 6 nappal a Chasselas után.
Érés időpontja: 3. időszak, 4 héttel a C...
Francia Fajta
Chenin B
Felhasználás
Szőlőfajta
Fenológia
Bimbózás időpontja: 1 nappal a Chasselas előtt.
Érés időpontja: 2. időszak, 3 héttel és 3,5 h...
Ez a Sultaniye mag nélküli szárított szőlő. Az augusztusban betakarított termékeket szeptember végéig napfényen szárítják. Színük szerint számozzák ők...
A sultaniye mag nélküli szőlőfajtába tartozó friss szőlőkből készült szárított gyümölcsök. A szőlőültetvényeken a szőlőket leszedik, majd a szárítási ...
Fajta:
SZŐLŐKIRÁLYNŐ
Érési időszak:
augusztus közepe...
Megérkezett az europages alkalmazás!
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.