Hollandia, Nuenen
...Az Unagi a japán szó a édesvízi angolnának. Ezt már több mint 5000 éve fogyasztják Japánban, így alapvető része a kultúrának és a konyhának. Az Unagit sütik vagy grillezik, és egy édes szója alapú marináddal ízesítik. Az Unaginkat Kínában és Tajvanon neveljük. Ezt követően a angolnát a édes Kabayaki szójamarinádban pácoljuk. Az édesvízi angolna pillangó filékben érkezik, 20% Kabayaki szósszal. Használja az Unagit például unagi sushi (nigiri vagy tamaki) tetejeként, vagy egy bowlban.
Portfólió (8)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play