• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök - Gyártó Termelő - Svájc

SvájcGyártó/termelő
  1. DOMEISEN AG

    Svájc

    A DOMEISEN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Rapperswil, Svájc.

  2. FAZZONE - SCHMUCK & ACCESSOIRES

    Svájc

    A FAZZONE - SCHMUCK & ACCESSOIRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Würenlingen, Svájc.

  3. EPOS UHREN AG

    Svájc

    A EPOS UHREN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Grenchen, Svájc.

  4. CREA-DECO HANS-PETER UND MADLEINE KRONENBERG

    Svájc

    A CREA-DECO HANS-PETER UND MADLEINE KRONENBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Dagmersellen, Svájc.

  5. GOLDSCHMIEDE RICHTERSWIL T. PERIC

    Svájc

    A GOLDSCHMIEDE RICHTERSWIL T. PERIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Richterswil, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. CHRISTOPH GUGGISBERG

    Svájc

    A CHRISTOPH GUGGISBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bern, Svájc.

  2. KÜRZI SCHMUCKDESIGN

    Svájc

    A KÜRZI SCHMUCKDESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Irodai szükségletek. Székhelye Rapperswil, Svájc.

  3. APERO SWITZERLAND TM SA

    Svájc

    A APERO SWITZERLAND TM SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Luzern, Svájc.

  4. AÉRO WATCH SA

    Svájc

    A AÉRO WATCH SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Saignelégier, Svájc.

  5. BÜNTER SA

    Svájc

    A BÜNTER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Versoix, Svájc.

  1. MY STYL

    Svájc

    A MY STYL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Le Locle, Svájc.

  2. GEISSBÜHLER SCHMUCK GMBH

    Svájc

    A GEISSBÜHLER SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Langenthal, Svájc.

  1. CORNAVIN WATCH COMPANY AG

    Svájc

    A CORNAVIN WATCH COMPANY AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Zürich, Svájc.

  2. CLAUDE MEYLAN SA

    Svájc

    A CLAUDE MEYLAN SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye L'abbaye, Svájc.

  3. BAUME & MERCIER BRANCH OF RICHEMOND INTERNATIONAL SA

    Svájc

    A BAUME & MERCIER BRANCH OF RICHEMOND INTERNATIONAL SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bellevue, Svájc.

  4. STEIN ATELIER, ROLF KEHRLI

    Svájc

    A STEIN ATELIER, ROLF KEHRLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Dietikon, Svájc.

  5. REGINE BRANDT

    Svájc

    A REGINE BRANDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Órák. Székhelye Oetwil Am See, Svájc.

  6. DA-LATA.CH

    Svájc

    A DA-LATA.CH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Zürich, Svájc.

  7. SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES

    Svájc

    A SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Írószerek és papíráruk, Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ostermundigen, Svájc.

  8. FILLNER AG

    Svájc

    A FILLNER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Stans, Svájc.

  1. STATEC AG

    Svájc

    A STATEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Rheinfelden, Svájc.

  2. JUST4YOU JEWELLERY GMBH

    Svájc

    A JUST4YOU JEWELLERY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Wängi, Svájc.

  3. EHRSAM GROSSHANDEL AG

    Svájc

    A EHRSAM GROSSHANDEL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Reinach, Svájc.

  4. GOLDSCHMITTE STANS, BRUNO JOHO

    Svájc

    A GOLDSCHMITTE STANS, BRUNO JOHO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogászati cikkek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Fogászati cikkek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Stans, Svájc.

  5. BUCHERER MONTRES S.A.

    Svájc

    A BUCHERER MONTRES S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Lengnau, Svájc.

  6. ANTOINE PREZIUSO GENÈVE SA

    Svájc

    A ANTOINE PREZIUSO GENÈVE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Plan-Les-Ouates, Svájc.

  7. ANDRÉ MOUCHE S.A.

    Svájc

    A ANDRÉ MOUCHE S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Fahy, Svájc.

  8. HERBERT HOROVITZ SÀRL

    Svájc

    A HERBERT HOROVITZ SÀRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Genève, Svájc.

  9. RASPE GMBH

    Svájc

    A RASPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Worb, Svájc.

  10. MANUFACTURE D’HORLOGERIE

    Svájc

    A MANUFACTURE D’HORLOGERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Genève, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes