Egyesült Királyság, London
...www.obamakarnar.com Spagetti Hajdina Rigatoni Kis gyöngyök Rotini Charleston Könyök tészták Nagy gyöngyök Tészta Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Nagy Fusilli Nagy könyök tészták Penne Rigate Nagy kagylók Sedani Rigati Farfalle Kuszkusz Kis kagylók Lumache Liche Korona Kerekek Csillagok Thimbles Bucatini Gyors Penne tészta Gyors Fusilli tészta Háromszínű Teljes kiőrlésű tészta Teljes kiőrlésű tészta Hajdina Azonnali élesztő Finomított napraforgóolaj www.obamakarnar.com...
Portfólió (9)
Németország, Düsseldorf
A PHENOLIO és a „Kis herceg” márkákkal egyszerű, egészséges és ízletes alapanyagokból készült élelmiszereket gyártunk a mindennapi fogyasztásra, amelyek kiemelkednek a polcon, és olyan márkaként maradnak meg az emlékezetben, amely több örömöt és fantáziát hoz a mindennapokba. A Kis herceg tésztája Olaszországban készül, a csokoládé Németországban, az olívaolaj pedig Görögországban és Törökországb...
Portfólió (2)
Németország, Oyten
...Az optimális sütési eredmény érdekében teffliszthez igazított recepteket érdemes használni. A diós íz, enyhén édes utóízzel variálhatóvá teszi a teff teljes kiőrlésű lisztet. Így ropogós kenyerek, laza sütemények vagy palacsinták készíthetők. Ideális gluténmentes sütéshez. Származás: Spanyolország Csomagolás: 20 kg-os zsákok...
Portfólió (42)
Franciaország, St Sulpice De Faleyrens
...Összetevők: 70% finom búzaliszt Típus 110 (félkész) 30% teljes kiőrlésű búzaliszt Típus 150 és víz. Sütési idő: maximum 4-6 perc Tartás: nedvességtől védett, száraz és hűvös helyen. Allergén: Glutén Tészta: 500g...
Portfólió (10)
Törökország, Antalya
...25 KG Kraft Táska. Célzott Felhasználás Sudem Kenyérkeverék (10 kg), az összetevő élesztő (300 GR zsemlehez, 400 g nagy kenyerekhez) és víz (6 liter) összekeverésre kerül, majd tésztává alakul. A tészta hőmérséklete 25-27 °C, 10 perc lassú, 7 perc gyors gyúrás. 1. Fermentáció 15 perc (a pulton). 2. Fermentáció, 30 perc fermentáció szükséges. Sütési idő 30-35 perc. 1 év tárolás hűvös és száraz helyen.
Portfólió (183)
Törökország, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spagetti Hajdina Rigatoni Kis gyöngyök Rotini Charleston Könyök tészta Nagy gyöngyök Tészta Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Nagy Fusilli Nagy könyök tészta Penne Rigate Nagy kagylók Sedani Rigati Farfalle Kuszkusz Kis kagylók Lumache Liche Korona Kerekek Csillagok Thimbles Bucatini Gyors Penne tészta Gyors Fusilli tészta Három színű Teljes kiőrlésű tészta Teljes kiőrlésű tészta Hajdina Instant élesztő Finomított napraforgóolaj www.obamakarnar.com...
Portfólió (10)
Olaszország, Carmagnola
...lasagne tészta és teljes kiőrlésű tészta. Modern berendezéseket és felszereléseket használnak, és képesek megfelelni a piac által megkövetelt új csomagolási igényeknek. Az irodák hétfőtől péntekig 8:30-tól 12:30-ig és 14:00-tól 18:00-ig tartanak nyitva. A bolt nyitva tartása: Kedden 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:30-ig Szerdán 10:00-tól 18:00-ig Csütörtökön 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig Pénteken 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig Szombaton 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig Vasárnap 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig...
Portfólió (3)
Spanyolország, Málaga.
...és gyümölcskonzervek. * Száraz és főtt hüvelyesek. * Cukor. * Rizs. * Basmati rizs. * Hosszú rizs. * Kerek rizs. * Teljes kiőrlésű rizs. * Risottó rizs. * Párolt rizs. * Marisma rizs. * Bomba rizs. * Tészta. * Csicseriborsó. * Lencse. * Bab. * Lekvárok. * Olívabogyók. * Szószok. * Gazpacho. * Pisto. * Salmorejo. * Chips. * Snackek. * Kenyérpálcikák. * Bio termékek...
Portfólió (9)
Olaszország, Altamura
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljes kiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.