A PHENOLIO és a „Kis herceg” márkákkal egyszerű, egészséges és ízletes alapanyagokból készült élelmiszereket gyártunk a mindennapi fogyasztásra, amelyek kiemelkednek a polcon, és olyan márkaként maradnak meg az emlékezetben, amely több örömöt és fantáziát hoz a mindennapokba.
A Kis herceg tésztája Olaszországban készül, a csokoládé Németországban, az olívaolaj pedig Görögországban és Törökországb...
...Az optimális sütési eredmény érdekében teffliszthez igazított recepteket érdemes használni. A diós íz, enyhén édes utóízzel variálhatóvá teszi a teff teljeskiőrlésű lisztet. Így ropogós kenyerek, laza sütemények vagy palacsinták készíthetők. Ideális gluténmentes sütéshez.
Származás: Spanyolország
Csomagolás: 20 kg-os zsákok...
...Összetevők: 70% finom búzaliszt Típus 110 (félkész) 30% teljeskiőrlésű búzaliszt Típus 150 és víz.
Sütési idő: maximum 4-6 perc
Tartás: nedvességtől védett, száraz és hűvös helyen.
Allergén: Glutén
Tészta: 500g...
...25 KG Kraft Táska. Célzott Felhasználás Sudem Kenyérkeverék (10 kg), az összetevő élesztő (300 GR zsemlehez, 400 g nagy kenyerekhez) és víz (6 liter) összekeverésre kerül, majd tésztává alakul. A tészta hőmérséklete 25-27 °C, 10 perc lassú, 7 perc gyors gyúrás. 1. Fermentáció 15 perc (a pulton). 2. Fermentáció, 30 perc fermentáció szükséges. Sütési idő 30-35 perc. 1 év tárolás hűvös és száraz helyen.
...www.obamakarnar.com
Spagetti
Hajdina
Rigatoni
Kis gyöngyök
Rotini
Charleston
Könyök tészta
Nagy gyöngyök
Tészta
Tripolini
Pennine Rigate
Sedanini Rigate
Nagy Fusilli
Nagy könyök tészta
Penne Rigate
Nagy kagylók
Sedani Rigati
Farfalle
Kuszkusz
Kis kagylók
Lumache Liche
Korona
Kerekek
Csillagok
Thimbles
Bucatini
Gyors Penne tészta
Gyors Fusilli tészta
Három színű
TeljeskiőrlésűtésztaTeljeskiőrlésűtészta
Hajdina
Instant élesztő
Finomított napraforgóolaj
www.obamakarnar.com...
...lasagne tészta és teljeskiőrlésűtészta.
Modern berendezéseket és felszereléseket használnak, és képesek megfelelni a piac által megkövetelt új csomagolási igényeknek.
Az irodák hétfőtől péntekig 8:30-tól 12:30-ig és 14:00-tól 18:00-ig tartanak nyitva.
A bolt nyitva tartása:
Kedden 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:30-ig
Szerdán 10:00-tól 18:00-ig
Csütörtökön 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig
Pénteken 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig
Szombaton 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig
Vasárnap 9:00-tól 13:00-ig és 15:30-tól 19:00-ig...
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljeskiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.