• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Szolgáltató - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Szolgáltató
  1. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  2. SURFACES SYNERGIE GROUPE

    Franciaország

    A SURFACES SYNERGIE GROUPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious metal alloys for fine and costume jewellery. Székhelye Maiche, Franciaország.

  3. LACO UHRENMANUFAKTUR GMBH

    Németország

    A LACO UHRENMANUFAKTUR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  4. WOLFGANG KRIETSCH

    Németország

    A WOLFGANG KRIETSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Magdeburg, Németország.

  5. DIAMANT.TRADE

    Németország

    A DIAMANT.TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Rheine, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. BERNHARD A. FRÜH

    Németország

    A BERNHARD A. FRÜH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, és Nyomdaipar. Székhelye Erfurt, Németország.

  2. REISSMANNDESIGN

    Németország

    A REISSMANNDESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Drágakő és ékszerek, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Mülheim, Németország.

  3. MAWO

    Németország

    A MAWO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések, Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Előkészítés, vízelőkészítés - gépek és berendezések. Székhelye Schwabach, Németország.

  4. KERSTIN WANZKI

    Németország

    A KERSTIN WANZKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Owingen, Németország.

  5. JEANMONOD SA, HORLOGERIE, BIJOUTERIE, OPTIQUE

    Svájc

    A JEANMONOD SA, HORLOGERIE, BIJOUTERIE, OPTIQUE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüvegek, keretek és tartozékok, Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Órák, Szemüvegek, keretek és tartozékok, Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, és Órák. Székhelye Vallorbe, Svájc.

  1. EDELMETALLKONTOR WEBER

    Németország

    A EDELMETALLKONTOR WEBER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, és Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések. Székhelye Göttingen, Németország.

  2. FRANZISKA RAPPOLD SCHMUCK

    Németország

    A FRANZISKA RAPPOLD SCHMUCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, és Irodai szükségletek. Székhelye Freiburg, Németország.

  1. BUCHHANDLUNG SCHIRNER

    Németország

    A BUCHHANDLUNG SCHIRNER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Darmstadt, Németország.

  2. MONIKA STÖCKINGER

    Németország

    A MONIKA STÖCKINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Arany- és ezüstműves munkák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Pforzheim, Németország.

  3. STEFAN LÜBKER

    Németország

    A STEFAN LÜBKER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Jena, Németország.

  4. HERBERT GNADLINGER

    Ausztria

    A HERBERT GNADLINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Leonding, Ausztria.

  5. JEAN ET ALAIN DARBELLAY SNC

    Svájc

    A JEAN ET ALAIN DARBELLAY SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Lausanne, Svájc.

  6. EIGHT ELEMENTS GMBH

    Németország

    A EIGHT ELEMENTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Berlin, Németország.

  7. MONIKA SEITTER

    Németország

    A MONIKA SEITTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  8. TUCEK OG

    Ausztria

    A TUCEK OG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  1. AMOR GMBH

    Németország

    A AMOR GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Obertshausen, Németország.

  2. MY INSPIRATION FRANKENCENTER NÜRNBERG

    Németország

    A MY INSPIRATION FRANKENCENTER NÜRNBERG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Nürnberg, Németország.

  3. BIFORA UHREN GMBH

    Németország

    A BIFORA UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Zsebórák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Órák, Zsebórák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Schwäbisch Gmünd, Németország.

  4. M. SCHULTE

    Németország

    A M. SCHULTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Nyomdaipar, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Nyomdaipar. Székhelye Krefeld, Németország.

  5. BERNSTEINSCHMUCK B.GROTH INH. BARBARA GROTH

    Németország

    A BERNSTEINSCHMUCK B.GROTH INH. BARBARA GROTH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Kulmbach, Németország.

  6. SCHMUCK IN FORM S. GLOWANIA GMBH

    Németország

    A SCHMUCK IN FORM S. GLOWANIA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Ulm, Németország.

  7. IBIZZ GMBH

    Németország

    A IBIZZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések. Székhelye Osnabrück, Németország.

  8. JUWELIER SIMON VM. SCHLUDERMANN

    Ausztria

    A JUWELIER SIMON VM. SCHLUDERMANN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Graz, Ausztria.

  9. REINDL EXCLUSIV

    Ausztria

    A REINDL EXCLUSIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Feldbach, Ausztria.

  10. WEISSMANN GMBH

    Németország

    A WEISSMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Kontaktlencsék, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Szemüveglencsék, kontaktlencsék és tartozékok, Kontaktlencsék, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Oberaudorf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: