Franciaország, Montelimar
...tojásfehérje, majd főtt cukor, vanília és mandula hozzáadása. Allergének: Mandula, tojás, lehetséges nyomok diófélékből. Minden nougatunk garantáltan GLUTÉNMENTES. Tárolási ajánlások: Zárva és száraz helyen, 18 és 22 °C között tárolandó. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap Tápanyag- és energiatartalom 100 g-ra vonatkoztatva: Energia (kJ): 1925 Energia (kcal): 458 Összes zsírok (g): 14,6 Ebből telített zsírok (g): 1,2 Rost (g): 3,3 Fehérjék (g): 7,7 Szénhidrátok (g): 72,2 Ebből cukrok (g): 64.
Portfólió (154)
Franciaország, Objat
...Nougat Klasszikus DDM: 1 év Hozzávalók: Cukor, 14,22% mandula, 12,80% méz, víz, glükóz, 4,74% pisztácia, 4,74% mogyoró, tojásfehérje, porcukor. Átlagos tápérték 100g-ra: Energia 568kcal / 2387Kj, zsírok 20g, ebből telített zsírsavak 1,6g, szénhidrátok 88g, ebből cukrok 79g, fehérjék 8,9g, só 0,03g...
Portfólió (109)