...A szárított almák a friss almából a lé teljes eltávolításával és szárítással készülnek. A szárítási folyamat eredményeként 10 kg almából 1 kg szárított alma nyerhető. A lé kinyerése után a gyümölcsök pépe megmarad, így megőrződnek a tápértékei, és az íze intenzívebbé válik.
A szárított almák előnyei Az almák C, A, K, B6 és E vitaminokat tartalmaznak. A C vitamint étkezés útján kell bevinni...
...A török eredetű édes és savanyú szárított almák durva vágásban, teafilter vágásban és őrölt formában készíthetők. A szárított almák a törökországi Tarege Trade exportáló terméke.
...Szárított gyümölcseinket hozzáadott cukor nélkül csomagoljuk, természetes módszerekkel és adalékanyagok nélkül. A csomagban szárított narancsok, szárított almák, szárított kivi, szárított kókuszdió és szárított datolyaszilvák találhatók.
TERMÉKEK
Az UMDT Szárított Gyümölcsök szárított gyümölcsök gyártója és exportőre.
Török szárított gyümölcsöket exportálunk.
Termékeink választéka a következőkből áll:
* Füge
* Sárgabarack
* Mazsola (török sultana)
* Alma
* Körte
* Kakiszilva
* Narancs és még sok más.
Több országba exportálunk, és ügyfeleink értékelik termékeink és szolgáltatásaink minőségét.
SZOLGÁLTATÁSOK
Import- és exportcégk...
Az almatermesztéssel saját gyümölcsöseinkben 1970 óta foglalkozó Apples & Roses Kft. 2017-ben alakult azzal a céllal, hogy Törökország legfinomabb almáit exportálja, amelyeket az Isparta megyei Eğirdir kerület Boğazova-völgyének talaján termesztenek. Körülbelül 50 hektáros területtel rendelkezünk, amely megfelel a legmagasabb szabványoknak - ártalmatlan növényvédő szerek használata, csepegtető önt...
...Az alma, a háziasított Malus domestica fa gyümölcse (Rosaceae család), az egyik legszélesebb körben termesztett gyümölcsfa. Az alma egy pome (húsos) gyümölcs, amelyben az érett petefészek és a környező szövetek is húsosak és ehetők. Betakarításkor az almák általában kerekdedek, 5–10 cm (2–4 hüvelyk) átmérőjűek, és vörös, zöld vagy sárga árnyalatúak; méretük, formájuk és savasságuk a fajtától...
...Szárított alma szeletek, amelyek magas minőségi szabványokkal rendelkeznek, és élelmiszerbiztonsági hatóságok által tanúsítottak. A legjobb minőségű almákat tapasztalt kezek gyűjtik, majd magasnyomású vízzel mossák meg, ezt követően steril környezetben szeletelik fel őket. Ezután magas hőmérsékletű sütőkbe kerülnek. A szárítási folyamat során fontos, hogy ne pusztuljanak el a gyümölcsben található vitaminok és ásványi anyagok. Ehhez a szárítási folyamatnak lassúnak kell lennie, és lehetőleg a nap szárítási módszeréhez hasonlítania. E folyamatok végén első osztályú szárított almák keletkeznek.
... hiánya és a nappali és éjszakai hőmérséklet közötti nagy különbség mind hozzájárulnak az alma termelésének mezőgazdasági minőségéhez. Az alma termesztésében a termelés mellett egy másik fontos szempont a betakarítás utáni, úgynevezett post harvest időszak tárolási feltételei. Az almafajtákhoz megfelelő hőmérséklet és páratartalom mellett, periódikus ellenőrzésekkel standardizált tárolási körülmények biztosítják, hogy az almák a leszedésük frissességében maradjanak meg.