... biogáz üzemek számára, és a fermentáló előtt telepítik a megfelelő szubsztrát ellátás érdekében. Ezek lehetővé teszik a biogáz üzem nagymértékben automatizált vezérlését, mivel nincs szükség rendszeres manuális szubsztrát ellátásra.
... kezelni, mint például a szerkezete, hőmérséklete vagy a érési ideje. A "TradiLevain" fermentálóval mindezek a paraméterek figyelembevételre kerülnek – ami biztosítja a levain egyenletességét és stabilitását. A gép bemutatása.
A JAC TradiLevain összetétele
Rozsdamentes acélból (szerkezet és burkolat) készült, a Tradilevain fermentáló több elemből áll:
Egy vezérlőpanel: ez a panel tájékoztatja a...
...A lebegő burkolatok vagy iszaplerakódások, amelyek a fermentálótartály alján képződnek, egy forgatható rozsdamentes acél permetező egységgel (PSD) leküzdhetők.
A permetező egységet általában a gázdómba vagy a fedélbe hegesztik, 360 fokban elforgatható, és a rendelkezésre álló térben elmozdítható.
A vízcsatlakozás STORZ vagy GEKA típusú csatlakozóval, alternatívaként pedig szabványos menetes csatlakozással valósítható meg.
... jóváhagyottak. Nyomáspróba tanúsítvánnyal és a gyártói táblával együtt szállítjuk őket.
A méreteken kívül számos testreszabási lehetőség közül választhatunk, például készíthetünk fermentáló/tároló tartályokat domború aljjal vagy vízszintes formában, oldalsó ajtókat adhatunk hozzá stb.
A telepített hőmérséklet-ellenőrző lehetővé teszi, hogy a fermentáló park gyorsan üzembe helyezhető és bővíthető legyen.
... hajlított lemez – mikrohomokfúvással, amely lehetővé teszi az alsó szálhoz való hozzáférést.
. Ívelt bordás szalag 300 mm vagy 400 mm szélességben a szállítandó termék szerint.
. Tisztító nyílás az alsó ponton.
. 1 választható tölcsérrel szállítva:
- tölcsér a szőlőleválasztó E2 alatt
- tölcsér a tartály ajtaja alatt (magasság 360 mm)
- tölcsér a válogató asztal kimeneténél
. Elérhető hosszúságok: 2,5 m...
...A megfelelő gazdasági tervezéshez szükséges keverőtechnika jellemzői:
1. Tartály méretei és térfogata
2. Bemenet: Milyen szubsztrátokat juttatnak a fermentáló tartályba, és milyen mennyiségeket naponta
3. Milyen szárazanyag-tartalom várható
4. Hőmérsékleti tartomány
5. A várható töltöttségi szint típusa [állandó vagy ingadozó]
További filmek és bejegyzések a https://www.facebook.com/Ruehrwerkstechnik oldalon.