Ukrajna, Pervomaysky
...Az étel tartalmaz hajdina pehelyet, amelyet Ukrajnában termesztett hajdinából nyernek, természetes szárított marhahúst, zöldségeket és fűszernövényeket. A kása otthon is elkészíthető, vagy elvihető útra. Ehhez szüksége van edényekre, forró vízre vagy mikrohullámú sütőre.
Portfólió (123)
Ukrajna, Novomoskovsk
...A hajdina tészta a rizs és a hajdina liszt kombinációja. A hajdina kása először a hetedik században vált ismertté őseink számára, de akkoriban még nem értették meg minden előnyét. Ez a gabona több mint 50 hasznos elemet tartalmaz, és fehérjetartalmát tekintve összehasonlítható a hússal. A hajdina gazdag vasban, káliumban, flavonoidokban, kvercetínben, rutinnal, rostban és antioxidánsokban. Számos sportoló és az egészségükre, valamint fizikai állapotukra ügyelő ember étrendjébe beépítik.
Portfólió (44)
Ukrajna, Zvertiv Village
Ukrajna, Kyiv
...olívaolaj nélkül készült kásában mindössze 75 kcal van a végső ételben. Hosszú ideje beszélünk az árpa termékekről, mint természetes gyógymódokról megfázásra, emésztési problémákra. Hozzászoktak, hogy szükség esetén enyhítsék a görcsöket és fokozzák a gyulladást. Másrészt, a perzsa orvos és filozófus, Avicenna, a középkorban meg volt győződve arról, hogy az árpa kása hihetetlenül segít a szervezetnek a salakanyagok, toxinok és allergiák eltávolításában.
Portfólió (27)
...Mi az orosz hajdina? Hajdina - orosz hajdina kása. A hajdina (vagy hajdina) egy csodálatos növény, amely nagyon népszerű Oroszországban és Ukrajnában. Más növényekkel ellentétben a hajdina valóban rügyekre hasonlít, és jellegzetes ropogós textúrája, valamint nagyon különleges, gazdag íze van. A hajdina (Fagopyrum esculentum), vagy közönséges hajdina, egy olyan növény, amelyet a magjaiért és takarónövényként termesztenek. A család és a keserű faj, a Fagopyrum tataricum, egy háziasított élelmiszernövény, amelyet Ázsiában termesztenek. A neve ellenére a hajdina nem kapcsolódik a búzához, mivel nem fű.
Portfólió (7)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre