Franciaország, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g Egy gyermekkorból származó érzelem tér vissza, a legfinomabb emlékek egy vidéki piknikről, ez a Baszk Pástétom, amelynek íze finoman csípős Espelette borssal van megfűszerezve, enyhén pirított pirítósra vagy zöldség- vagy uborkapickle kíséretében érdemes fogyasztani. Hozzávalók: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gomba, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, Espelette bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Spanyolország, Reus ( Tarragona )
...Kiváló Olivada, vagyis fekete olívabogyó szósz a Bajo Aragónból, amelyet nagyra értékelnek gazdag íze és intenzív aromája miatt. Az Olivada Olivera d’Atenea egy lágy és finom olívapaszta, amely ideális kenyérre és kanapékra való kenéshez, valamint meglepő öntetek készítéséhez vinaigrette-hez, carpaccio-hoz vagy salátákhoz. Főzve az Olivada alapként szolgál vad húsos pörköltekhez, amelyekhez intenzív aromát ad. VEGÁN · GLUTÉNMENTES · OLÍVAOLAJJAL KÉSZÜLT...
Portfólió (10)