... sótartalmú, savas háttérrel és csípős savanyú árnyalatokkal, amelyek mély érlelésre utalnak.
**Eredet:** Palencia
**Tej típusa:** Teljes és nyers churra juhtej
**Elkészítési mód:** Enzimatikus alvadás
**Rennet:** Állati rennet fiatal bárányból
**Család típusa:** Nyomott, nem főtt érlelt sajt, penészes/mosott héjjal
**Érlelés:** Tizenkét és tizenöt hónap között.
**ES:** 70.22
**MG/ES:** 55%
**pH:** 5.3
**CINa:** 2%...
...A tej a származási területekről származik, ahogyan azt a Pecorino DOP kezelésére és gyártására vonatkozó szabályozás előírja.
A tej alvasztása 35 és 38 °C közötti hőmérsékleten történik, és a túró darabolása mogyorónyi méretű kell, hogy legyen.
A forma súlya 1,00 kg-tól 3,50 kg-ig terjedhet.
Cégünk körülbelül 2,00 kg-os darabot kínál, amely legalább 20 napig érlelt.
A tészta fehér és tömör, íze friss és utánozhatatlan.
...Sajt, amelyet León tartomány déli részén készítenek juhtejből, elérhető ÉRETT, ÉRLELT, FÉLÉRLELT és PUHA változatban. 1 kg vagy 3 kg vákuumcsomagolt egységekben kapható. Kínálunk kecskesajtot és juh- és tehéntej keverékét is.
A BALAKA sajtműhely: https://www.fromages-fermiers.com kizárólag AOP Ossau Iraty juhsajtokat érlel és értékesít. Ezek a sajtok közvetlenül a Baszkföld pásztoraitól és a Béarn hegyeiből származnak. Kecskesajtokat is érlelünk és értékesítünk. A BALAKA sajtműhely ESQUIULE-ben található, egy 500 fős kis baszk faluban, Soule-ban, a juhsajt Ossau Iraty termelési területének közepén, vidéken. Nyári sajto...
...A juhsajt a Toledo-hegység területén található különböző állattartó telepeken gyűjtött tejből készül, így egy különleges tejet állítanak elő, amely hozzájárul a termék ízletes és jellegzetes ízéhez.
Egész évben készítjük. A félérlelt és az érlelt sajtot az érlelési időszak alapján különböztetjük meg. Az elsőnek minimum 60 napos érlelési ideje van, az érleltnek 180 nap, míg a régi sajtnak 270 nap...
...Vajas sajt, érlelt, nagyon puha és fehér pasztával, puha és sárgás héjjal. Intenzív és hangsúlyos íze és aromája van.
Eladási formátumok:
75g-tól 1,5Kg-ig (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg)
Henger alak (tányér típus)...
...Kecskesajt
A Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois vagy Touraine specialitásai közül a Buisson széles választékot kínál kecskesajtból.
Poitou-Charentes-i kecskesajt
Quercy-i kecskesajt
Sancerrois-i kecskesajt
Touraine-i kecskesajt
juhsajt
száraz juhsajt
félig érleltjuhsajt...
... napig.
Összetevők: Kecske- és juhsajt keveréke, és az évszaknak megfelelően kis mennyiségű tejet tartalmaz. Shirdan oltóval és kemah sóval készült. A szárazanyagban legalább 45% tejzsírt tartalmaz.
Az Erzincani Tulum sajt a pihentetési fázis befejezése után kaporral, mandulával és köménnyel keveredik. Falatnyi golyókká alakul.