• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • űrrepülés - építés- tervezés

A keresés eredménye

Űrrepülés - építés- tervezés - Import export

  1. WEBGARDEN KFT.

    Magyarország

    Verified by europages badge

    Vállalkozások informatikai infrastruktúra tervezése és üzemeltetése Web alapú szoftverek programozása egyedi igények alapján Web és print design Weboldal fejlesztés A WebGardennel a fenti szolgáltatásokat egy kézben tarthatja és ezzel költséget takaríthat meg. 2006 óta működő Európai Uniós és Magyar vállalkozásként magabiztos és professzionális informatikai és marketing támogatást nyújtunk cégének. A WebGarden elkötelezett támogatója az állatvédelemnek. A bevételeink egy részét a Speciális Állatmentő Egység támogatására fordítjuk, így ügyfeleink és részt vesznek a társadalmi felelősségvállalásban azzal, hogy a WebGardent választják, extra költségek nélkül. Choose www.webgarden.eu for server & IT infrastructure operation, website & web based software development, web & print design and support animal welfare! Use our experience which we collected since 2006, work with a professional EU company! WebGarden and so our clients supporting Special Animal Rescue Unit to rescue animals in need.

  2. COM2COM

    Belgium

    Verified by europages badge

    A COM2COM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vásári standokhoz berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Standok kiállításokhoz, Vásári standok - tervezés és felépítés, Vásár - és kiállításszervező társaságok, Előre gyártott elemes építés, Standok kiállításokhoz, Vásári standok - tervezés és felépítés, Vásár - és kiállításszervező társaságok, és Előre gyártott elemes építés. Székhelye Kapelle-Op-Den-Bos, Belgium.

  3. SILENCE AIRCRAFT GMBH

    Németország

    A SILENCE AIRCRAFT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Verl, Németország.

  4. HENNING STEIN + STEFFI STEIN GBR

    Németország

    A HENNING STEIN + STEFFI STEIN GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Légi utasszállítás, Általános, szak-és továbbképzés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Légi utasszállítás, és Általános, szak-és továbbképzés. Székhelye Weinböhla, Németország.

  5. RATHJENS-PROPELLER 'MATTHIAS JOH. RATHJENS' INH. ROBERT RATHJENS

    Németország

    A RATHJENS-PROPELLER 'MATTHIAS JOH. RATHJENS' INH. ROBERT RATHJENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajók - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajóépítés, Hajók - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Glückstadt, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ALUMETRIC GMBH

    Németország

    A ALUMETRIC GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, Bolti berendezések, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, és Bolti berendezések. Székhelye Köln, Németország.

  2. SET SYSTEM ENGINEERING TECHNOLOGY GMBH

    Németország

    A SET SYSTEM ENGINEERING TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Dillenburg, Németország.

  3. ING.-BUERO TRÄUMNER PLANUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Németország

    A ING.-BUERO TRÄUMNER PLANUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Haltern Am See, Németország.

  4. PHD TECHNISCHES ZEICHNUNGSBÜRO

    Ausztria

    A PHD TECHNISCHES ZEICHNUNGSBÜRO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Fehring, Ausztria.

  5. IFFA SACHVERSTÄNDIGEN- UND INGENIEURBÜRO FÜR FASSADENTECHNIK ADORF

    Németország

    A IFFA SACHVERSTÄNDIGEN- UND INGENIEURBÜRO FÜR FASSADENTECHNIK ADORF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Mayen, Németország.

  1. HEUSCHKEL MESSEBAU

    Németország

    A HEUSCHKEL MESSEBAU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, Bolti berendezések, Irodai és titkársági szolgáltatások, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, Bolti berendezések, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Enger, Németország.

  2. STEINBERG DECO GMBH

    Németország

    A STEINBERG DECO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, Terem- és színpadfelszerelések, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, és Terem- és színpadfelszerelések. Székhelye Hilden, Németország.

  1. BIERMANN TECHNOLOGIES GMBH

    Németország

    A BIERMANN TECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Bad Homburg, Németország.

  2. WOELFLE ENGINEERING GMBH

    Németország

    A WOELFLE ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Krefeld, Németország.

  3. JOHANN FISCHER INGENIEURBÜRO

    Németország

    A JOHANN FISCHER INGENIEURBÜRO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Diedorf, Németország.

  4. GROPEC GMBH

    Németország

    A GROPEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Brühl, Németország.

  5. H. SCHROEDER GMBH

    Németország

    A H. SCHROEDER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Bremen, Németország.

  6. STAGEPARTNER BÜHNENTECHNOLOGIE GMBH

    Ausztria

    A STAGEPARTNER BÜHNENTECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, Irodai és titkársági szolgáltatások, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Knittelfeld, Ausztria.

  7. INGENIEURTEAM GMBH

    Németország

    A INGENIEURTEAM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Karlsruhe, Németország.

  8. HPTEC GMBH

    Svájc

    A HPTEC GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Ipartelepek - tervezés, Mérnökirodák - ipari, Mérnöki munka - ipari berendezések, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ipartelepek - tervezés, Mérnökirodák - ipari, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Lausen, Svájc.

  1. THWM DESIGN INH. JOHANN THEURTEZBACHER MESSEBAU UND HANDELSGESMBH

    Ausztria

    A THWM DESIGN INH. JOHANN THEURTEZBACHER MESSEBAU UND HANDELSGESMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, Irodai és titkársági szolgáltatások, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Purgstall, Ausztria.

  2. INGENIEURBÜRO LUKAS KARL

    Ausztria

    A INGENIEURBÜRO LUKAS KARL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Waldhausen, Ausztria.

  3. CONCEPT M3 GMBH & CO. KG

    Németország

    A CONCEPT M3 GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, Irodai és titkársági szolgáltatások, Acélkönnyűszerkezetek építése, Vásári standokhoz berendezések, Vásári standok - tervezés és felépítés, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Emsdetten, Németország.

  4. TB POSCH & POSCH GMBH

    Ausztria

    A TB POSCH & POSCH GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Graz, Ausztria.

  5. SAM INGENIEUR- UND KONSTRUKTIONSBÜRO GMBH

    Németország

    A SAM INGENIEUR- UND KONSTRUKTIONSBÜRO GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Lichtenstein, Németország.

  6. INCI PREFABRIC & CONTAINER

    Törökország

  7. SHAFT-FORM-ENGINEERING GMBH

    Németország

    A SHAFT-FORM-ENGINEERING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Hausach, Németország.

  8. S.GRAF INGENIEURBÜRO

    Svájc

    A S.GRAF INGENIEURBÜRO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Gossau, Svájc.

  9. PBI PLANUNGSBÜRO FÜR INGENIEURLEISTUNGEN GMBH

    Németország

    A PBI PLANUNGSBÜRO FÜR INGENIEURLEISTUNGEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Wertingen, Németország.

  10. LENZEN ATT SERVICE GMBH

    Németország

    A LENZEN ATT SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Ipartelepek - tervezés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Baesweiler, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes